2+1 τρόποι για μια RaceChip ώθηση στο αυτοκίνητό

2886 Επισκέψεις στο άρθρο

Οδηγείτε το αυτοκίνητό σας ή απλά…το μετακινείτε; Αν ανήκετε στην πρώτη κατηγορία συνεχίστε να διαβάζετε. Ήρθε η ώρα να δώσετε στην οδήγησή σας μία RaceChip εμπειρία, χωρίς να διακινδυνεύσετε την ασφάλειά σας, ή… την τσέπη σας.

AUTOPLUS ACCESSORIES A.E.E.E.E.
ΕΛΑΣΥΝ Α.Ε.Ε Εμπορική & Τεχνική Εταιρία
Τα προϊόντα της RaceChip εγγυώνται αύξηση της ιπποδύναμης και βελτίωση του κινητήρα, ανεξαρτήτως του οχήματος που οδηγείτε, ώστε όλοι να είστε σε θέση να απολαύσετε τα RaceChip πλεονεκτήματα.
Ανάλογα με τις επιθυμίες σας και τις ανάγκες του οχήματός σας, μπορείτε να δοκιμάσετε μία από τις τρεις ακόλουθες RaCechip επιλογές: Το βασικό προϊόν της RaceChip, ιδανικό για σας που τώρα αρχίζετε να δοκιμάζετε τη RaceChip εμπειρία.Εξασφαλίζει έως και 20% μεγαλύτερη δύναμη και ροπή στρέψης, εξοικονομώντας ταυτόχρονα για σας μέχρι και 10% κατανάλωση καυσίμου. Διαθέτει 5 χαρτογραφίες finetuning, που σας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξετε αυτή που ανταποκρίνεται καλύτερα στις απαιτήσεις του κινητήρα του αυτοκινήτου σας. Με το RaceChip RS ετοιμαστείτε να βιώσετε νέες και μεγαλύτερες συγκινήσεις, καθώς απολαμβάνετε και περισσότερα RaceChip προνόμια. Δείτε την ιπποδύναμη και τη ροπή να αυξάνονται έως και 25% και την τιμή του καυσίμου να μειώνεται σε ποσοστό 15%. Εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο τις δυνατότητες του chip ανά κινητήρα έχοντας στη διάθεσή σας 6 διαφορετικές χαρτογραφίες finetuning. Το RaceChip RS σας επιτρέπει να  διατηρήσετε το ίδιο λογισμικό και στο επόμενο όχημά σας, με μία μικρή επιβάρυνση που επιβάλλει ο επαναπρογραμματισμός του. Και τελευταίο, όσο και σημαντικό, περιλαμβάνει και μία προαιρετική εφαρμογή ελέγχου ή και απενεργοποίησης του RaceChip RS, την οποία μπορείτε εύκολα και με ελάχιστο επιπλέον κόστος να εγκαταστήσετε στο smartphone σας. Ο βασιλιάς των RaceChip. Μοναδικός συνδυασμός εξαιρετικών επιδόσεων και υψηλής ποιότητας. Το λογισμικό που θα χαρίσει 30% μεγαλύτερη δύναμη και ροπή στον κινητήρα σας εξοικονομώντας ταυτόχρονα 15% κατανάλωση καυσίμου. Το λογισμικό που σας επιτρέπει να επιλέξετε μέσα από 7 χαρτογραφίες finetuning. Σε αυτά προσθέστε την παροχή extraεπαναπρογραμματισμού σε περίπτωση που αλλάξετε το όχημά σας, και μοναδική (προαιρετική) app εφαρμογή ελέγχου στο smartphone σας, που μπορείτε να εγκαταστήσετε με μία ελάχιστη επιβάρυνση.

Όλα τα RaceChip λογισμικά διαθέτουν εξελιγμένο ηλεκτρονικό κύκλωμα με σύστημα νανοτεχνολογίας που προστατεύει τον κινητήρα από την υγρασία καθώς και σύστημα προστασίας από την υπερθέρμανση.
Το μόνο που μένει να κάνετε, είναι να ξεκαθαρίσετε τι είδους RaceChipοδηγόςείστε, ανάλογα με τις RaceChip δυνατότητες που επιθυμείτε να αξιοποιήσετε και να εγκαταστήσετε στο όχημά σας. Κάντε την κατάλληλη RaceChip επιλογή και ετοιμαστείτε να βιώσετε την πιο συναρπαστική πλευρά της οδήγησης.
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - TUNING - ΒΕΛΤΙΩΣΗ