Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Επέκταση εγγύησης, ποιες μάρκες δίνουν και πόσο κάνουν
Επέκταση εγγύησης, ποιες μάρκες δίνουν και πόσο κάνουν
  • Επέκταση εγγύησης, ποιες μάρκες δίνουν και πόσο κάνουν
  • Επέκταση εγγύησης, ποιες μάρκες δίνουν και πόσο κάνουν

Επέκταση εγγύησης, ποιες μάρκες δίνουν και πόσο κάνουν

1196 Επισκέψεις στο άρθρο

- Ήξερες ότι 400 ευρώ βλάβες το χρόνο βγάζουν τα αυτοκίνητα μετά τον 4ο χρόνο;
- Για αυτό υπάρχει μια επιλογή να κάνεις επέκταση εγγύησης σε χρόνια ή/και χλμ.
- Mercedes και Nissan οι μοναδικές μάρκες που δίνουν επέκταση και σε χρόνια
- Ford, Peugeot, Citroen και DS δίνουν επέκταση μόνο σε χλμ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΚΑΜΠΛΕΤΣΑΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ

400 ευρώ βλάβες το χρόνο βγάζουν τα αυτοκίνητα μετά τον 4ο χρόνο

Σύµφωνα µε έρευνα που έκανε βρετανική εταιρεία που ειδικεύεται στις πωλήσεις εγγυήσεων, το 40% των αυτοκινήτων ηλικίας από τέσσερα έως 9 έτη είναι σίγουρο ότι θα χαλάσει µια φορά το χρόνο. Μάλιστα το μέσο κόστος της ζημιάς που θα προκληθεί ανέρχεται σε 400 ευρώ περίπου. Έτσι λοιπόν γίνεται κατανοητό, πόσο σημαντικό είναι η εγγύηση που συνοδεύει κάθε καινούριο αυτοκίνητο να έχει όσο το δυνατόν µεγαλύτερη διάρκεια και γιατί τα After Sales τμήματα επενδύουν πάνω σε αυτή.

Μπορείς να κάνεις επέκταση εγγύησης σε χρόνια ή χλμ. ή και στα δύο

Μια καλή εγγύηση αποδεικνύει και πόσο αξιόπιστο είναι ένα μοντέλο. Γιατί όταν μια εταιρεία δίνει μεγάλη εγγύηση ξέρει ότι το αυτοκίνητό της δεν θα βγάλει σοβαρή ζημιά. Αν είχαν αμφιβολίες δεν θα ρίσκαραν μια εγγύηση, ή οποία θα τους ζημίωνε αργότερα.

Για αυτό πρόσφατα κάναμε αναλυτική παρουσίαση πόσα χρόνια και χλμ. δωρεάν εγγύηση προσφέρουν όλες οι μάρκες (συμπεριλάβαμε και όλες τις περιπτώσεις που η επέκταση εγγύησης δίνεται δωρεάν, αφού για τον αγοραστή δεν έχει καμία απολύτως διαφορά).

Συνεπώς τώρα σε δεύτερο χρόνο θα διαβάσετε ποιες είναι οι μάρκες που δίνουν επέκταση εγγύησης επί πληρωμή, καθώς η επέκταση εγγύησης είναι ο πιο εύκολος τρόπος να εξασφαλίσεις για περισσότερα χρόνια ξεγνοιασιά αν «κάτσει καμιά στραβή» (αναφερόμαστε πάντα στην εγγύηση των μηχανικών μερών).

Mercedes και Nissan οι μοναδικές μάρκες που δίνουν επέκταση σε χρόνια και χλμ.

Η επέκταση όπως ακριβώς και η εργοστασιακή εγγύηση μπορεί να αφορά είτε στα χρόνια που έχει ισχύ, είτε στα χιλιόμετρα, ή και στα δύο. Για να ακριβολογούμε οι μοναδικές εταιρείες που προσφέρουν την επιλογή και των δυο είναι η Mercedes και η Nissan.

Συνέχεια του άρθρου >>>