Recaro: Από τις σέλες στα αγωνιστικά καθίσματα!

5607 Επισκέψεις στο άρθρο

Τα ποιοτικά καθίσματα αυτοκινήτων της Recaro έχουν κερδίσει συνεργασίες με μεγάλε ςαυτοκινητοβιομηχανίες. Διαβάστε γιατί.

PERAMAX
PLAKA PARKING
Η Recaro είναι μία από τις πιο αναγνωρισμένες μάρκες καθισμάτων στην διεθνή αγορά εδώ και δεκαετίες. Μάλιστα είναι η πρώτη εταιρία που παρουσίασε το πρώτο αγωνιστικό κάθισμα για αυτοκίνητα το 1965, όπως επίσης το ελαφρύτερο κάθισμα αυτοκινήτου, αλλά και το αντίστοιχο καινοτόμο στα επαγγελματικά.

113 χρόνια ιστορίας

Από το 1906 το όνομα της Recaro είναι συνώνυμο της ποιότητας, της ασφάλειας και της αξίας έχει αποκτήσει την εμπειρία και τις ικανότητες, ώστε να παράγει κορυφαία καθίσματα αυτοκινήτων. Τα προϊόντα τους είναι ένας συνδυασμός εργονομίας, άνεσης, καινοτομίας, αλλά και άριστης ποιότητας.  Με αυτό τον τρόπο άλλωστε έχει κερδίσει συνεργασίες με μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες όπως οι Aston Martin, BMW, Ford, Lamborghini, Mercedes-AMG, Opel και VW Group.
Παράλληλα έχει δυνατή παρουσία και στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αφού κατασκευάζει καθίσματα για αρκετές ομάδες, ενώ  πολλοί λάτρεις της ταχύτητας μπορούν να τα βρουν και στο εμπόριο.

Θα τα βρεις στην Kafounis Motorsport

Στην Kafounis Motorsport μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη γκάμα προϊόντων που αφορά τη βελτίωση των αυτοκινήτων. Η εταιρεία αναλαμβάνει να βελτιώσει το αυτοκίνητο σας ανάλογα με τα δικά σας γούστα, έχοντας το απαραίτητο αποτέλεσμα όσον αφορά την εφαρμογή και την αξιοπιστία. Η βελτίωση της Kafounis Motorsport περιλαμβάνει διάφορους τομείς όπως: το σύστημα εισαγωγής και εξαγωγής, την υπερτροφοδότηση, το σύστημα μετάδοσης και ανάρτησης αλλά και την αισθητική βελτίωση στο εσωτερικό αλλά, κυρίως στο εξωτερικό τμήμα του οχήματος
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ - ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ - ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΕΣ - ΣΧΑΡΕΣ