Τα «μυστικά» του επαναπρογραμματισμού

Τα «μυστικά» του επαναπρογραμματισμού

10483 Επισκέψεις στο άρθρο

Τι ξέρεις για τον επαναπρογραμματισμό εγκεφάλου; Για τους κινδύνους που μπορεί να συναντήσεις; Γιατί είναι προτιμότερος από τον παράλληλο εγκέφαλο; Έχουμε όλες τις απαντήσεις.

mousakian 102021
PLAKA PARKING

Οι μετατροπές δεν πρέπει να παραβιάζουν τις δικλείδες ασφαλείας

Κοινοποίησέ το »

Τη σημερινή εποχή, με την πρόοδο της τεχνολογίας, των μηχανημάτων, αλλά και την τεχνογνωσία που υπάρχει γύρω από το χώρο του αυτοκινήτου, ο καλός ειδικός καταφέρνει να έχει πρόσβαση σε όλους τους χάρτες όλων των εγκεφάλων αυτοκινήτων. Έτσι, ελέγχεται κάθε πιθανή παράμετρος και χάρτης του κινητήρα. Δημιουργούνται πολύ αξιόπιστα, ασφαλή και δυναμικά προγράμματα. Μέσω, λοιπόν, του επαναπρογραμματισμού εγκεφάλου και της μακροχρόνιας εμπειρίας του ειδικού, υπάρχει η δυνατότητα τροποποίησης των χαρτών του εργοστασιακού προγράμματος χωρίς της παράκαμψη δικλείδων ασφαλείας, με αποτέλεσμα γρήγορα και αξιόπιστα σύνολα.

Τα οφέλη του επαναπρογραμματσιμού
Μέσω του επαναπρογραμματισμού, οι τιμές της ιπποδύναμης και ροπής, αυξάνονται αισθητά, βελτιώνοντας την ενεργητική ασφάλεια
του αυτοκινήτο
υ. Ταυτοχρόνως, λόγω του καλύτερου κύκλου λειτουργίας του κινητήρα, η κατανάλωση καυσίμου σε μεικτό κύκλο μειώνεται και ο χρόνος ζωής του κινητήρα επιμηκύνεται.

3 οι τύποι προγραμμάτων
Υπάρχουν τρεις βασικοί τύποι προγραμμάτων ανάλογα με την ποιότητα βενζίνης που χρησιμοποιεί ο ιδιοκτήτης. Κάθε πρόγραμμα, όμως , μπορεί να φτιαχτεί ανάλογα με τα γούστα και τις απαιτήσεις του κάθε οδηγού. Η τεχνογνωσία επιτρέπει να ρυθμίζει ο τεχνικός τον εγκέφαλο ανά ταχύτητα ξεχωριστά - ρυθμίζοντας πιέσεις, μείγματα, τροφοδοσίες, αποκρίσεις -  φτιάχνοντας προγράμματα κομμένα και ραμμένα στα μέτρα του ιδιοκτήτη.


Δεν φθείρεται ο κινητήρας
Όλα τα προγράμματα φτιάχνονται με γνώμονα την αρμονική συμπεριφορά του εγκεφάλου με τα περιφερειακά του κινητήρα. Για τον λόγο αυτό, έχουν δημιουργηθεί πολλοί τύποι προγραμμάτων που εξαρτώνται από τα περιφερειακά του κινητήρα και το κατά πόσο βελτιωμένα είναι, ελαχιστοποιώντας με τον τρόπο αυτό, τις φθορές και την καταπόνηση του κινητήρα.

Επαναπρογραμματισμός και όχι παράλληλος εγκέφαλος
Ο παράλληλος εγκέφαλος τοποθετείται ως έξτρα εξάρτημα στο αυτοκίνητο και όταν ενεργοποιείται, παρακάμπτεται η λειτουργία του εργοστασιακού εγκεφάλου, επομένως και οι εργοστασιακοί χάρτες και δικλείδες ασφαλείας. Αντιθέτως, μέσω του επαναπρογραμματισμού του εργοστασιακού εγκεφάλου, διατηρούνται όλοι οι εργοστασιακοί χάρτες ενεργοί, επομένως και όλες οι δικλείδες και φίλτρα ασφαλείας.
 

Κοινοποίησέ το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - TUNING - ΒΕΛΤΙΩΣΗ