Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Βρες ελαστικά για όλα τα οχήματα

2433 Επισκέψεις στο άρθρο

Η εταιρεία «Ζαχαριουδάκης» δραστηριοποιείται στο χώρο των ελαστικών από το 1976. Ξεκίνησε ως ατομική επιχείρηση, με συνέπεια, επαγγελματισμό και υπευθυνότητα.

 
Η εταιρεία «Ζαχαριουδάκης» δραστηριοποιείται στο χώρο των ελαστικών από το 1976. Ξεκίνησε ως ατομική επιχείρηση, με συνέπεια, επαγγελματισμό και υπευθυνότητα.

Το 1991 απευθύνεται στην λιανική πώληση, όπου ο επαγγελματισμός της αναγνωρίζεται και ανταμείβεται.

Το 1998, η εταιρεία από ατομική γίνεται οικογενειακή επιχείρηση και επεκτείνεται στο χονδρικό εμπόριο ελαστικών, προμηθεύοντας καταστήματα λιανικής πώλησης σε όλη την Ελλάδα, διατηρώντας τον επαγγελματισμό, την σοβαρότητα και την συνέπειά της. Χαίρει της εκτίμησης όλων των εταιρειών ελαστικών, καθώς και των οίκων του εξωτερικού, με τις οποίες συνεργάζεται άψογα, οι οποίες δείχνουν την αμέριστη εμπιστοσύνη τους προς εμάς.

Το 2012, άνοιξε νέο υποκατάστημα στην Κρήτη, με έδρα το Ρέθυμνο, προς κάλυψη των αναγκών της ήδη υπάρχουσας πελατείας της στο νησί, ενώ ταυτόχρονα ξεκινάει και μια νέα, πολύ επιτυχημένη συνεργασία, καθώς γίνεται ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των ελαστικών Toyo για όλη την Κρήτη.

Η εξυπηρέτηση των πελατών της είναι για εκείνη προτεραιότητα. Οι σωστές τιμές και ο σεβασμός προς τον πελάτη είναι κύριο μέλημά της.
Συνεργάζεται με όλες σχεδόν τις εταιρείες ελαστικών και καλύπτει όλη την γκάμα (IX , 4Χ4 , ΕΛΑΦΡΥ ΦΟΡΤΗΓΟ , ΦΟΡΤΗΓΟ, ΑΓΡΟΤΙΚΑ , ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ , ΜΟΤΟ κλπ.).

Το νέο αίμα της επιχείρησης, κινείται με συνέπεια προς τις αρχές της εταιρείας, προσπαθώντας πάντα για το καλύτερο, με γνώμονα πάντα την εξυπηρέτηση των πελατών της.

Η εταιρεία έχει συνεχώς ανοδική πορεία στον χώρο, καταλαμβάνοντας ένα τεράστιο μερίδιο αγοράς. Η αναγνώριση της εταιρείας ως ηγέτη στον χώρο των ελαστικών είναι για η ανταμοιβή για τις προσπάθειες της, εξυπηρετώντας τους πελάτες της άμεσα, με τον ιδιόκτητο στόλο των αυτοκινήτων που διαθέτει, ακόμη και για την μικρότερη παραγγελία. ¶λλωστε η φιλοσοφία της είναι ότι πάντα προέχει η εξυπηρέτηση του πελάτη, από ένα βιομηχανικό ελαστικό μέχρι έναν αεροθάλαμο, σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ