ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Τα Champion Easyvision είναι σε θέση να αντικαταστήσει τόσο τις επίπεδες λεπίδες όσο και τους συμβατικούς υαλοκαθαριστήρες.

Υαλοκαθαριστήρες με επίπεδες λεπίδες

5934 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Federal-Mogul Corporation παρουσιάζει την Champion Easyvision, την πρώτη σειρά επίπεδων λεπίδων υαλοκαθαριστήρα για την αγορά του aftermarket.

 
Τα Champion Easyvision είναι σε θέση να αντικαταστήσει τόσο τις επίπεδες λεπίδες όσο και τους συμβατικούς υαλοκαθαριστήρες. Υπάρχει η δυνατότητα να αντικαταστήσει κανείς τον υαλοκαθαριστήρα του με μια επίπεδη λεπίδα ακόμα και αν δεν προβλεπότανε αρχικά για το αυτοκίνητό του.

Η Champion Easyvision είναι η μοναδική σειρά επίπεδων λεπίδων για το Aftermarket που μπορεί να προσαρμοστεί και στους 7 βραχίονες (5 επίπεδων λεπίδων +2 συμβατικών) που τοποθετούνται κατά την πρώτη τοποθέτηση στο όχημα και με αυτόν τον τρόπο μπορεί να εξασφαλίσει κάλυψη σε ποσοστό 85% των κυκλοφορούντων οχημάτων. Ο πλησιέστερος ανταγωνιστής καλύπτει σήμερα μόνο 4 βραχίονες και μόνο τους υαλοκαθαριστήρες επίπεδων λεπίδων, χωρίς να περιλαμβάνει την αντικατάσταση των συμβατικών υαλοκαθαριστήρων.

4 είναι τα βασικά στοιχεία που διακρίνουν και καθιστούν μοναδικές τις επίπεδες λεπίδες υαλοκαθαριστήρων Champion Easyvision -Το φυσικό ελαστικό που είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στα ραγίσματα και στη φθορά από τις υπεριώδεις ακτίνες και δεν αφήνει υπολείμματα κεριού στα τζάμια,

-Η αποκλειστική σχεδίαση του καμπτήρα, που αναπτύχθηκε για την πρώτη εγκατάσταση, -οποίος εξασφαλίζει ασύγκριτη επαφή με το παρμπρίζ και την λεπίδα,

-Η τεχνολογία VGS™ (Τεχνολογία μεταβαλλόμενης γεωμετρίας του σπόιλερ) που ενσωματώνει ένα συμμετρικό και εύκαμπτο σπόιλερ από συνθετικό ελαστικό στο εσωτερικό της λεπίδας. Αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει στο σπόιλερ να αυτοπροσαρμόζεται ανάλογα με τις αλλαγές στην ταχύτητα του αέρα και διευκολύνει τη χρήση και την εγκατάσταση οποιασδήποτε λεπίδας Easyvision, δεδομένου ότι μπορεί να τοποθετηθεί τόσο στη δεξιά όσο και στην αριστερή πλευρά του παρμπρίζ,

-Το σύστημα Master Connector™ που επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη συναρμολόγηση και στα πέντε μοντέλα βραχιόνων επίπεδων λεπίδων της πρώτης τοποθέτησης χάρη στην ύπαρξη μιας μόνο βάσης στήριξης και τους πολλαπλούς προσαρμογείς εύκολης εγκατάστασης, που είναι ιδανικοί για κάθε τύπο βραχίονα που είναι εγκατεστημένος στο αυτοκίνητο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ