Εξατμίσεις τελευταίας γενιάς! Λύσεις βελτίωσης για όλους!

3753 Επισκέψεις στο άρθρο

Στην 6η δεκαετία δράσης και εξειδίκευσης. Με άμεση εξυπηρέτηση. Ανταγωνιστικότατες τιμές και καλή συμβουλευτική πάνω στις ανάγκες σας! Εξατμίσεις τελευταίας γενιάς! Stamelosport.

mousakian 102021
ΕΛΑΣΥΝ Α.Ε.Ε Εμπορική & Τεχνική Εταιρία
Γνωρίζουμε πως το σύστημα εξάτμισης έχει δύο βασικές λειτουργίες. Η μία είναι να φροντίζει ότι ο κινητήρας λειτουργεί σωστά, αλλά και να βελτιώνει την απόδοση του. Παράλληλα η δεύτερη και βασική αποστολή της είναι να περιορίζει το θόρυβο που προκαλεί η λειτουργία του κινητήρα σε νόμιμα επίπεδα. Καλέστε:  2109702859

Η βλάβη ή η αισθητική βελτίωση οι 2 κύριοι λόγοι για αλλαγή εξάτμισης

Υπάρχουν κάποια προβλήματα που «φωνάζουν», ότι η εξάτμιση θέλει αλλαγή. Φυσικά αυτή μπορεί να αφορά, την αντικατάσταση όλου του σετ ή απλά κάποιο από τα εξαρτήματα του συστήματος. Συγκεκριμένα, ένα τρύπιο καζανάκι ή κάποια διαρροή της βενζίνης είναι δύο χαρακτηριστικά προβλήματα τα οποία μπορούν να προκαλέσουν μειωμένη απόδοση αλλά και ασφάλεια στο αυτοκίνητο σας.

¶λλα προβλήματα είναι η απώλεια καυσαερίων από την πολλαπλή εξαγωγής (χαρακτηριστικός θόρυβος σαν φύσημα), όπως επίσης και μία τρύπα στο σωλήνα της εξάτμισης. Αν πέσει λοιπόν στην αντίληψη σας κάποια από τα παραπάνω, μην διστάσετε να απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό. Παράλληλα υπάρχουν και αυτοί που επιθυμούν να βελτιώσουν την εξάτμιση του αυτοκινήτου τους για αισθητικούς ή πρακτικούς λόγους (επιδόσεις, εξοικονόμηση ή για να πετύχουν ένα πιο επιθυμητό θόρυβο).

Βρίσκετε βελτιωτικές λύσεις Stamelosport

Η Stamelosport έχει εμπειρία & εξειδίκευση 52 ετών !!!  Διαθέτει ιδιαίτερες προτάσεις-λύσεις  για κάθε αυτοκίνητο (αφού προηγηθεί μελέτη των αναγκών του κατόχου του). Λύσεις που οδηγούν σε αύξηση της ιπποδύναμης αλλά και της ροπής του κινητήρα στην κλίμακα στροφών που λειτουργεί το αυτοκίνητο του.  Καλέστε:  2109702859

Τα ειδικά προϊόντα της εταιρείας βελτιώνουν την ασφάλεια και την αξιοπιστία του αυτοκινήτου, στην καθημερινή χρήση του ενώ συμβάλλουν και στην προστασία του περιβάλλοντος και στην υγεία όλων μας, μειώνοντας τους καρκινογόνους ρύπους που εκπέμπουν οι κινητήρες των αυτοκινήτων. 

Στις εγκαταστάσεις της γνωστής εταιρείας πέρα από άμεση εξυπηρέτηση και ανταγωνιστικότατες τιμές, θα βρείτε καλή συμβουλευτική πάνω στις ανάγκες σας και προιόντα όπως:
  • Εξατμίσεις
  • Βελτιώσεις
  • Ανοξείδωτες κατασκευές
  • Φίλτρα DPF
STAMELOSPORT
Καλέστε:  2109702859
Δείτε με 1 κλικ:
https://www.facebook.com/Stamelosport-377293006261963/

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - TUNING - ΒΕΛΤΙΩΣΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ