Εμπιστέψου το Citroen σου σήμερα

4740 Επισκέψεις στο άρθρο

Κάνε σήμερα μια επίσκεψη στη Citroen Μακρής και επωφελήσου από τις τεράστιες προσφορές που περιλαμβάνουν ,μεταξύ άλλων δωρεάν καλοκαιρινό έλεγχο και δωρεάν έλεγχο κλιματισμού 8 σημείων.

 
Συντήρηση σε Citroen 5 ως 15 ετών με 125 ευρώ!

Το πακέτο Citroen Economy Service αποτελεί ένα πλήρες πρόγραμμα συντήρησης για το Citroen σου με τελική τιμή τα 125 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ, εργασία και ανταλλακτικά).

Οι άριστες υπηρεσίες επιβεβαιώνονται από την παροχή 12μηνης εγγύησης εργασιών.

Δωρεάν καλοκαιρινός έλεγχος και εκπτώσεις 25% σε ανταλλακτικά!

Ο έλεγχος πριν τις καλοκαιρινές διακοπές είναι απαραίτητος  για να μην υπάρξουν απρόοπτα! Στη Citroen Μακρής προσφέρεται δωρεάν καλοκαιρινός έλεγχος στα φρένα, στους τροχούς, στον φωτισμό, στην διεύθυνση, στην ανάρτηση, στην εξάτμιση και στην μπαταρία.

Εκτός του παραπάνω, υπάρχει έκπτωση 25% σε τακάκια και δίσκους φρένων, ιμάντα χρονισμού, σετ αμορτισέρ, σετ συμπλέκτη και ελαστικά Michelin.

Δωρεάν έλεγχος κλιματισμού!

Ο δωρεάν έλεγχος 8 σημείων του κλιματισμού του αυτοκινήτου σου εξασφαλίζει ότι θα αναπνέεις καθαρό και δροσερό αέρα ενώ οδηγείς. Τα 8 σημεία του ελέγχου είναι:
  • Έλεγχος ιμάντα κομπρεσέρ
  • Έλεγχος της κατάστασης των σωληνώσεων
  • Έλεγχος του φίλτρου σκόνης
  • Έλεγχος σωστής λειτουργίας του κομπρεσέρ
  • Έλεγχος δυναμικών πιέσεων
  • Έλεγχος θερμοκρασίας αέρα στους αεραγωγούς
  • Ανάγνωση της μνήμης του εγκεφάλου
  • Έλεγχος λειτουργίας βαλβίδων κλιματισμού
4  λόγoι για να επισκεφτείς το service της Α. ΜΑΚΡΗΣ ΑΕ!

1. Κοντά σου από το πρωί έως το βράδυ / Ευέλικτο ωράριο εξυπηρέτησης!

2. Δυνατότητα παροχής αυτοκινήτου αντικατάστασης / Κλείσε το ραντεβού σου και ενημέρωσε ότι επιθυμείς όχημα αντικατάστασης.

3. Δυνατότητα παραλαβής - παράδοσης στο χώρο σου / Έχεις δύσκολο ωράριο; Το προσωπικό μπορεί, κατόπιν συνεννόησης, να παραλάβει - παραδώσει το όχημα σου στο χώρο σου.

4. Υψηλή τεχνογνωσία / Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, η υψηλή τεχνογνωσία και η πολυετής πείρα εγγυώνται ολοκληρωμένη τεχνική εξυπηρέτηση.

Κλείσε σήμερα ραντεβού και κάνε στο αυτοκίνητο σου το μεγαλύτερο δώρο του καλοκαιριού!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES