• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

«Φορέστε» τη ζώνη ασφαλείας γιατί το ταξίδι στον κόσμο της παθητικής ασφάλειας και των crash tests μόλις ξεκινά!

Πώς γίνονται τα crash tests;

20.010 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/8/2020

Πώς γίνονται τα crash tests και από πού προκύπτει η βαθμολογία ενός μοντέλου; Δείτε τώρα πως ξεχωρίζουμε ενεργητική και παθητική ασφάλεια.

Η πρόοδος που «γνωρίζει» ο χώρος της αυτοκίνησης τα τελευταία χρόνια είναι τεράστια και οι ρυθμοί εξέλιξης ακόμα μεγαλύτεροι σε κάθε τομέα, είτε αυτός είναι άνεσης, επιδόσεων ή οικολογίας. Όμως ο τομέας στο οποίο επενδύθηκαν μεγάλα ποσά και αμέτρητες ώρες έρευνας τις τελευταίες δεκαετίες δεν είναι άλλος από την ασφάλεια.
 
Όπως ήδη θα γνωρίζετε, ένα αυτοκίνητου που κινείται «κουβαλάει» ενέργεια, η οποία σε περίπτωση σύγκρουσης θα πρέπει να εκτονωθεί σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό ώστε να προστατευθούν οι επιβάτες. Πώς θα συμβεί όμως κάτι τέτοιο; Η απάντηση κρύβεται στην εξέλιξη των πλαισίων, των ζωνών παραμόρφωσης και των συστημάτων ασφαλείας, τα οποία και θα αναλύσουμε.

Παράλληλα, θα αναφερθούμε στα crash tests, στον τρόπο με τον οποίο διεξάγονται αλλά και πως προκύπτουν τα πολυπόθητα για όλες τις αυτοκινητοβιομηχανίες αστέρια ασφαλείας. «Φορέστε» λοιπόν τη ζώνη ασφαλείας γιατί το ταξίδι στον κόσμο της παθητικής ασφάλειας και των crash tests μόλις ξεκινά!

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)