Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά
Με το LPG ταξιδεύεις όπου θες, με την Coral Gas απολαμβάνεις και σιγουριά σε ποιότητα και ποσότητα

Με το LPG ταξιδεύεις όπου θες, με την Coral Gas απολαμβάνεις και σιγουριά σε ποιότητα και ποσότητα

Όλα των διακοπών δύσκολα; Με LPG ξένοιαστα!

19465 Επισκέψεις στο άρθρο

- Το LPG «χρηματοδοτεί» τις διακοπές σου
- Προσέχουμε πού γεμίζουμε για να απολαύσουμε τις διακοπές
- Υγραέριο με… ταυτότητα μόνο από την Coral Gas
- Πιστοποιεί ποιότητα και ποσότητα με μοριακό ιχνηθέτη και κινητές μονάδες ελέγχου

Το LPG «χρηματοδοτεί» τις διακοπές σου

Στο κορύφωμά του το καλοκαίρι και ο νους δυσκολεύεται να συμμαζευτεί στη ρουτίνα της καθημερινότητας. Ήδη ταξιδεύει σε παραλίες και μέρη μαγευτικά, από τα εκατοντάδες που διαθέτει η ευλογημένη Ελλάδα μας.
Όμως δεν αρκεί να ταξιδεύει ο νους, πρέπει και το σώμα να χαλαρώσει, να βιώσει όσα η ψυχή ανεξέλεγκτα ζητάει. «Αγκάθι», όμως, στο καλοκαιρινό όνειρο είναι το υψηλό κόστος των διακοπών. Με τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια να έχουν εκτοξευθεί στα ύψη, το κόστος διαμονής να έχει… ξεφύγει σε άπιαστα επίπεδα και το κόστος διατροφής κατά τις διακοπές να μάς υποχρεώνει σε… δίαιτα, ακόμη κι όταν δεν την χρειαζόμαστε, οι διακοπές φέτος μοιάζουν με... όνειρο θερινής νυκτός.
Μοναδική αχτίδα αισιοδοξίας το υγραέριο κίνησης, το οποίο τουλάχιστον σου εξασφαλίζει την οικονομική μετακίνηση και σου δίνεται η δυνατότητα να γνωρίσεις περισσότερα μέρη χωρίς άγχος.  Δεν είναι άλλωστε τυχαία η αύξηση 10% στις μετατροπές οχημάτων σε LPG, που είναι ο «βασιλιάς» της οικονομίας στα καύσιμα.
Γεμίζοντας τη δεξαμενή του αυτοκινήτου με υγραέριο και με πρατήρια σε όλη την Ελλάδα, μπορείς να σχεδιάσεις διακοπές και εξορμήσεις με λιγότερο άγχος, αφού εξοικονομείς χρήματα για να δαπανήσεις στις υπόλοιπες ανάγκες των διακοπών. Ουσιαστικά, το υγραέριο χρηματοδοτεί τις διακοπές σου.
 

Προσέχουμε πού γεμίζουμε για να απολαύσουμε τις διακοπές

Φυσικά πρέπει να προσέχεις και πού γεμίζεις. Για να είναι πραγματικά ανέμελες και οικονομικές οι διακοπές, το υγραέριο θα πρέπει να είναι καθαρό ώστε αφενός να σου εξασφαλίζει μέγιστη απόδοση και αφετέρου να εξαλείφει τις πιθανότητες να προκύψουν βλάβες που θα «στοιχειώσουν» τις διακοπές σου.
Για αυτό επιλέγουμε το σωστό πρατήριο ώστε να είμαστε σίγουροι ότι προμηθευόμαστε ποιοτικά καύσιμα, και η Coral Gas μπορεί να μας το εξασφαλίσει αυτό.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Υγραέριο με… ταυτότητα μόνο από την Coral Gas

Όλα τα υγραέρια κίνησης δεν είναι τα ίδια. Μόνο το καθαρό υγραέριο μπορεί να εγγυηθεί μέγιστη απόδοση, πραγματική οικονομία και σωστή λειτουργία του κινητήρα. Και πιστοποιημένα καθαρό υγραέριο μπορεί να εγγυηθεί στη χώρα μας μόνο η Coral Gas, με το μοριακό ιχνηθέτη. Είναι τεχνολογία που μας επιτρέπει να επαληθεύσουμε την αυθεντικότητα του υγραερίου που χρησιμοποιούμε στο αυτοκίνητό μας, και διασφαλίζει ταυτόχρονα με την ποιότητα και την ποσότητα του καυσίμου.
Πρόκειται για καινοτόμο ευρωπαϊκό ολοκληρωμένο σύστημα ποσοτικού και ποιοτικού ελέγχου, που διασφαλίζει την αυθεντικότητα του καυσίμου, σε όλα τα στάδια της διανομής, από την εταιρεία ως την αντλία του πρατηρίου.
Ο μοριακός ιχνηθέτης τοποθετείται στο υγραέριο σε ελάχιστη ποσότητα. Δεν αλλοιώνεται και δεν αφαιρείται, ενώ μπορεί να ελεγχθεί επιτόπου η περιεκτικότητά του εντός του μείγματος υγραερίου με εξειδικευμένο-ηλεκτρονικό εξοπλισμό, δίνοντας ανά πάσα στιγμή, πληροφορίες για το εάν το καύσιμο έχει νοθευτεί και σε ποιο βαθμό.
 

Πιστοποιεί ποιότητα και ποσότητα με μοριακό ιχνηθέτη και κινητές μονάδες ελέγχου

Επιπλέον, με κινητές μονάδες ελέγχου, η Coral Gas ελέγχει τις προδιαγραφές του υγραερίου, ιδιαίτερα ως προς τη σύσταση του αερίου μείγματος που εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία και τη μέγιστη απόδοση του κινητήρα μας για περισσότερα χιλιόμετρα.
Παράλληλα,  μέσω περιοδικών ελέγχων, με τη χρήση πιστοποιημένου μετρητή όγκου με τον οποίο είναι εξοπλισμένες οι κινητές μονάδες ελέγχου, η Coral Gas διασφαλίζει και την ποσότητα του υγραερίου.
Και με δίκτυο πρατηρίων που καλύπτει γεωγραφικά όλη τη χώρα, βρίσκεται δίπλα μας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, και στις διακοπές μας.
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)