Open as Usual η Europegas

2529 Επισκέψεις στο άρθρο

H Europegas συνεχίζει απρόσκοπτα την λειτουργία της, παίρνοντας όλα τα κατάλληλα μέτρα και τηρώντας όλους τους απαιτούμενους κανόνες, ώστε να διασφαλιστεί η υγεία των πελατών και του προσωπικού της.

coral gas
MASTER DIRECT
Ο κλάδος του αυτοκινήτου προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες της καθημερινότητας και συνεχίζει να παίζει τον χρήσιμο και κρίσιμο ρόλο του στην οδική ασφάλεια. Οι επιχειρήσεις του κλάδου λειτουργούν απρόσκοπτα, με υψηλό επαγγελματισμό και τηρώντας τους υποχρεωτικούς κανόνες υγιεινής που εξασφαλίζουν την υγεία των πελατών, των συνεργατών και των οικείων τους.

Μία τέτοια επιχείρηση που ενισχύει το «καλό όνομα» της και στοχεύει την ικανοποίηση & την ασφάλεια των πελατών της, είναι η Εuropegas, που έχει αντικείμενο την κατασκευή, εμπορία και εγκατάσταση συστημάτων υγραεριοκίνησης. 

Όπως ανακοίνωσε η ίδια η επιχείρηση θα λειτουργήσει κανονικά, στο προκαθορισμένο ωράριο, υπό συγκεκριμένες συνθήκες, ώστε να διασφαλίζεται η προστασία και η υγεία των πελατών, αλλά και του προσωπικού της. Συγκεκριμένα τονίζει τα εξής:
  • Θα εξυπηρετεί καθημερινά την χονδρική ανταλλακτικών και την τεχνική υποστήριξη των συνεργατών της σε όλη την Ελλάδα.
     
  • Η τεχνική υποστήριξη και η εξυπηρέτηση του δικτύου λιανικής θα γίνεται τηλεφωνικά, μέσω διαδικτύου και διαθέτοντας αυτοκίνητα εξυπηρέτησης πελατών, πάντα με γνώμονα το κοινό καλό, με σεβασμό στους κανόνες ασφαλείας και τις οδηγίες του κράτους.
     
  • Οι ώρες λειτουργίας της εταιρείας, όσο θα διαρκούν τα έκτακτα μέτρα, θα είναι 09:00-16:00, από Δευτέρα έως Παρασκευή και τα τηλέφωνα εξυπηρέτησης γραμματείας, εμπορικού και τεχνικού τμήματος θα είναι τα 2109644456/2109935444/6970034333/6970034323.
     
  • Οι επισκέψεις στο συνεργείο θα πραγματοποιούνται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού και φυσικά το προσωπικό θα είναι διαθέσιμο για οποιαδήποτε τεχνική συμβουλή όποια ώρα της ημέρας χρειαστεί.
EUROPE GAS
Καλέστε:  2109644456
Δείτε με 1 κλικ: www.europegas.com.gr/
Ακολουθήστε:  www.facebook.com/europegas

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)