Ψάχνεις ποιοτικά λιπαντικά; Τα βρήκες!

2524 Επισκέψεις στο άρθρο

Η MEGAPART προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για το αυτοκίνητο από προσεκτικά επιλεγμένους προμηθευτές. Εισάγει, αποθηκεύει και διανέμει ανταλλακτικά για κάθε τύπο οχήματος.

 
Η εικόνα μιας εταιρίας είναι οι άνθρωποι της για το λόγο αυτό τα άτομα που στελεχώνουν την  MEGAPART AE είναι πρώτα από όλα συνεργάτες που έχουν την ίδια αγάπη για τη δουλειά μας και τη διάθεση να προσφέρουν. Πιστεύουμε στη προσωποποιημένη σχέση εταιρίας πελάτη και για το λόγο αυτό χτίζουμε τα τμήματα με τη λογική αυτή. Ο κάθε πελάτης έχει τον δικό του άνθρωπο που επικοινωνεί μαζί του, τον δικό του οδηγό που τον εξυπηρετεί και μαζί με αυτούς και όλη την ομάδα υποστήριξης  που θα τον ενημερώσει και θα του δώσει λύση σε κάθε πρόβλημα.

Η Megapart προτείνει.
Πιστοποιημένα λιπαντικά Μannol για μεγάλο εύρος κινητήρων


Η ποιότητα των λιπαντικών είναι καθοριστική για τον κινητήρα γιατί έτσι τον βοηθά να έχει τη βέλτιστη απόδοση και τη λιγότερη εκπομπή καυσαερίων. Ποιοτικό εννοούμε ένα λιπαντικό που τηρεί τις προδιαγραφές των κατασκευαστών των κινητήρων αυτοκινήτου και των διεθνών οργανισμών (API -ACEA - ILSAC).

Η Μannol προσφέρει μια υπερπλήρη γκάμα λιπαντικών για όλους τους κινητήρες και τα σασμάν ανάλογα με τις απαιτήσεις των κατασκευαστών και των συνθηκών χρήσης.

Η Μannol πέρα από τη χρήση πρωτογενών βασικών λαδιών και των εξειδικευμένων και ποιοτικών πακέτων χημικών προσθέτων, χρησιμοποιεί και υπερσύγχρονη τεχνολογία αιχμής σε σύγχρονο εργοστάσιο μίξης και συσκευασίας.

Η Μannol έχει εγκεκριμένα λιπαντικά από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές όπως: DAIMLER, VW, MAN, MTU, MERCEDES BENZ, RENAULT, VOLVO κ.ά. 

Η γκάμα της Μannol περιλαμβάνει πιστοποιημένα λιπαντικά για ένα τεράστιο εύρος κινητήρων από ένα υπερσύγχρονο τουρμπο κινητήρα έως ένα αλυσοπρίονο.

Παράγει και συσκευάζει προϊόντα λίπανσης για Ι.Χ., βαν, φορτηγά, λεωφορεία, μοτοσυκλέτες, γεωργικά μηχανήματα, εκσκαφείς, πλοία, εξωλέμβιες, κιβώτια ταχυτήτων μηχανικά και αυτόματα τελευταίας τεχνολογίας.

Επίσης διαθέτει μεγάλη ποικιλία χημικών, σπρέι και χημικών βελτιωτικών προϊόντων όπως και μια μεγάλη γκάμα αντιψυκτικών.

Τα λιπαντικά Μannol διατίθενται στην ελληνική από την εταιρεία Megapart AE

MEGAPART
Διεύθυνση: Λεωφόρος Ειρήνης 42 (πρώην Λ. Νάτο 100)  Απρόπυργος
Τηλέφωνο:  210 5584020 
 

Θεσσαλονίκη: Καβάλας 3 
Τηλέφωνο: 2310 525722

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός