• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ένα πλήθος φωτογραφιών του νέου Hyundai Santa Fe διέρρευσε, παρουσιάζοντας έτσι με κάθε λεπτομέρεια το επερχόμενο SUV.

H νέα τέταρτη γενιά του μεγάλου SUV της Hyundai έχει λάβει πλήθος επιρροών από το φρέσκο Kona.

Αναφορικά με το εσωτερικό παρατηρούμε το τριάκτινο τιμόνι που έρχεται ως δάνειο από το Kona.

Δεν αποκλείεται στο εσωτερικό του να υιοθετήσει και μία τρίτη σειρά καθισμάτων.

το νέο μοντέλο θα έχει στη φαρέτρα του έναν βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 2,0 λτ. και δύο turbo πετρελαιοκινητήρες 2,0 και 2,2 λτ.

το νέο Santa Fe λέγεται πως θα έχει μήκος 4.77 μέτρα.

Νέες εικόνες αποκαλύπτουν το Santa Fe

3.407 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/2/2018

Ένα πλήθος φωτογραφιών του νέου Hyundai Santa Fe διέρρευσε, παρουσιάζοντας έτσι με κάθε λεπτομέρεια το επερχόμενο SUV, λίγο πριν πραγματοποιηθεί η επίσημη αποκάλυψη του μοντέλου.

Αισθητικά, η νέα τέταρτη γενιά του μεγάλου SUV της Hyundai έχει λάβει πλήθος επιρροών από το φρέσκο Kona, ενσωματώνοντας πολλά στοιχεία από τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της κορεάτικης φίρμας. Αναλυτικότερα, στον πρόβολο συναντούμε νέα σφηνοειδή LED φώτα ημέρας, τα οποία εδράζουν λίγο ψηλότερα από τους ανασχεδιασμένου πενταγωνικούς προβολείς, και υπογραμμίζονται από μια νίκελ φάσα που πλαισιώνει τη νέα εξαγωνική κυψελοειδή γρίλια, η οποία με τη σειρά της φιλοξενεί στο κέντρο της το έμβλημα της μάρκας. Πέραν αυτών, δυναμικές γραμμές διατρέχουν το αμάξωμα στο πλάι, ενώ τον εκτός δρόμου χαρακτήρα του Santa Fe τονίζουν τα μαύρα πλαστικά που περιβάλουν το μοντέλο στα χαμηλότερα σημεία και τους θόλους.


Σε ότι αφορά τις διαστάσεις, το νέο Santa Fe λέγεται πως θα έχει μήκος 4.77 μέτρα, όντας μεγαλύτερο από το προηγούμενο μοντέλο, μικρότερο όμως  από το Grand Sante Fe, ενώ δεν αποκλείεται στο εσωτερικό του να υιοθετήσει και μία τρίτη σειρά καθισμάτων.
 
Αναφορικά με το εσωτερικό παρατηρούμε το τριάκτινο τιμόνι που έρχεται ως δάνειο από το Kona, εντούτοις ο πίνακας οργάνων, η οθόνη του συστήματος infotainment και η διάταξη των επιμέρους στοιχείων του ταμπλό -αεραγωγοί, χειριστήρια κλιματισμού κ.ο.κ.- σχηματίσουν μια εντελώς φρέσκια εικόνα στην καμπίνα του κορεάτικου SUV, που του χαρίζουν μια αίσθηση ευρυχωρίας.      
 
Τέλος, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Hyundai το νέο μοντέλο θα έχει στη φαρέτρα του έναν βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 2,0 λτ. και δύο turbo πετρελαιοκινητήρες 2,0 και 2,2 λτ., οι οποίοι θα συνδυάζονται αποκλειστικά με το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων της μάρκας που θα μεταδίδει την κίνηση στους τέσσερις τροχούς.

8 διαθέσιμα άρθρα για HYUNDAI  SANTA FE

 
Σχολιάστε την είδηση 1 σχόλια