Το Yokohama BluEarth-XT AE61 έχει σχεδιαστεί για οικογενειακά SUV που κυκλοφορούν στους δρόμους της πόλης και στους αυτοκινητόδρομους. Προσφέρει εξαιρετικό  χειρισμό, αθόρυβη λειτουργεία αλλά και άρισ

Το Yokohama BluEarth-XT AE61 έχει σχεδιαστεί για οικογενειακά SUV που κυκλοφορούν στους δρόμους της πόλης και στους αυτοκινητόδρομους. Προσφέρει εξαιρετικό χειρισμό, αθόρυβη λειτουργεία αλλά και άριστη σταθερότητα.

Η Yokohama έδωσε στο BluEarth-XT AE61 ένα ολοκαίνουργιο πέλμα, ειδικό για αυτοκίνητα Urban SUV και Crossover SUV.

Η Yokohama έδωσε στο BluEarth-XT AE61 ένα ολοκαίνουργιο πέλμα, ειδικό για αυτοκίνητα Urban SUV και Crossover SUV.

  • Το Yokohama BluEarth-XT AE61 έχει σχεδιαστεί για οικογενειακά SUV που κυκλοφορούν στους δρόμους της πόλης και στους αυτοκινητόδρομους. Προσφέρει εξαιρετικό  χειρισμό, αθόρυβη λειτουργεία αλλά και άρισ
  • Η Yokohama έδωσε στο BluEarth-XT AE61 ένα ολοκαίνουργιο πέλμα, ειδικό για αυτοκίνητα Urban SUV και Crossover SUV.

Eλαστικό για SUV με τεχνογνωσία Yokohama

9625 Επισκέψεις στο άρθρο

Το BluEarth-XT AE61 είναι η απάντηση της Υokohama στην όλο και αυξανόμενη ζήτηση για ένα ελαστικό που να είναι ιδανικό για τα οχήματα Crossover και τα SUV πόλης.

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΕ

Το ελαστικό της ιαπωνικής εταιρίας προσφέρει την εξαιρετική οδική συμπεριφορά που ζητούν οι οδηγοί στους δρόμους της πόλης και τους αυτοκινητόδρομους, καθώς και την αθόρυβη λειτουργία που συμβάλει στην άνεση που προσφέρει η καμπίνα ενός SUV. Πέρα από αυτά, το BluEarth-XT AE61 ξεχωρίζει για την αποφυγή της ανομοιόμορφης φθοράς, ειδικά στα SUV με υψηλό κέντρο βάρους, γεγονός που του δίνει μεγάλη διάρκεια ζωής, ενώ παράλληλα είναι σύμμαχος της χαμηλής κατανάλωσης καυσίμου. Σημαντικό επίση το ότι το συγκεκριμένο μοντέλο της Yokohama πετυχαίνει εξαιρετικές επιδόσεις και στο βρεγμένο οδόστρωμα παρέχοντας στους οδηγούς μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας όταν οδηγούν στη βροχή. Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή!


Η Yokohama έδωσε στο BluEarth-XT AE61 ένα ολοκαίνουργιο πέλμα, ειδικό για αυτοκίνητα Urban SUV και Crossover SUV.

Η Yokohama έδωσε στο BluEarth-XT AE61 ένα ολοκαίνουργιο πέλμα, ειδικό για αυτοκίνητα Urban SUV και Crossover SUV.

Κοινοποίησέ το »

Piece of ...A.R.T.

Η αλήθεια είναι ότι οι μηχανικοί της Yokohama "φόρτωσαν" με αρκετή τεχνολογία το εν λόγω ελαστικό. Όλα ξεκινούν από την γόμα, η οποία αποτελείται από ένα νανο-μείγμα καουτσούκ που συνδυάζει πυρίτιο και πολυμερές και έχει ενωθεί με την τεχνολογία μίξης A.R.T., η οποία διασπείρει ομοιόμορφα τα οξείδια του πυριτίου σε όλη την επιφάνεια της γόμας. Με αυτό τον τρόπο ενισχύεται η πρόσφυση στο βρεγμένο οδόστρωμα και η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Πέλμα ομοιόμορφης φθοράς - εξαιρετική πρόσφυση σε στεγνό και βρεγμένο.

Η ιαπωνική εταιρία δημιούργησε ένα ολοκαίνουριο πέλμα για αυτό το ελαστικό. Το κέντρο του είναι χωρισμένο σε τρία τμήματα, τα οποία διακρίνονται από την υψηλή ακαμψία, εξασφαλίζοντας έτσι την σταθερή οδήγηση ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες. Την ίδια ακαμψία συναντάμε και στους ώμους, στους οποίους υπάρχουν και μικρές χαρακιές που προσφέρουν σταθερότητα και ακρίβεια στις στροφές και στις αλλαγές κατεύθυνσης.

Αθόρυβη λειτουργία

Το BluEarth-XT AE61 έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να λειτουργεί αθόρυβα. Συγκεκριμένα το πέλμα του χωρίζεται σε 5 μοτίβα διαφορετικών μηκών που διαθέτουν εσωτερικές αυλακώσεις με μικρές χαρακώσεις, οι οποίες απορροφούν τον παραγόμενο θόρυβο. Για την ακρίβεια, η δουλειά τους είναι να καταστέλλουν τον ήχο που παράγεται από την κύλιση του ελαστικού στο έδαφος και αυτόν που παράγεται από την απορρόφηση του αέρα μεταξύ του ελαστικού και της επιφάνειας του δρόμου.
 

Δείτε περισσότερα για το  BluEarth-XT AE61 στο παραπάνω βίντεο

Ασφαλής οδήγηση και με βροχή

Το ελαστικό της Yokohama έχει άριστες ιδιότητες και στο βρεγμένο οδόστρωμα. Το πετυχαίνει χάρη στις 4 κύριες περιφερειακές αυλακώσεις, αλλά και στις δύο πιο στενές που υπάρχουν στους ώμους του. Αυτές συμβάλουν στην γρήγορη απομάκρυνση του νερού και μειώνουν σημαντικά την πιθανότητα υδρολίσθησης.

Θα το βρείτε σε 19 μεγέθη ζαντών από 16 έως 20 ίντσες

Το BluEarth-XT AE61 διατίθεται σε 19 μεγέθη ζαντών που κυμαίνονται από 16 έως 20 ίντσες. Διατίθεται, στο δίκτυο συνεργατών Yokohama, από την Θεοχαράκης Α.Ε., η οποία εμπορεύεται τα ελαστικά της Yokohama για περισσότερα από 60 χρόνια (τα τελευταία χρόνια εισάγει και τα ελαστικά Lassa και Kenda).

Κοινοποίησέ το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΛΑΣΤΙΚΑ

Eλαστικά αυτοκινήτου , Τιμές ελαστικών, Δόσεις , Premium Eλαστικά, Quality Ελαστικά, Discount Ελαστικά, Εμπορίες ελαστικών Αττικής, Bridgestone, Pirelli, Michelin, Hankook, Continental, Goodyear, Dunlop, Toyo, Yokohama, Cooper, General, Tire, Vredestein, Fulda, Falken, BFGoodrich, Lassa, Tristar, Insa, Turbo, Rotalla, Torque, Nankang, Imperial, Maxxis, Achilles, Aeolus, Alliance, Annaite, Antares, Aoteli, Aplus, Apollo, Aptany, Arivo, Atlas, Atturo, Austone, Autogreen, Autogrip, Avon, Barkley, Barum, Berlin , Tires, BFGoodrich, BKT, Blacklion, Blackstar, Bridgestone, Camac, Ceat, Centara, Chengshan, Coker, Comforser, Compasal, Compass, Continental, Cooper, CST, Dayton, Debica, Deli, Tire, Delinte, Diamond, Back, Diplomat, Double, Coin, Doublestar, Dunlop, Duraturn, Duro, EP, tyres, ESA, Tecar, Eurotyre, Event, Evergreen, Falken, Federal, Fedima, Firemax, Firestone, Fortuna, Fortune, Fulda, Fullrun, General, Tire, Gislaved, Giti, Goalstar, Goform, Goodride, Goodyear, Gremax, Grenlander, Gripmax, GT-Radial, Habilead, Haida, Hankook, Headway, Heidenau, Hifly, Hilo, Horizon, Imperial, Infinity, Insa, Turbo, Interstate, Journey, Tyre, Joyroad, Kama, Kapsen, Kelly, Kenda, Khefren, Kinforest, King, Meiler, Kings, Tire, Kingstar, Kleber, Kormoran, Kumho, Landsail, Lanvigator, Lassa, Laufenn, Leao, Lexani, Linglong, Mabor, Marshal, Mastersteel, Matador, Maxtrek, Maxxis, Mazzini, Meteor, Michelin, Milestone, Minerva, Mirage, Momo, Nankang, Neolin, Nexen, Nitto, Nokian, Nordexx, Nortenha, Novex, Onyx, Orium, Ovation, Pace, Paxaro, Petlas, Pirelli, Pneumant, Powertrac, Premiorri, Presa, Prestivo, Radar, Retro, Riken, Roadcruza, Roadhog, Roadmarch, Roadstone, Rockstone, Rosava, Rotalla, Routeway, Rovelo, Royalblack, Saetta, Sailun, Sava, Sebring, Security, Seiberling, Semperit, Silverstone, Sonar, Speedways, Sportiva, Star, Performer, Starco, Starfire, Starmaxx, Sumitomo, Sunfull, Sunitrac, Sunny, Sunwide, Superia, Syron, T-Tyre, Taurus, Tecnica, Three-A, Tigar, Toledo, Tomket, Torque, Tourador, Toyo, Tracmax, Trazano, TRI-ACE, Triangle, Tristar, Tyfoon, Unigrip, Uniroyal, VEE-Rubber, Viatti, Viking, Vitour, Voyager, Vredestein, Wanda, Wanli, Westlake, Windforce, Winrun, Yokohama, Zeetex, Zeta, Αναρτήσεις, Ζυγοστάθμιση, Ευθυγράμμιση, Ζάντες, Θερινά ελαστικά, All season ελαστικά, Suv ελαστικά, 4Χ4 ελαστικά, Runflat ελαστικά, Χειμερινά ελαστικά, 4 εποχών ελαστικά,195/50/15, 225/45/17, 195/55/16, 205/55/16.