Αξιόπιστος εξοπλισμός πλυντηρίου αυτοκινήτων

13297 Επισκέψεις στο άρθρο

Η εταιρεία Κ. Ν. ΖΕΪΜΠΕΚΗΣ & ΣΙΑ Ε.Π.Ε. διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία στην ολοκληρωμένη εγκατάσταση πλυντηρίων αυτοκινήτων, αυτόματα και self- service.

Στη χώρα μας έχουν δημιουργηθεί σύγχρονα πλυντήρια με μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας, τα οποία πραγματοποιούν γρήγορο και αξιόπιστο πλύσιμο.  Επίσης χρησιμοποιούν εξειδικευμένα χημικά, τα οποία σέβονται το περιβάλλον και την υγεία.

Ωστόσο για να το πετύχουν, έχουν στο πλευρό τους, τους κατάλληλους προμηθευτές, οι οποίοι τους παρέχουν τα απαραίτητα εργαλεία – προϊόντα που χρειάζονται, για να προσφέρουν άριστα τις υπηρεσίες τους.

Ένας τέτοιος προμηθευτής είναι και η εταιρεία Κ.Ν. ΖΕΪΜΠΕΚΗΣ
Η εταιρεία Κ. Ν. ΖΕΪΜΠΕΚΗΣ & ΣΙΑ Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε το 2003 στη Θεσσαλονίκη, πρόσφατα µετονοµάστηκε σε ∆. & Γ. ΖΕΪΜΠΕΚΗ Ο.Ε. και διαδέχθηκε την εταιρεία Κ. Ν. ΖΕΪΜΠΕΚΗΣ που είχε ιδρυθεί το 1969. Πρόεδρος και βασικός µέτοχος της εταιρείας είναι ο κύριος Ζεϊµπέκης Κωνσταντίνος µε τεσσαρακονταετή εµπειρία στο χώρο των πρατηρίων υγρών καυσίµων και ειδικότερα στα µηχανήµατα καθαρισµού των αυτοκινήτων και των αυτοµάτων πλυντηρίων.

Εγκατάσταση πλυντηρίων αυτοκινήτων, αυτόµατα & self- service
Η εταιρεία κατέχει εκτεταµένη εµπειρία στην ολοκληρωµένη εγκατάσταση πλυντηρίων αυτοκινήτων, αυτόµατα και self- service. Επίσης,  συνεργάζεται ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος για τον ελλαδικό χώρο µε µεγάλες Ιταλικές κατασκευαστικές εταιρείες µηχανηµάτων εξοπλισµού πλυντηρίων αυτοκινήτων
Διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις όπου βρίσκονται τα γραφεία και το τεχνικό προσωπικό στο εµπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης µε σύγχρονο µηχανολογικό εξοπλισµό ο οποίος διαρκώς εκσυγχρονίζεται.

Το προσωπικό της εταιρείας παρακολουθεί προγράµµατα επιμόρφωσης για τον καινούριο εξοπλισμό και την τεχνολογία που υιοθετείται από τους κατασκευαστές στα νέα μοντέλα.

Συντήρηση πλυντηρίων αυτοκινήτων
Η Κ. Ν. ΖΕΪΜΠΕΚΗΣ αναλαµβάνει τη διεκπεραίωση της εγκατάστασης των µηχανηµάτων και της λειτουργίας τους καθώς επίσης και τη συντήρησή τους κατά τη διάρκεια της εγγύησης και µετά το πέρας αυτής.
Βασικό τους µέληµα είναι η άµεση εξυπηρέτηση των πελατών και η διεκπεραίωση της βλάβης µέσα σε σύντομο χρονικό διάστηµα. Η δυνατότητα της άµεσης τεχνικής κάλυψης στηρίζεται στο γεγονός ότι διαθέτουν µεγάλη γκάµα ανταλλακτικών για τα μηχανήματα που τοποθετούμε και συντηρούμε.
 

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας θα βρείτε τα εξής προϊόντα:
  • Αυτόματα Πλυντήρια
  • Συστήματα Εξωτερικού & Εσωτερικού Καθαρισμού Αυτοκινήτων. Λειτουργία Self Service
  • Αφροποιητές 
  • Μηχανήματα Υψηλής Πίεσης Κρύου & ζεστού Νερού
  • Αντλίες Υψηλής Πίεσης
  • Απορροφητές Κονεως - Extraction - Ορυκτέλαιων
  • Μηχανήματα Ατμού
  • Μηχανήματα Απολύμανσης 
  • Καθαριστικά Προϊόντα Περιποίησης 
  • Αερόμετρα - Αεροσυμπιεστές - Κομφλερ 
  • Εξοπλισμός Car Detailing