Car Wrapping: Τύλιγμα για να γίνει του κουτιού!
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Car Wrapping: Τύλιγμα για να γίνει του κουτιού!

32.376 Επισκέψεις στο άρθρο

Μία ιδιαίτερη επιλογή για την αλλαγή εικόνας του αυτοκινήτου σου, εύκολα και οικονομικά, είναι και το Car Wrapping. Πρόκειται ουσιαστικά για μία διαδικασία αλλαγής χρώματος στο αυτοκίνητο ή τη μοτοσυκλέτα (αλλά και σε σκάφη και αλλού) χωρίς βαφή, αλλά με τη χρήση ειδικά σχεδιασμένων μεμβρανών αυτοκόλλητου βινυλίου. Αποτελεί μία τεχνική που κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος παγκοσμίως καθώς δίνει την δυνατότητα αλλαγής στο χρώμα του αυτοκινήτου μέσα σε λίγες μόνο ώρες. Είναι ενδεικτικό, ότι ακόμη και οι ίδιες οι αυτοκινητοβιομηχανίες, παράγουν συχνά ματ εκδόσεις των μοντέλων τους, χρησιμοποιώντας την τεχνική του Car Wrapping.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Τα πλεονεκτήματα του Car Wrapping
Οι ειδικές μεμβράνες με τις οποίες και τυλίγεται ουσιαστικά το αυτοκίνητο, για να αλλάξει πλήρως την εικόνα του, είναι εύκολες στη χρήση και έχουν αρχίσει να κερδίζουν τους επαγγελματίες και τους καταναλωτές για μία σειρά από πλεονεκτήματα που τις διακρίνουν:
- Δίνουν τη δυνατότητα επιλογής μέσα από μία μεγάλη γκάμα, χωρίς να αλλάζει σημαντικά κάθε φορά και το κόστος του τυλίγματος.
- Αφαιρούνται εύκολα και με ασφάλεια, οπότε αν βαρεθούμε το καινούργιο, μπορούμε να επιστρέψουμε στο παλιό, εργοστασιακό χρώμα, γρήγορα και απλά.
- Προστατεύουν το χρώμα του αυτοκινήτου από τον ήλιο, αλλά και από μικρές γρατζουνιές.
- Μπορούν να προστεθούν ακόμη και τοπικά, αφού γίνεται για παράδειγμα, να αλλαχθεί το χρώμα, μόνο στη μπροστινή μάσκα ή την οροφή.
- Οι νέες ειδικές μεμβράνες ψηφιακής εκτύπωσης, επιτρέπουν ακόμα και σχέδια δικής μας έμπνευσης ή διαφημίσεις.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
citroen