Δοκιμή: Νέο Nissan LEAF

Δοκιμή: Νέο Nissan LEAF

Το αύριο, σήμερα! Όταν οι άλλοι κατασκευαστές ετοιμάζονται να λανσάρουν τα πρώτα τους, μαζικής παραγωγής, ηλεκτρικά αυτοκίνητα στο προσεχές μέλλον, η Nissan λάνσαρε ήδη τη 2η γενιά του δικού της. Δοκιμάζουμε το νέο Nissan LEAF και ευπειθώς αναφέρουμε!

Nέο Audi Q2 L

Nέο Audi Q2 L

Nτεμπούτο στην αγορά της Κίνας έκανε το Audi Q2 L με μακρύτερο μεταξόνιο. Ποιο το πλεονέκτημα του;

Οδηγούμε: Νέο Audi Q3

Οδηγούμε: Νέο Audi Q3

Ολική επαναφορά: Η δεύτερη γενιά του Audi Q3 αλλάζει σε όλα τα επίπεδα και ενσωματώνοντας τα σύγχρονα στοιχεία των μεγαλύτερων μοντέλων της εταιρείας, έρχεται να αποτελέσει και πάλι μια σίγουρη επιλογή στην λίστα των premium μικρομεσαίων crossover.

Προ των πυλών η BMW M3

Προ των πυλών η BMW M3

Η κορυφαία M έκδοση της νέας BMW Σειρά 3 βρίσκεται ήδη σε στάδιο δοκιμών εξέλιξης και οι «πένες» των ανεξάρτητων σχεδιαστών έχουν πάρει φωτιά προσπαθώντας να απεικονίσουν το επερχόμενο ισχυρό μοντέλο. Πάρτε μια πρώτη γεύση από το πως θα μοιάζει η νέα M3 και πείτε μας πως σας φαίνεται.

Αποκλειστικό: Οδηγούμε τη Ford Mustang Bullitt

Αποκλειστικό: Οδηγούμε τη Ford Mustang Bullitt

Με αφορμή τα 50 χρόνια από την πρεμιέρα της ταινίας Bullitt που έκανε γνωστή την Mustang παγκοσμίως, η Ford λανσάρει την ομώνυμη νέα εκδοχή της. Την οδηγούμε και μπαίνουμε στο πετσί του ρόλου της.

Έρχεται νέο Volvo C60;

Έρχεται νέο Volvo C60;

Λίγο μετά την επίσημη πρώτη του νέου Volvo S60, ανεξάρτητος σχεδιαστής πήρε ανά χείρας την ψηφιακή του πένα και δημιούργησε την coupe, αλλά και την «ανοιχτή» εκδοχή του.

Ροη Ειδησεων