40 χρόνια μάστορας! Έχω φτιάξει…
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

40 χρόνια μάστορας! Έχω φτιάξει…

32.371 Επισκέψεις στο άρθρο

Συμβουλές για ψαγμένους!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Με 40 χρόνια εμπειρίας ο κύριος Γιάννης Δρυμούσης  μας λέει τις χρήσιμες συμβουλές του για ψαγμένους καταναλωτές. Πελάτες συχνά του εξιστορούν , ότι π.χ. ένα κεντρικό κατάστημα με ωραίες ταμπέλες, έντονα φώτα, όμορφη γραμματέα, δείχνει πολύ ωραίο εξωτερικά, ώστε να προσελκύει το βλέμμα τους, αλλά επί της ουσίας είχαν παράπονα. Τόσο από την απειρία του τεχνικού, όσο και από τα φθηνά υλικά επισκευής, που έχουν ως αποτέλεσμα μετά από λίγο καιρό, να φαίνονται διχρωμίες και να προκύπτουν και άλλα προβλήματα στο χρώμα του αυτοκινήτου.
«Έξυπνα» tips από τον κύριο Δρυμούση:
- Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός! Ρωτήστε για την εμπειρία του τεχνικού και αν τα υλικά που χρησιμοποιεί είναι επώνυμα και ποιοτικά.
- Οι μικροεπισκευές περιλαμβάνονται στις υπηρεσίες της φανοποιϊας και βαφής, δεν είναι ξεχωριστή υπηρεσία.
- Κάντε μια βόλτα στο φανοποιείο-βαφείο της γειτονιά σας. Ο μάστορας της γειτονιάς μπορεί να είναι ο ειδικός που ψάχνατε χρόνια για το αυτοκίνητο σας, αλλά επειδή ήταν καθημερινά στα πόδια σας, δεν μπήκατε στη διαδικασία να δοκιμάσετε τις υψηλές υπηρεσίες που διαθέτει ή και ο ίδιος να μην τις είχε διαφημίσει σωστά και να τις ξέρουν μόνο οι καλοί του πελάτες.
- Κάντε καλή έρευνα αγοράς. Καλές τιμές δεν σημαίνει και «φτηνή» δουλειά. Να ξέρετε πάντα ότι ένα φανοποιείο «της γειτονιάς» παρέχει υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες με πολύ καλές τιμές, γιατί και αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος διαφήμισης για τους «καλούς γείτονες» και όχι μόνο.

Σας εύχομαι καλές γιορτές!
Γιάννης Δρυμούσης
Ιδιοκτήτης φανοποιείου-βαφείου
Π. Φάληρο

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
OPEL