Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Αυτές τις παροχές δίνει η Mercedes για καινούρια και μεταχειρισμένα
Αυτές τις παροχές δίνει η Mercedes για καινούρια και μεταχειρισμένα
  • Αυτές τις παροχές δίνει η Mercedes για καινούρια και μεταχειρισμένα
  • Αυτές τις παροχές δίνει η Mercedes για καινούρια και μεταχειρισμένα

Αυτές τις παροχές δίνει η Mercedes για καινούρια και μεταχειρισμένα

1246 Επισκέψεις στο άρθρο

- Mε δωρεάν εγγραφή στην εφαρμογή της Mercedes ειδοποιείσαι στο κινητό για τις ανάγκες του οχήματός σου
- Η συντήρηση στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο εξασφαλίζει ότι θα λειτουργεί τέλεια και θα το πουλήσεις πιο ακριβά
- Για μοντέλα μεγαλύτερης ηλικίας υπάρχουν γνήσια ανταλλακτικά σε οικονομικότερη τιμή & 2 χρόνια εγγύηση
-Ειδικά σχεδιασμένα αξεσουάρ για πιο προσωπικό στυλ στη Mercedes σου

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΚΑΜΠΛΕΤΣΑΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ

Η «σύνδεση» ενός κατόχου με το αυτοκίνητό του μπορεί να έχει διαφορετικά επίπεδα εμβάθυνσης και αυτό εξαρτάται από τον τρόπο με τον οποίο ο ίδιος ο κάτοχος θα εκμεταλλευτεί τις παροχές που του προφέρει η μάρκα. Παροχές που προσφέρουν τα τμήματα After Sales  και έχουν ως σκοπό να ικανοποιούν τον κάτοχο και να προσφέρουν πραγματικές λύσεις στις ανάγκες του.

Σε αυτό το πλαίσιο το After Sales της Mercedes έχει υλοποιήσει ένα σύνολο υπηρεσιών, ώστε ο ιδιοκτήτης των μοντέλων της να έρθει κοντά στη φιλοσοφία της μάρκας, είτε πρόκειται για αγοραστή νέας είτε μεταχειρισμένης Mercedes. Υπηρεσίες που όσο πιο πολύ χρησιμοποιείς τόσο πιο κοντά έρχεσαι σε αυτή τη φιλοσοφία.

Mε δωρεάν εγγραφή στην εφαρμογή της Mercedes λαμβάνεις ειδοποίηση για κάποια ανάγκη του οχήματος

Η πρώτη κίνηση ενός κατόχου Mercedes θα πρέπει να είναι η εγγραφή στο Mercedes Benz app και σύνδεση του οχήματος μέσω του αριθμού πλαισίου. Με αυτό τον τρόπο μπορεί να ενεργοποιήσει τις δωρεάν ψηφιακές υπηρεσίες, όπως η διαχείριση βλαβών ή συντήρησης. Με αυτό τον τρόπο ο κάτοχος κερδίζει χρόνο και χρήμα, καθώς η εφαρμογή θα σε ειδοποιήσει για κάποια ανάγκη του οχήματος προλαμβάνοντας δυσάρεστες καταστάσεις, ενώ παράλληλα το app στέλνει ειδοποίηση για το επόμενο service, το οποίο μπορείτε εύκολα να κλείσετε με ένα κλικ σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της επιθυμίας σας.

Η συντήρηση στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο εξασφαλίζει τη βέλτιστη λειτουργία

Φυσικά η επιλογή ενός εξουσιοδοτημένου συνεργείο είναι τα Α και το Ω για να ζήσετε την premium και ολιστική προσέγγιση της Mercedes στον τομέα της εξυπηρέτησης κατόχου.  Η τακτική συντήρηση είναι ο μόνος τρόπος να διατηρήσετε επιδόσεις, οδηγική ευχαρίστηση και ασφάλεια στο maximum.

Αυτό επιτυγχάνεται καθώς, οι τεχνικοί του επίσημου δικτύου εκπαιδεύονται δια βίου (έχοντας και πρόσβαση στις διεθνείς τεχνικές βάσεις δεδομένων της μάρκας) ώστε να γνωρίζουν και να αντιμετωπίζουν εγγυημένα ότι βρεθεί μπροστά τους (ακόμη και στα πιο προηγμένα, τεχνολογικά, μοντέλα της μάρκας). Έτσι έχουν τη τεχνογνωσία, την εξειδίκευση, αλλά και τα ειδικά εργαλεία συνεργείου πιστοποιημένα και διακριβωμένα από την κατασκευάστρια εταιρεία, να αναγνωρίσουν εγκαίρως πιθανές φθορές ή βλάβες χρήσης, γλιτώνοντας έγκαιρα τον κάτοχο από μεγαλύτερους μπελάδες στο μέλλον.

Διατήρηση της υψηλότερης δυνατής μεταπωλητικής αξίας

Συνέχεια του άρθρου >>>