ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Τι λένε για το Nexen N' Fera Primus στην Ελλάδα & στον κόσμο;

 Σχολιάστε 
31.193 Επισκέψεις στο άρθρο (9/6/2024)
Τι λένε για το Nexen N' Fera Primus στην Ελλάδα & στον κόσμο;

Όσον αφορά την ικανοποίηση των κατόχων του, σύμφωνα με διεθνείς έρευνες το 72% όσων έχουν αγοράσει Nexen N'Fera Primus έμειναν ικανοποιημένοι και θα το αγόραζαν ξανά. Ας δούμε όμως ορισμένα σχόλια κατόχων του, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

 
«Έχω κάνει 7.000 χλμ.. Είναι αθόρυβα, μαλακά και έχουν καλή πρόσφυση σε βρεγμένο».

«Τα έχω βάλει 2 μήνες και είμαι εντυπωσιασμένος από την συμπεριφορά τους στο βρεγμένο, ειδικά για το φρενάρισμα. Κάνουν λίγο θόρυβο στην κύλιση, αλλά σε ανεκτά επίπεδα».

«Τα έβαλα και σε δεύτερο αυτοκίνητο που έχω είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Απλά φθείρονται σχετικά σύντομα».

 
«Το feedback και η πληροφόρηση που παίρνω στο τιμόνι στο στεγνό (και στο όριο) είναι εξαιρετικό. Χάνει ελαφρώς στο βρεγμένο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν νιώθεις ανασφάλεια. Στο κράτημα στο βρεγμένο και στην αντιμετώπιση της υδρολίσθησης έχω βάλει και καλύτερα λάστιχα. Όταν έχει υψηλή θερμοκρασία, ζεσταίνονται πολύ γρήγορα και πιέζονται, κάτι που αυξάνει το θόρυβο και μειώνει την πρόσφυση (χειρότερα φρεναρίσματα).  
 
Πρώτος μήνας με το συγκεκριμένο λάστιχο και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το κράτημα που έχει στο βρεγμένο (πλέον έχω αμάξι και σε βρεγμένο δρόμο, γιατί με τα προηγούμενα ήμουν βάρκα στο γιαλό).
 
«Φοράω τα συγκεκριμένα λάστιχα εδώ και μία εβδομάδα. Το φρενάρισμά τους είναι χειρότερο από πριν. Επίσης, κάνουν φασαρία, είτε πηγαίνεις με 50 είτε με 150».

Σελίδα 1Πόσο καλό είναι το θερινό λάστιχο Nexen N' Fera Primus;
Σελίδα 2Πίνακας: Αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά & μετρήσεις
Σελίδα 3Τι λένε για το Nexen N' Fera Primus στην Ελλάδα & στον κόσμο;
Mercedes
FORD LEASE RANGER