Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Generali: Ταξίδι στην Αλάσκα για εμπειρία & αλληλεπίδραση

Generali: Ταξίδι στην Αλάσκα για εμπειρία & αλληλεπίδραση

Έχει ψηλά στις προτεραιότητες της την προστασία του περιβάλλοντος. Εργάζεται με στόχο να διαμορφώσει πολίτες με υπευθυνότητα, ευαισθησία & προσαρμοστικότητα στις συνεχείς προκλήσεις της σύγχρονης εποχής. Στα πλαίσια αυτά σχεδίασε – υλοποίησε ένα μοναδικό ταξίδι στην Αλάσκα!

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΥΡΟΙΝΣ Α.Ε.

Η Generali έχει ψηλά στις προτεραιότητες και τον στρατηγικό της σχεδιασμό την προστασία του περιβάλλοντος. Στα πλαίσια αυτά και μία ιδιαίτερη ενέργεια που σχεδίασε και υλοποίησε φέτος.
Επέλεξε έναν τόπο ξεχωριστής ομορφιάς και αξίας για το πλανητικό μας οικοσύστημα, για να ταξιδέψει με συνεργάτες της που διακρίθηκαν την περασμένη χρονιά. Την Αλάσκα!
Η ξεχωριστή αυτή περιπέτεια ξεκίνησε από το Anchorage, όπου τα στελέχη συνοδευόμενα από τον CEO της Generali κ. Πάνο Δημητρίου καθώς και μέλη της Διοίκησης, είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν την καρδιά της Αλάσκας και να γνωρίσουν τον τοπικό πολιτισμό.
Το Centennial Campground Park στη Soldotna, ήταν ο πρώτος σταθμός του ταξιδιού. Στη μέχρι εκεί διαδρομή, τοπία μαγευτικής φύσης, έγιναν το αντικείμενο της παρατήρησης και του ενδιαφέροντος των ταξιδιωτών οι οποίοι στη συνέχεια κλήθηκαν να αποδείξουν τις ικανότητές τους στο ψάρεμα (!), μια δραστηριότητα που δημιούργησε κέφι και ενεργό ανταγωνισμό (δίνοντας και ένα στίγμα της συνεργασίας μεταξύ των μελών της ομάδας).
 

Συνέχεια του άρθρου >>>

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

  • ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    H Υδρόγειος Ασφαλιστική διαθέτει μακρά τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην ασφάλιση οχημάτων και παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, ειδικά σχεδιασμένων να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.
     2109477200 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • EUROINS

    EUROINS

    Απαντώντας σε κάθε σύγχρονη ασφαλιστική ανάγκη, τα ασφαλιστικά προϊόντα της EUROINS προσφέρουν ευελιξία, άμεση υποστήριξη, προνομιακή τιμολόγηση και έξυπνες τεχνολογίες. Be safe με τα ασφαλιστικά προϊόντα της Euroins.
     2109764307 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • SKYLINE INSURANCE

    SKYLINE INSURANCE

    Η Skyline Insurance προσφέρει από το 2004 τις καλύτερες τιμές για ασφάλιση αυτοκινήτου, από όλες τις κορυφαίες εταιρείες ασφαλίσεων στην Ελλάδα.
     2105777595 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • NOS Insurance

    NOS Insurance

    Το όνομα NOS σημαίνει ΕΜΕΙΣ και αποτυπώνει τη σχέση με την οποία συνδέονται οι συνεργάτες και οι πελάτες μαζί μας, εκπροσωπώντας την εταιρεία QEL (Qatar Insurance Company Europe LTD).

     210 9309300 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ERGO

    ERGO

    Η ERGO Ασφαλιστική, θυγατρική του διεθνούς ασφαλιστικού και αντασφαλιστικού ομίλου της Munich Re, δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά 30 χρόνια, με την υποστήριξη και την τεχνογνωσία μιας διεθνούς ασφαλιστικής δύναμης.
     210 370 5300 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ