Το BRITAX Baby Safe i-Sense είναι εξοπλισμένο με ειδικά τοποθετημένα έξυπνα φώτα που ανάβουν και σβήνουν αυτόματα για να απλοποιήσουν την τοποθέτηση του παιδιού στο αυτοκίνητο ή στο καροτσάκι.

Το BRITAX Baby Safe i-Sense είναι εξοπλισμένο με ειδικά τοποθετημένα έξυπνα φώτα που ανάβουν και σβήνουν αυτόματα για να απλοποιήσουν την τοποθέτηση του παιδιού στο αυτοκίνητο ή στο καροτσάκι.

BRITAX Baby Safe i-Sense - Προηγμένη τεχνολογία στα παιδικά καθίσματα

4229 Επισκέψεις στο άρθρο

Το παιδικό κάθισμα της Britax, το οποίο θα το βρείτε στην ελληνική αγορά μέσω της Peramax, αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχολογίας, όσον αφορά τα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου.

mousakian 102021
BOUDAKA MAHMOUD ABDULWAHAB-MAXMOUT EXHAUST

To κάθισμα BRITAX Baby Safe i-Sense είναι το νέο παιδικό κάθισμα της Peramax. Αποτελεί ότι πιο σύγχρονο στον τομέα της παιδικής οδηγικής ασφάλειας. Είναι εξοπλισμένο με ειδικά τοποθετημένα έξυπνα φώτα που ανάβουν και σβήνουν αυτόματα για να απλοποιήσουν την τοποθέτηση του παιδιού στο αυτοκίνητο ή στο καροτσάκι. Φυσικά ο χρήστης μπορεί να ανάψει και να σβήσει τα φώτα χειροκίνητα.

Έτσι προσφέρεται στο παιδί σας η δυνατότητα να βλέπει και να αισθάνεται άνετα αλλά και σε εσάς τη δυνατότητα να το παρακολουθείτε ακόμα και όταν είναι σκοτεινά έξω. Επίσης διαθέτει ειδική θέση τοποθέτησης του νεογέννητου παρέχει απόλυτη ασφάλεια,ενώ ο ειδικός εργονομικός μηχανισμός ανάκλισης προσαρμόζεται εξασφαλίζοντας στο μωρό την κατάλληλη θέση, ανάλογα με το ύψος του.

Σημειώστε πως , το προσκέφαλο μπορεί να προσαρμοστεί έτσι ώστε να δίνει στο μωρό σας περισσότερο χώρο, όσο αυτό μεγαλώνει.

Αναλυτικότερα το παιδικό κάθισμα της Peramax είναι εξοπλισμένο με τρία διαφορετικά συστήματα αυτόματου φωτισμού που απλοποιούν την καθημερινότητα σας. Συγκεκριμένα διαθέτει:

- Τα φώτα εγκατάστασης που ανάβουν αυτόματα στο σκοτάδι όταν τοποθετείτε το κάθισμα στο αυτοκίνητο ή στο καρότσι.
- Τα φώτα ασφαλείας τα οποία ανάβουν όταν περνάτε σε περιοχές με χαμηλό φωτισμό.
 - Τέλος τα εσωτερικά φώτα περιβάλλοντος που επιτρέπουν στο μωρό σας να βλέπει και σε εσάς να το βλέπετε.

Το BABY SAFE iSENSE μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τη γέννηση του νέου μέλους της οικογένειας σας. Παρέχει στο παιδί σας ασφάλεια και άνεση μέχρι αυτό να φτάσει σε ύψος 83 cm (περίπου 15 μηνών).

Επιπλέον μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα στην νέα περιστρεφόμενη βάση FLEX BASE iSENSE, καθώς και σε ένα ευρύ φάσμα καροτσιών όπως το Smile III της Britax.

 

Kοινοποίησε το »

Κοινοποίησέ το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

  • PERAMAX

    PERAMAX

    Η ΠΕΡΑΜΑΞ Α.Ε διαθέτει παιδικά καθίσματα της Britax-Romer, τα οποία έχουν τεχνολογία ISOFIX και μία πλήρη συλλογή από προϊόντα τα οποία μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε οικογένειας, ανεξαρτήτως τύπου αυτοκινήτου.
      210 2474638 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  •  The Baby Land

    The Baby Land

    Η «The Baby Land», αποτελεί μία επιχείρηση που με αγάπη και μεράκι φροντίζει να προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.
     2102474111 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • HAPPY CHOICE

    HAPPY CHOICE

    Η Silver Cross είναι η πρώτη εταιρεία που εφηύρε το πρώτο καροτσάκι το 1877, με το όνομά της να έχει συνδεθεί με τη Βασιλική οικογένεια του Ην. Βασιλείου.

     2103230419 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ