EuropeGAS σημαίνει απόδοση & αντοχή!

5093 Επισκέψεις στο άρθρο

EuropeGAS, ευρωπαϊκή εταιρεία εξέλιξης και κατασκευής συστημάτων κίνησης με υγραέριο LPG ή φυσικό αέριο CNG. Με δυναμική πορεία και σχεδόν τριακονταετή παρουσία στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία.

coral gas
MASTER DIRECT
Από το 1991 η ιταλική εταιρεία EuropeGAS sp.z.o.o. σχεδιάζει, εξελίσσει και φυσικά κατασκευάζει ολοκληρωμένα ΚΙΤ, αλλά και εξαρτήματα για συστήματα υγραερίου και φυσικού αερίου με στόχο την οικονομία στο κόστος μετακίνησης χωρίς όμως εκπτώσεις στην αξιοπιστία, στην ασφάλεια και στην αντοχή.

Η EuropeGAS διαθέτει τις πλέον σύγχρονες γραμμής παραγωγής μηχανημάτων, καθώς και δική της ομάδα έρευνας και ανάπτυξης , που αποτελείται από ταλαντούχους προγραμματιστές, ηλεκτρονικούς και μηχανολόγους μηχανικούς για την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων.

Γκάμα προιόντων

Βασικό προϊόν της
EuropeGAS είναι το LPG/CNG Sequental Gas Injection System OSCAR-N με ανάγνωση από τη λειτουργία OBD CAN. Ωστόσο η EuropeGAS κατασκευάζει ακόμη και μια σειρά εξαρτημάτων, όπως εγκεφάλους διαχείρισης, μειωτήρες 4ης γενιάς, αυλούς ψεκασμού, ηλεκτρομαγνητικές βαλβίδες, δεξαμενές, σωλήνες καουτσούκ και χαλκού,  εγχυτήρες (μπεκ), map sensors κ.α.

Oι τελευταίες εκδόσεις υποβιβαστών πίεσης EG Premo και EG Supremo  παρέχουν καινοτόμες λύσεις στον τομέα των LPG και CNG συστημάτων όντας δοκιμασμένοι στις πιο ακραίες συνθήκες με το μέγιστο δυνατό φορτίο ώστε να καλύπτουν και τις πιο υψηλές απαιτήσεις.

Μετά από την επιτυχία των εγκεφάλων διαχείρισης  της σειράς OSCAR, η  EuropeGAS διαθέτει σήμερα και την ολόκληρη νέα γενιά  εγκεφάλων στις σειρές  BASICO, AVANCE και SUPERIOR, που διακρίνονται για την απλότητα, τον πρωτοποριακό σχεδιασμό και τις προσιτές τους τιμές.

Πιστοποιήσεις - Βραβεύσεις

Όλα τα προϊόντα της EuropeGAS είναι σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά στάνταρ ECE 67R-01 & ΕCE 110. Mε την εφαρμογή όλων των διαδικασιών ποιοτικού ελέγχου εξασφαλίζεται κατά 100% η αξιοπιστία και η ικανοποίηση των πελατών. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, που η EuropeGAS έχει βραβευτεί με το Πιστοποιητικό Εταιρικής Αξιοπιστίας, το οποίο αποτελεί μια σημαντική Ευρωπαϊκή διάκριση και απονέμεται σε επιχειρήσεις, οι οποίες έχουν ξεχωρίσει έναντι των ανταγωνιστών τους. Είναι ένα βραβείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την αποτελεσματική διαχείριση, την σωστή πολιτική ανάπτυξης, την εκπλήρωση και των αυστηρότερων προδιαγραφών ποιότητας. 

Η σχέση της EuropeGAS με τους πελάτες δεν σταματά στην πώληση ενός ΚΙΤ, ή ενός εξαρτήματος, αλλά έχει συνέχεια και στην τεχνική υποστήριξη, η οποία είναι και ένα από τα μεγαλύτερα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά της. Προσφέρει 24ώρη τεχνική υποστήριξη με πρόσβαση σε εγχειρίδια, εκδόσεις λογισμικών, διαγράμματα συνδεσμολογίας, εγκρίσεις, καθώς και στο τεχνικό τμήμα της εταιρείας

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ (CNG)