Μόνωση χώρων φόρτωσης. Ευκαιρίες και παγίδες!

2539 Επισκέψεις στο άρθρο

Τα νέα δεδομένα στην κατασκευή μονώσεων χώρων φόρτωσης επαγγελματικών οχημάτων τα τελευταία χρόνια, έχουν δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες για κάθε επαγγελματία που θέλει να βελτιώσει τον τρόπο μεταφοράς των προϊόντων του, τόσο την ποιότητα όσο και το κόστος.

Grammes Restaurant Cafe
ΕΛΑΣΥΝ Α.Ε.Ε Εμπορική & Τεχνική Εταιρία
Από την άλλη μεριά όμως, έχει δημιουργήσει και μία σειρά από «παγίδες» που θα πρέπει να γνωρίζει για να αποφύγει, ώστε να μην αποτελέσει «θύμα» κακών εργασιών.

4  Εxpert Tips
  1. Αρχικά, να απευθύνεστε σε έμπειρες εταιρείες του κλάδου και μάλιστα με πολύχρονη παρουσία στο χώρο, καθώς αυτό αποτελεί μία σχετική δικλείδα ασφαλείας.
     
  2. Μην παίρνετε αποφάσεις για τεχνικά ζητήματα με βάση το χαμηλότερο κόστος διότι συνήθως θα δημιουργηθούν προβλήματα πολύ σύντομα. Επιλέξτε αυτό που θεωρείτε καλύτερο και δείτε αν μπορείτε να επιτύχετε κάποιες καλύτερες τιμές.
     
  3. Ζητείστε αναλυτική προσφορά και ενημερωθείτε από τον μηχανικό της εκάστοτε εταιρίας για όλες τις λεπτομέρειες ώστε η λύση που θα σας δοθεί να αντικατοπτρίζεται πλήρως στις ανάγκες σας. Επίσης, μην πάρετε κάποια προσφορά και τη δείξετε σε άλλη εταιρεία διότι είναι σίγουρο πως θα πάρετε χαμηλότερη τιμή αλλά και αρκετά πιθανό ότι θα πάρετε χαμηλότερης ποιότητας εργασία.
     
  4. Εάν δυσκολεύεστε να αποφασίσετε σε ποια εταιρία θα κάνετε την μετασκευή του οχήματός σας, ένα ακόμη καλό κριτήριο επιλογής είναι το κατά πόσο η κάθε εταιρεία διαθέτει πιστοποιήσεις που να αποδεικνύουν την υψηλή τεχνογνωσία του προσωπικού καθώς και την ποιότητα του προϊόντος.
 
1 σωστή επιλογή και 7 οφέλη

Επιλέγοντας μια εταιρία με βιομηχανοποιημένη παραγωγή κατασκευής πολυεστερικών καλουπιών μόνωσης και πάνελ (κομμένα σε μηχανές CNC) κερδίζετε τα εξής:
  1. τέλεια συναρμολόγηση στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, χωρίς να προκληθούν φθορές
  2. σταθερή ποιότητα για τον πελάτη και μείωση των χρόνων παραγωγής
  3. μέγιστη αξιοποίηση του ωφέλιμου χώρου φόρτωσης του οχήματος
  4. δυνατότητα αφαίρεσης των καλουπιών για τις ενδεχόμενες επισκευές
  5. υψηλής ποιότητας υλικών κατασκευής. (ενδεικτικά: πολυεστέρας, ξύλο θαλάσσης, εξηλασμένη πολυστερίνη κτλ.)
  6. επίτευξη των καλύτερων συντελεστών θερμοπερατότητας
  7. πλήρη τήρηση των υγειονομικών απαιτήσεων
 
Τέλος, όλες οι διαδικασίες που θα υλοποιηθούν για την κατασκευή μόνωσης στο επαγγελματικό σας όχημα, θα πρέπει να συμβάλλουν:

-  στην καλύτερη δυνατή προστασία του αυτοκινήτου
-  με μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο,  καθώς και
-  στην ασφάλεια και εργονομία για τον οδηγό.

Eυχαριστούμε τον κύριο Στάθη Ντούνα  (της Ντούνας Θεοχάρης & Σια ΑΒΕΕ www.stathis.com.gr ) για τα Expert Tips του συγκεκριμένου  συμβουλευτικού άρθρου.

 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - TUNING - ΒΕΛΤΙΩΣΗ