Απολαμβάνουμε ξένοιαστα το Πάσχα και με διπλό όφελος φουλάροντας LPG στο σωστό πρατήριο
Απολαμβάνουμε ξένοιαστα το Πάσχα και με διπλό όφελος φουλάροντας LPG στο σωστό πρατήριο
  • Απολαμβάνουμε ξένοιαστα το Πάσχα και με διπλό όφελος φουλάροντας LPG στο σωστό πρατήριο
  • Απολαμβάνουμε ξένοιαστα το Πάσχα και με διπλό όφελος φουλάροντας LPG στο σωστό πρατήριο

Απολαμβάνουμε ξένοιαστα το Πάσχα και με διπλό όφελος φουλάροντας LPG στο σωστό πρατήριο

16168 Επισκέψεις στο άρθρο

- Με υγραέριο κίνησης, τα μισά χρήματα που θα δίναμε για καύσιμα μένουν στην τσέπη μας
- Απολαμβάνουμε καλύτερη λειτουργία του κινητήρα με καθαρό LPG
- Διασφαλίζει με μοριακό ιχνηθέτη, ποιότητα και ποσότητα σε όλα τα στάδια, η Coral Gas
- Διεκδικήστε δώρα στη στροφή με το allSpin του allSmart app

coral gas
MASTER DIRECT

Με υγραέριο κίνησης, τα μισά λεφτά που θα δίναμε για καύσιμα, μένουν στην τσέπη μας

Οι υψηλές θερμοκρασίες των ημερών, το Πάσχα αλλά και ένας ηλιόλουστος και πολλά υποσχόμενος Μάιος, μάς ξεμυαλίζουν και δίνουν αφορμές για νέες εξορμήσεις, ενώ ξεσηκώνουν ακόμη και όσους αντιστάθηκαν στις ηλιόλουστες μέρες του χειμώνα.
Ο ήπιος χειμώνας μάς έδωσε, βέβαια, πολλές ευκαιρίες για εκδρομές, αλλά, ευτυχώς, η πανέμορφη Ελλάδα μας διαθέτει πάμπολλους μαγευτικούς προορισμούς! Και φυσικά υπάρχει πάντα και το χωριό ή το εξοχικό των φίλων, για ένα παραδοσιακό Πάσχα με οβελία και βόλτες στην ανθισμένη και γεμάτη αρώματα φύση. Και με τη μεταφορά του εορτασμού της Πρωτομαγιάς να επιμηκύνει τις διακοπές του Πάσχα, όλα είναι έτοιμα για μια ακόμη εξόρμηση.
Μόνο ίσως «αγκάθι» αποτελεί το κόστος των καυσίμων και τότε… «είναι βάσανο ο φίλος που φωνάζει εκδρομή». Όχι όμως για όσους χρησιμοποιούν στο αυτοκίνητό τους ως καύσιμο το υγραέριο (LPG), το οποίο συνεχίζει να είναι το οικονομικότερο από όλα τα καύσιμα, μειώνοντας το κόστος έως και κάτω από το μισό σε σχέση με τη βενζίνη. Αλλά και για όσους δεν το χρησιμοποιούν, ποτέ δεν είναι αργά, καθώς προλαβαίνουν να προχωρήσουν στη μετατροπή του αυτοκινήτου τους σε LPG (συνήθως χρειάζονται δύο μέρες), ενώ αν σκέφτονται την αγορά νέου αυτοκινήτου, μπορούν να εξετάσουν την απόκτηση ενός με εργοστασιακό κινητήρα καύσης υγραερίου.
Με το LPG, λοιπόν, σταματάς να ανησυχείς για το δείκτη καυσίμου που κατεβαίνει με τα χιλιόμετρα και απολαμβάνεις την εκδρομή. 'Αλλωστε, το δίκτυο πρατηρίων έχει επεκταθεί σε όλη την επικράτεια και «γεμίζεις» πλέον όπου και να πας.

Απολαμβάνουμε καλύτερη λειτουργία του κινητήρα με καθαρό LPG

Όπως συμβαίνει όμως και με τα υπόλοιπα καύσιμα, έτσι και στην αγορά του LPG υπάρχει παραβατικότητα. Επιτήδειοι πωλούν ως υγραέριο κίνησης το βιομηχανικό υγραέριο που είναι φθηνότερο, αλλά κάνει τον κινητήρα λιγότερο αποδοτικό και πιο επιρρεπή σε βλάβες. Ο μόνος τρόπος για να προστατέψεις το αυτοκίνητό σου αλλά και την τσέπη σου, είναι να εμπιστευθείς ένα επώνυμο πρατήριο με εγγυήσεις για την ποιότητα του καυσίμου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Διασφαλίζει με μοριακό ιχνηθέτη, ποιότητα και ποσότητα σε όλα τα στάδια, η Coral Gas

Τέτοιες εγγυήσεις παρέχει η Coral Gas, η οποία εφαρμόζει στο υγραέριο που διαθέτει και διανέμει στα πρατήριά της, την πρωτοποριακή καινοτομία του συστήματος μοριακού ιχνηθέτη. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σύστημα ποσοτικού και ποιοτικού ελέγχου, που διασφαλίζει την αυθεντικότητα του καυσίμου σε όλα τα στάδια της διανομής, από την εταιρεία έως την αντλία του πρατηρίου.
Ο ιχνηθέτης τοποθετείται στο υγραέριο σε ελάχιστη ποσότητα (milligram/τόνο), δεν αλλοιώνεται ούτε αφαιρείται, και μπορεί να ελεγχθεί επιτόπου με ειδικά συστήματα, δίνοντας πληροφορίες για το αν το καύσιμο έχει νοθευτεί και πόσο. Ταυτόχρονα κινητές μονάδες ελέγχου της εταιρείας, με συνεχείς δειγματοληπτικούς ελέγχους σε όλη τη χώρα, ελέγχουν και πιστοποιούν την 100% καθαρότητα του υγραερίου κίνησης Coral Gas, ενώ με πιστοποιημένο μετρητή μάζας που διαθέτουν τα κινητά συνεργεία, διασφαλίζεται και η ποσότητα.

Διεκδικήστε δώρα στη στροφή με το allSpin του allSmart app

Αυτό το Πάσχα, μάλιστα, βγαίνουμε διπλά κερδισμένοι χρησιμοποιώντας LPG της Coral Gas, καθώς πέραν της οικονομίας και της εξασφαλισμένης ποιότητας καυσίμου, μάς περιμένουν και δώρα.
Ειδικότερα, με μια προσφορά που ξεκινά στις 26 Απριλίου και διαρκεί μέχρι και τις 12 Μαΐου, οι πελάτες της Coral Gas, χρησιμοποιώντας τη mobile εφαρμογή allSmart app, κάθε φορά που εφοδιάζονται με LPG, κερδίζουν spins και γυρίζοντας τον τροχό του allSpin, διεκδικούν δώρα.



Η διαδικασία έχεις ως εξής:
1. Επισκέπτεστε ένα πρατήριο και γεμίζετε με Autogas της Coral Gas.
2. Χρησιμοποιείτε την εφαρμογή allSmart app και επιπλέον των πόντων της συναλλαγής, συλλέγετε αυτόματα και λίτρα.
3. Κάθε φορά που συμπληρώνετε 30 λίτρα Autogas κερδίζετε αυτόματα 1 spin.
4. Όταν κερδίσετε spin, μπαίνετε στην ενότητα allSpin του allSmart app για να διεκδικήσετε έως 5.000 πόντους ή κουπόνια έκπτωσης 10 ευρώ ή ποσοστού 10% για αγορές από το allSmart.gr για προϊόντα Coral Gas.
5. Τα spins μπορούν να εξαργυρωθούν μέχρι τις 15 Μαΐου και τα δώρα από το allSmart.gr ως τις 30 Μαΐου.

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)