Οι αλυσίδες Biathlon τοποθετούνται εύκολα και γρήγορα στο αυτοκίνητό μας, χάρη στο «Σύστημα Γρήγορου Κλειδώματος» και μπορείτε να τις βρείτε στην Autoplus.

Αλυσίδες χιονιού Biathlon για μεγάλη σταθερότητα

14595 Επισκέψεις στο άρθρο

Οι αλυσίδες χιονιού Biathlon είναι από λάστιχο, αντέχουν 1.000 χλμ., προσφέρουν μεγαλύτερη σταθερότητα από τις παραδοσιακές ενώ τοποθετούνται πολύ εύκολα και θα τις βρείτε στην Autoplus.

Στην Autoplus μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα από αλυσίδες χιονιού και πάγου για το αυτοκίνητό σας και σε προνομιακές τιμές.

Πιο συγκεκριμένα, εμείς βρήκαμε τις νέες χιονοαλυσίδες Biathlon, οι οποίες κατασκευάζονται στην Ιαπωνία από ελαστομερή πολυουρεθάνη (λάστιχο), που είναι πιο γερή και πιο σταθερή σε χαμηλές θερμοκρασίες, από τις κλασικές αλυσίδες.

Επίσης, οι εν λόγω αλυσίδες έχουν μεγάλη αντοχή, καθώς ο κατασκευαστής τους αναφέρει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για 1.000 χλμ. με ανώτατη ταχύτητα τα 50 χλμ./ώρα, ενώ διαθέτουν 5 φορές περισσότερη σταθερότητα από τις μεταλλικές αλυσίδες, όπως επισημαίνουν και οι άνθρωποι της Autoplus.

Επιπλέον, οι αλυσίδες Biathlon τοποθετούνται εύκολα και γρήγορα στο αυτοκίνητό μας, χάρη στο «Σύστημα Γρήγορου Κλειδώματος».

Τις χιονοαλυσίδες Biathlon μπορείτε να τις βρείτε εδώ.