Μπαγκαζιέρες Κοκκινοπλίτης για τις εξορμήσεις σου!

3665 Επισκέψεις στο άρθρο

Οι μπαγκαζιέρες είναι μεν βολικές και χρήσιμες αλλά ίσως να μην ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις και τις ανάγκες που μπορεί να έχουμε. Πώς όμως μπορείτε να βρείτε την κατάλληλη για εσάς; Η Car Glass Center-Κοκκινοπλίτης προτείνει.

PERAMAX
PLAKA PARKING
Όλοι μας γνωρίζουμε, και κάποιοι χρησιμοποιούμε κιόλας τις μπαγκαζιέρες, οι οποίες είναι μεν βολικές και χρήσιμες αλλά ίσως να μην ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις και τις ανάγκες που μπορεί να έχουμε. Σε αυτή την περίπτωση, μια αλλαγή στην μπαγκαζιέρα είναι ίσως η λύση για εσάς. Πώς όμως μπορείτε να βρείτε την κατάλληλη για εσάς;
 
Επιθυμητά χαρακτηριστικά Μπαγκαζιέρας!

Ας δούμε μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα έπρεπε να σας προσφέρει μια μπαγκαζιέρα:
  • Ευχρηστία: Η εγκατάστασή & χρήση της να είναι πανεύκολη και εάν ταξιδεύετε συχνά ή εάν μεταφέρετε πολλά πράγματα, να αποτελεί ένα αξεσουάρ που θα χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση.
  • Ανθεκτικότητα: Το υλικό από το οποίο περιβάλλεται εξωτερικά είναι σε θέση να αντέξει για μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να προκληθούν φθορές ακόμα και κάτω από αντίξοες συνθήκες.
  • Ασφάλεια: Παρά το μεγάλο της μέγεθος, παραμένει σταθερή και δεν ταλαντεύεται με την κίνηση του αυτοκινήτου σας. Έτσι, δε θα θέτει σε κίνδυνο ούτε εσάς αλλά ούτε και τα πράγματά σας και μπορείτε να ταξιδεύετε με άνεση και χωρίς ανησυχία.
  • Εμφάνιση: Χάρη στα μοντέρνα σχέδια των κατασκευαστών και την ευρεία γκάμα χρωμάτων που κυκλοφορούν, μια μπαγκαζιέρα είναι σε θέση πλέον, να δίνει ένα ξεχωριστό στιλ στο αυτοκίνητό σας, φροντίζοντας να ενισχύει και την αισθητική του.
  • Τηρεί τις απαιτούμενες προδιαγραφές: Είναι πλήρως νόμιμη και δεν κινδυνεύουμε από τυχόν πρόστιμα.
Επιπλέον, θα έπρεπε να είναι αεροδυναμικές και να βοηθούν στη μείωση του θορύβου που προκαλεί ο αέρας αλλά και στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμων του αυτοκινήτου σας. Και για εσάς που λατρεύετε το camping, θα βρείτε πως διευκολύνουν ακόμα περισσότερο τη ζωή σας, εφόσον είναι σε θέση να χωρέσουν όλο σας τον κατασκηνωτικό εξοπλισμό.
 
Επιλογή με κριτήριο της ανάγκες και την οικονομική σας ευχέρεια!

Τώρα λοιπόν γνωρίζετε τι θα έπρεπε να σας προφέρει μια μπαγκαζιέρα, αλλά επειδή υπάρχει πληθώρα επιλογών στο εμπόριο, πρέπει να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει περισσότερο στις προσωπικές σας ανάγκες και λόγους χρήσης. Οι μπαγκαζιέρες, όπως και τα περισσότερα αξεσουάρ αυτοκινήτου, είναι σίγουρα μια λιγότερο οικονομική επένδυση, αλλά τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν την καθιστούν απαραίτητη. Οι τιμές ξεκινάνε από τα 125 ευρώ περίπου και φτάνουν έως και πάνω από 1000 ευρώ, για τις μπαγκαζιέρες οροφής.

Συντηρήστε τη μπαγκαζιέρα σας σωστά, κρατώντας τη μακριά από τον ήλιο και γρασάροντας τις κλειδαριές!
Προκειμένου να «επιμηκύνετε τη ζωή» της μπαγκαζιέρας σας όσο το δυνατόν περισσότερο, πρέπει να φροντίζετε για τη σωστή συντήρησή της. Κρατήστε τη μακριά από τις ακτίνες του ηλίου καθώς επίσης και από μέρη με υγρασία. Φροντίστε να ακολουθείτε πάντα τις υποδείξεις του κατασκευαστή κατά το πλύσιμο και χρησιμοποιήστε καθαριστικά που δεν περιέχουν τοξικές ουσίες που μπορεί να αλλοιώσουν το χρώμα της μπαγκαζιέρας σας. Τέλος, εάν δεν χρησιμοποιείτε την μπαγκαζιέρα σας τακτικά, καλό θα ήταν να λιπαίνετε τις κλειδαριές με σπρέι σιλικόνης ή κάποιο άλλο λιπαντικό έτσι ώστε να λειτουργούν σαν καινούργιες όταν έρθει η ώρα να τις χρησιμοποιήσετε!

Η τεράστια γκάμα προϊόντων αυτοκινήτου, είναι αυτό που χαρακτηρίζει την Car Glass Center-Κοκκινοπλίτης. Εκεί θα βρείτε ό,τι ακριβώς χρειαστεί το αυτοκίνητό σας και παράλληλα θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από αρκετές προσφορές στα αξεσουάρ, καθρέπτες, φορτιστές κινητών αυτοκινήτου αλά και μπαγαζιέρες οροφής, μηχανών και ό,τι άλλο χρειάζεστε για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις! 

Η εταιρεία Car Glass Center-Κοκκινοπλίτης εισάγει και εμπορεύεται περισσότερα από 10000 είδη αυτοκινήτου, εμπλουτίζοντας καθημερινά την γκάμα με νέα, καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες.
Από το 1986 η εταιρία Car Glass Center Κοκκινοπλίτης πρωταγωνιστεί στο χώρο της εμπορίας και τοποθέτηση παρμπριζ και μεμβρανών ηλιοπροστασίας.  Σύντομα όμως και συγκεκριμένα από το 2003, η γκάμα των υπηρεσιών εκτινάχθηκε με αποτέλεσμα την δημιουργία του πιο εύχρηστου e-shop.

CAR GLASS CENTER - ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Διεύθυνση: 19ης Μαΐου & Φλέμινγκ – Κατερίνη 
Τηλέφωνο: 23510 77825

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  • ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

    ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

    Η PSM δραστηριοποιείται στα ηλεκτρικά αυτοκινήτων. Διαθέτει μπαταρίες όλων των τύπων με 2 χρόνια εγγύηση και δωρεάν τοποθέτηση, συναγερμούς και Ράδιο-cd αυτοκινήτων. Όλα είναι κατασκευασμένα από κορυφαίες εταιρίες και θα τα βρείτε σε χαμηλές τιμές.
     2108830861 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • PAN-CAR

    PAN-CAR

    H εταιρεία PAN-CAR βρίσκεται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1973. Ύστερα από 40 και πλέον χρόνια επιτυχημένης πορείας, σε έναν πολύ όμορφα διαμορφωμένα ιδιόκτητο χώρο, με άρτια εκπαιδευμένο  προσωπικό, η PANCAR συνεχίζει να αναπτύσσεται.

     2102914326 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΝΙΦΟΥΔΗΣ

    ΝΙΦΟΥΔΗΣ

    Η ιστορία της εταιρείας Νιφούδης Αuto Μoto Αccessories, ξεκινά το 1970 στην οδό Καλλιρρόης 67 στο Νέο Κόσμο, με τη δημιουργία του πρώτου καταστήματος κατασκευής, και τοποθέτησης σχαρών αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Τα 50 χρόνια του ονόματος Νιφούδη στον χώρο, είναι η καλύτερη εγγύηση για τα προϊόντα και την εξυπηρέτησή τους.
     210-9224792 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • Ζαμπάτης

    Ζαμπάτης

    Η εταιρεία Ζαμπάτης διαθέτει υψηλής ποιότητας προϊόντα όπως κρύσταλλα παρμπρίζ και αντηλιακές μεμβράνες για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων, στις ανταγωνιστικότερες τιμές. Οι εγγυημένες τοποθετήσεις των προϊόντων μας προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ακόμα και για τις υψηλότερες απαιτήσεις.
     2108321238 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΣΙΑ

    ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΣΙΑ

    Μεγάλη γκάμα προϊόντων για το εσωτερικό και το εξωτερικό του αυτοκινήτου. Αεροτομές, προβολείς, μπαγκαζιέρες και ό,τι άλλο χρειαστείτε σε χαμηλές τιμές.

     2109241721 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΠΕΛΕΚΟΣ ΝΙΚΟΣ& ΣΙΑ Ο.Ε.

    ΠΕΛΕΚΟΣ ΝΙΚΟΣ& ΣΙΑ Ο.Ε.

    Στο κατάστημα του κ. Πελεκού θα βρείτε όλα ψάχνεται για το αυτοκίνητο. Αναλώσιμα - Αξεσουάρ - Εργαλεία - Ανταλλακτικά, όλα ποιοτικά και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.
     2286083314 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • PERAMAX

    PERAMAX

    Η ΠΕΡΑΜΑΞ Α.Ε διαθέτει παιδικά καθίσματα της Britax-Romer, τα οποία έχουν τεχνολογία ISOFIX και μία πλήρη συλλογή από προϊόντα τα οποία μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε οικογένειας, ανεξαρτήτως τύπου αυτοκινήτου.
      210 2474638 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • V - KOOL ATHENS

    V - KOOL ATHENS

    Θα τις βρείτε στην V - KOOL ATHENS! Οι μεμβράνες της έχουν τοποθετηθεί σε περισσότερα από 20 εκατ. αυτοκίνητα παγκοσμίως και την εμπιστεύονται κορυφαίοι κατασκευαστές αυτοκινήτων όπως οι Mercedes Benz, BMW, Audi, Volvo, Volkswagen, Opel, Renault και Citroen.
     2109637730 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ