Τα πάντα για Καταλύτη-Εξάτμιση. Tώρα και με …delivery!

7227 Επισκέψεις στο άρθρο

Η εταιρεία Power Exhaust (με έδρα την Πλ. Αττικής – Αθήνα) δραστηριοποιείται επί 4 δεκαετίες στον κλάδο των προιόντων-υπηρεσιών αυτοκινήτου. Με υψηλή εξειδίκευση & know how στους καταλύτες - εξατμίσεις αυτοκινήτων.

PERAMAX
PLAKA PARKING
Συνεργάζεται μόνο με επώνυμες (και επίσημες) αντιπροσωπείες καταλυτών - εξατμίσεων στην Ελλάδα.  Ανταποκρινόμενη στις νέες συνθήκες της κοινωνίας και της αγοράς (και στις ανάγκες του κατόχου αυτοκινήτου, που θα χρειαστεί υπηρεσίες αντικατάστασης-τοποθέτησης καταλύτη ή εξάτμισης, κάθε μήνα διαθέτει ειδικές εκπτώσεις και προσφορές σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές!    Kαλέστε: 2108821546 - 2108837743

Το άριστα εκπαιδευμένο τεχνικό  προσωπικό της, έχει πελατοκεντρική φιλοσοφία και εστίαση στην άμεση εξυπηρέτηση (στοχεύοντας την απόλυτη Ικανοποίηση του πελάτη)!

Οι τεχνικοί της έχουν και ρόλο "συμβούλου". Σας προτείνουν (με βάση τα "θέλω και μπορώ σας") τον κατάλληλο καταλύτη για το δικό σας αυτοκίνητο συνδυάζοντας την ποιότητα και την σωστή λειτουργία, μα πάντα στην σωστή τιμή!.

Η συμβουλευτική τους ακολουθεί τις προδιαγραφές που ορίζει κάθε κατασκευαστής αυτοκινήτου, κάτι που εξ-ασφαλίζει :
- καλή λειτουργία του αυτοκινήτου
- επιδόσεις και εξοικονόμηση
- ασφαλή οδήγηση &
- καθαρότερο περιβάλλον


Οι υπηρεσίες της !
  • Έλεγχος καταλύτη
  • Αντικατάσταση καταλύτη
  • Αποκατάσταση βλαβών
  • Αντικατάσταση εξατμίσεων
Σημειώστε πως η Power Exhaust στην Αθήνα, στις υπηρεσίες της περιλαμβάνει και εντελώς ΔΩΡΕΑΝ έλεγχο στο σύστημα εξαγωγής καυσαερίων και καταλύτη του αυτοκινήτου σας!
Kαλέστε: 2108821546 - 2108837743

Επικοινωνήστε μαζί τους και θα σας λύσουν σε "απλά ελληνικά" (και όχι με "ξύλινο τεχνικό λόγο")  όποια απορία έχετε σε σχέση με τον καταλύτη & την εξάτμιση σας!
ΝΕΟ – Τώρα και Car Delivery στον χώρο σας!
Και λόγω των νέων συνθηκών που αντιμετωπίζουμε και επειδή ο χρόνος είναι χρήμα, η επιχείρηση αναλαμβάνει  "παραλαβή και παράδοση" του αυτοκινήτου στον χώρο σας, για κάθε αντικατάσταση του Καταλύτη!
Η νέα τους υπηρεσία ισχύει χωρίς καμία επιβάρυνση και αφορά όλους όσους θέλουν να αλλάξουν τον καταλύτη του αυτοκίνητου τους και δεν έχουν τον χρόνο να ασχοληθούν. Αρκεί να τους καλέσετε και  θα έρθουν στην διεύθυνση που θα τους υποδείξετε να παραλάβουν το αυτοκίνητο σας.
Αν έχετε απορίες για τον καταλύτη μπορείτε να διαβάσετε και τα Expert tips τους

"Μύθοι
& αλήθειες για τον καταλύτη".  Διαβάστε με 1 κλίκ


Αν θέλετε να ξέρετε τι λέει η εμπειρία τους για το ερώτημα
"
After market ή γνήσιο καταλύτη" να επιλέξω. Διαβάστε με 1 κλίκ

Δείτε περισσότερα στα παρακάτω βίντεο
 



Kαλέστε: 2108821546 - 2108837743
Eπισκεφθείτε με 1 κλικ: https://www.auto-katalytes.gr/
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ