Το καύσιμο που δίνει λύσεις οικονομίας!

Το καύσιμο που δίνει λύσεις οικονομίας!

16274 Επισκέψεις στο άρθρο

Φυσικά και αναφερόμαστε στο LPG, το οποίο συνεχίζει να κερδίζει οπαδούς χρόνο με το χρόνο. Το υγραέριο είναι κατά 50% πιο οικονομικό από την βενζίνη και 20% από το diesel με αποτέλεσμα να αποδεικνύεται σωτήριο για πορτοφόλι και περιβάλλον.

coral gas
MASTER DIRECT

Επένδυση με σίγουρο κέρδος

Κοινοποίησέ το »

Το κόστος του υγραερίου είναι περίπου το μισό της βενζίνης. Τι σημαίνει τώρα αυτό στην πράξη; Ας πάρουμε για παράδειγμα, έναν οδηγό που κάνει περίπου 15.000 χλμ./έτος και το αυτοκίνητο του έχει μέση κατανάλωση 8 λτ./100 χλμ. Επίσης, σημείωσε ότι, η συγκεκριμένη τιμή αυξάνεται κατά 15% περίπου με το υγραέριο (δηλαδή διαμορφώνεται στα 9,2 λτ./100 χλμ.). Έτσι, με υγραέριο, ο οδηγός θα χρειαστεί 1.214 ευρώ/έτος, την ίδια στιγμή που το κόστος κίνησης με αμόλυβδη διαμορφώνεται στα 2.124 ευρώ/έτος. Αρα, σε ετήσια βάση, το όφελος διαμορφώνεται στα 910 ευρώ, κάτι που συνεπάγεται ότι, η απόσβεση του κόστους της μετατροπής, μπορεί να επιτευχθεί σχεδόν από τον πρώτο χρόνο. 

Κάνεις το κέρδος δόση και το αποκληρώνεις αμέσως
Αναλυτικότερα  το κόστος της εγκατάστασης των κιτ αερίου (με βάση καλές προσφορές από TOP Εxperts της αγοράς)  διαιρείται σε μηνιαίες δόσεις καταβολές από 30 ως 80 ευρώ, οι οποίες θα «πληρώνονται» από το όφελος της διαφοράς του κόστους κατανάλωσης (χιλιόμετρα που πριν έκανες με βενζίνη και τώρα θα κάνεις με lpg) κάθε μήνα. Με απλά λόγια, το ποσό εξοικονόμησης μετατρέπεται σε δόση. Το ποσό αυτό είναι αρκετό ώστε να υπερκαλύψει το κόστος εγκατάστασης με αποτέλεσμα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα (μερικοί μήνες) να έχει αποπληρωθεί και στη συνέχεια να αφήνει λεφτά στην τσέπη.

Τι πρέπει να προσέξεις;
Αρχικά θα πρέπει να βρεις το κατάλληλο σύστημα για το αυτοκίνητό σου. Για να διευκολυνθείς σε αυτό, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την «μαύρη λίστα», η οποία είναι ένας κατάλογος που έχει δημιουργήσει κάθε κατασκευαστής συστημάτων LPG/CNG και δείχνει σε ποια αυτοκίνητα ταιριάζει και σε ποια όχι, το σύστημα που κατασκευάζει. Έπειτα θα πρέπει να διαλέξεις έναν έμπειρο και πιστοποιημένο εγκαταστάτη, ώστε να εξασφαλίσεις ότι θα γίνει σωστή δουλειά, για να μην έχεις προβλήματα αργότερα.

Ακολουθούν 7 από τους top experts στην ελληνική αγορά του LPG. Ξεχωρίζουν για την άριστη τεχνογνωσία τους, τα εξελιγμένα συστήματα που χρησιμοποιούν, αλλά και για τις σύγχρονες εγκαταστάσεις που διαθέτουν.

Car Group Kalogritsas

Car Group Kalogritsas

    Η Car Group Kalogritsas  έχει ως κύρια δραστηριότητα  την εισαγωγή και εγκατάσταση συστημάτων αεριοκίνησης. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας στα Γλυκά Νερά μπορείτε να μετατρέψετε τον κινητήρα του αυτοκινήτου σας σε διπλού καυσίμου, επιλέγοντας είτε υγραέριο, είτε φυσικό αέριο.
     
    Τα συστήματα που τοποθετεί είναι άμεσου, αλλά και έμμεσου ψεκασμού και τα τοποθετεί το άριστα εκπαιδευμένο και αρκετά έμπειρο προσωπικό. Μάλιστα η εταιρία προσφέρει και εγγύηση καλής λειτουργίας 5 ετών.                 Καλέστε: 2111829882
     
    Παράλληλα προσφέρει επίσης και συντήρηση στο σύστημα υγρεριοκίνησης. Aλλωστε η περιοδική συντήρηση και η συντήρηση του υγραερίου είναι κρίσιμος παράγοντας για την αποτελεσματική, ασφαλή και ανθεκτική λειτουργία του συστήματος υγραεριοκίνησης του αυτοκινήτου σας.
     
    Συγκεκριμένα περιλαμβάνει:                                       Καλέστε: 2111829882
     

    • Αντικατάσταση των φίλτρων υγραερίου κάθε 15.000χλμ ή νωρίτερα εάν είναι απαραίτητο.
    • Έλεγχο στους εύκαμπτους σωλήνες και τις συνδέσεις για διαρροές, συστροφή ή ανώμαλη φθορά.
    • Έλεγχο στο σύστημα υγραεριοκίνησης για διαρροή νερού σε όλο το σύστημα.
    • Έλεγχο σε όλες τις ηλεκτρικές συνδέσεις, ιδιαίτερα τις συνδέσεις στη γείωση.
    • Έλεγχο σε όλα τα εξαρτήματα είναι στερεωμένα στο όχημα με ασφαλή και ικανοποιητικό τρόπο.
    • Έλεγχο στη σωστή λειτουργία του συστήματος υγραεριοκίνησης μέσω του PC.
    • Έλεγχο στην ασφαλή τοποθέτηση του δεξαμενής του υγραερίου

    Επιπλέον, με σύνθημα της το μήνυμα για ασφαλή οδήγηση  εμπορεύεται, τοποθετεί και επισκευάζει:
    • ελαστικά,
    • ζάντες,
    • αναρτήσεις,
    Επιπλέον διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο, ικανό να αναλαμβάνει όλες τις μηχανικές εργασίες που απαιτεί ένα οποιοδήποτε όχημα από τα πρώτα του χιλιόμετρα μέχρι και την απόσυρσή του.
     
    CAR GROUP KALOGRITSAS
    Καλέστε: 2111829882
    Δείτε με 1 κλικhttps://kalogritsasgas.gr/

    EuropeGas

    EuropeGas

      EuropeGAS δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου και της κατασκευής συστημάτων υγραερίου (LPG) και φυσικού αερίου (CNG) εδώ και πάνω από 25 χρόνια.
       
      Η εταιρεία αναλαμβάνει την κατασκευή προϊόντων για μετατροπές αυτοκινήτων σε LPG και CNG, διαθέτοντας μια τεράστια ποικιλία αξεσουάρ και προϊόντων τα οποία όχι μόνο είναι ΑΡΙΣΤΗΣ ποιότητας αλλά είναι και κατασκευασμένα σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές.
       
      Τα προϊόντα της EuropeGAS είναι δημοφιλή τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ενώ το πιο διαδεδομένο προϊόν της είναι το LPG/CNG Sequental Gas Injection System OSCAR-N.
       
      Επιπλέον, η εταιρεία είναι βραβευμένη με το Πιστοποιητικό Εταιρικής Αξιοπιστίας, ένα από τα σημαντικότερα και πιο αξιόπιστα Ευρωπαϊκά πιστοποιητικά.
       
      Το ανθρώπινο δυναμικό που απαρτίζει την EuropeGAS είναι επίσης άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο στα προϊόντα LPG και CNG και φροντίζουν να ενημερώνονται διαρκώς για τις νέες εξελίξεις και να διατηρούν τα προϊόντα και τον εξοπλισμό της εταιρείας σύμφωνα με την τελευταία τεχνολογία.
       
      Εάν σκέφτεστε να κάνετε μετατροπή στο αυτοκίνητό σας σε LPG ή CNG, τώρα ξέρετε τι να ζητήσετε!

      EUROPE GAS
      Καλέστε:    21 0964 4456
      Δείτε:               www.europegas.com.gr/
      Ακολουθήστε:  www.facebook.com/europegas

      Pedis Car Service

      Pedis Car Service
      Pedis Car Service
      Pedis Car Service
      Pedis Car Service
      Pedis Car Service
      Pedis Car Service
      • Pedis Car Service
      • Pedis Car Service
      • Pedis Car Service
      • Pedis Car Service
      • Pedis Car Service
      • Pedis Car Service

      Η επιχείρηση Pedis Car Service αποτελεί ένα σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων το οποίο εγγυάται άμεση λύση σε οποιοδήποτε θέμα σχετίζεται με την καλή συντήρηση ή επισκευή του αυτοκινήτου σας. Παράλληλα είναι ένας από τους top experts στην εγκατάσταση συστημάτων υγραεριοκίνησης.
                                                                                                                Καλέστε:   2102834350

      Το συνεργείο βρίσκεται στον χώρο επισκευής αυτοκινήτου από το 1991, παρέχοντας υπηρεσίες για όλα τα οχήματα παλαιού και νέου τύπουΔεσμεύεται στο να προσφέρει στους πελάτες της υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες, γι` αυτό και διαθέτει εκπαιδευμένο προσωπικό, μηχανικούς με εμπειρία και μεράκι, οι οποίοι είναι έτοιμοι να επισκευάσουν οποιαδήποτε βλάβη.            Καλέστε:   2102834350
       
      Αναλυτικότερα στην Pedis Car Service μπορείτε να διαλέξετε από τις εξής υπηρεσίες :

      • Service
      • LPG ~ Υγραεριοκίνηση
      • Κλιματισμός
      • Βελτιώσεις 
      • Αναρτήσεις
      • Ελαστικά 
      • Διάγνωση
      • Καθαρισμός Μπεκ
      • Κάρτα Καυσαερίων
      • Εξατμίσεις ~ Καταλύτες

      Μηχανικές Επισκευές
      Παρέχουν service διατηρώντας την εργοστασιακή εγγύηση του αυτοκινήτου σας.
      Επισκευές κινητήρα, αναρτήσεις, φρένα, σύστημα διεύθυνσης & πέδησης, εξατμίσεις-καταλύτες.

      Εγκατάσταση & Επισκευές Υγραεριοκίνησης 
      Εγκατάσταση συστημάτων Υγραεριοκίνησης.
      Τοποθέτηση Service και επισκευές αυτών.
      Έκδοση βεβαίωσης για έλεγχο ΚΤΕΟ

      Ηλεκτρολογικές Επισκευές  Ελαστικά 
      Διάγνωση και επισκευές στο σύστημα διαχείρισης κινητήρα φρένων.
      Τοποθέτηση ελαστικών για όλους τους τύπους οχημάτων.

      Βελτιώσεις ~ Tuning
      Βελτίωση του οχήματος σας χωρίς απώλεια της χρηστικότητας του.
      Δυνατότητα μετατροπής ~ βελτίωσης κινητήρων, ατμοσφαιρικών &  Turbo.
      Συστήματα εισαγωγής εξαγωγής αναρτήσεις φρένα.
      Προγραμματισμός εγκεφάλων σε συνεργασία με την εταιρία Revo, καθώς και παράλληλους εγκεφάλους.

      Top Expert στις εγκαταστάσεις συστημάτων LPG
      Επιπλέον, η Pedis Car Service πραγματοποιεί και άριστη εγκατάσταση συστημάτων LPG, γρήγορα και οικονομικά. Μάλιστα χρησιμοποιεί το σύστημα υγραεροκίνησης Lovato, με το οποίο ο οδηγός κερδίζει καλύτερη απόδοση & μείωση κόστος κατανάλωσης. Παρέχει άρτια συντήρηση του αυτοκινήτου σας χωρίς να χάνεται η εργοστασιακή του εγγύηση!


      PEDIS CAR SERVICE
      Καλέστε:   2102834350
      Δείτε με 1 κλικ: https://www.pediscarservice.com/



       

      KONCars

      KONCars

        Η KonCars είναι ένα σύγχρονο συνεργείο, το οποίο προσφέρει Value for money Service επισκευής ή αποκατάστασης του αυτοκινήτου σας. Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στον κλάδο της επισκευής - συντήρησης αυτοκινήτου, προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Επιπλέον έχει εξειδίκευση στην τοποθέτηση υγραερίου και συνεργασία με τις μεγαλύτερες και πιο διακεκριμένες εταιρείες στο χώρο του LPG, όπως η LOVATO.

        Το προσωπικό του συνεργείου αποτελείται από τεχνικούς που έχουν επενδύσει στη δια βίου γνώση. Ο συνεχόμενος εμπλουτισμός γνώσεων είναι βασικό χαρακτηριστικό τους. Αυτό βοηθά στην εξέλιξη της ικανότητας ενός μηχανικού και όφελος στον τελικό καταναλωτή ο οποίος βρίσκει πάντα ΛΥΣΗ στα ζητήματα ακόμα και των πιο απαιτητικών επισκευών. Είναι ειδικοί και μπορούν να προσφέρουν special υπηρεσίες όπως:

        • Service αυτοκινήτων
        • Φανοποιείο
        • LPG Mετατροπές
        • LPG service
        • Προετοιμασία για ΚΤΕΟ 
        Top Expert εγκαταστάτης
         
        Η KonCars διαθέτει πείρα, σύγχρονο, τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και τεχνικές γνώσεις, για να πραγματοποιήσει αξιόπιστες μετατροπές κινητήρων σε διπλού καυσίμου με υγραέριο. Συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες και πιο διακεκριμένες εταιρείες στο χώρο του LPG, όπως η LOVATO.  Έτσι λοιπόν αν της αναθέσετε την μετατροπή του αυτοκίνητου σας, εγγυάται το άριστο αποτέλεσμα.
         
        KONCARS
        Καλέστε:  2114035966 
        Ακολουθήστε: https://www.facebook.com/koncarsgr/

        Ecoκίνηση

        Ecoκίνηση

          Η ECOΚΙΝΗΣΗ διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις, στις οποίες εργάζεται άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, το οποίο είναι πλήρως ενημερωμένο, έχοντας παρακολουθήσει εξειδικευμένα σεμινάρια, ενώ οι μηχανικοί της έχουν την απαραίτητη άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

          Συγκεκριμένα, η ECOΚΙΝΗΣΗ προσφέρει τις εξής υπηρεσίες:

          • Εγκατάσταση υγραεριοκίνησης
          • LPG κινητήρα με 3 χρόνια εγγύηση
          • Εγκατάσταση αεριοκίνησης
          • Συντήρηση LPG & CNG
          • Συντήρηση αυτοκινήτου
          • Συντήρηση AC
          • KTEO
          • Ελαστικά
          Υγραεριοκίνηση (LPG) με 3 Χρόνια Εγγύηση Κινητήρα
          Τώρα και οικονομικά και ξένοιαστα χιλιόμετρα, με την νέα παροχή Τριετούς Εγγύησης Για Την Καλή Λειτουργία Του Κινητήρα σας, μετά την τοποθέτηση ενός συστήματος υγραεριοκίνησης (LPG) στο κατάστημα μας.
          Χωρίς επιπλέον χρεώσεις, ανεξαρτήτων χιλιομέτρων και χρονολογίας αυτοκινήτου, σας παρέχουμε 3 Χρόνια Εγγύηση για τον Κινητήρα σας από την ημερομηνία τοποθέτησης του συστήματος υγραεριοκίνησης και όχι από την ημερομηνία της πρώτης άδειας κυκλοφορίας του οχήματος.
          Έτσι τώρα θα μπορείτε να απολαύσετε την οικονομία της υγραεριοκίνησης (LPG) ξένοιαστα, απαλλαγμένοι από το άγχος πιθανών προβλημάτων. Οι τεχνικοί της ECOΚΙΝΗΣΗ θα είναι δίπλα σας για να λύσουν την οποιαδήποτε απορία σας.

          Εγκατάσταση Υγραεριοκίνησης (LPG)
          Υγραεριοκίνηση (LPG) με την καλύτερη αναλογία απόσβεσης-τιμής και ξοικονόμηση έως και 50% στις μετακινήσεις.
          Με την όλο αυξανόμενη τιμή της βενζίνης, αλλά και την αυξανόμενη ρύπανση, η ιδέα για πιο οικονομικές αλλά και πιο οικολογικές διαδρομές, έχει οδηγήσει ένα μεγάλο μέρος των οδηγών ανά τον κόσμο στην τοποθέτηση συστημάτων υγραεριοκίνησης. Αυτό έχει συμβεί διότι τα συστήματα αυτά μπορούν να αποφέρουν μείωση στο κόστος μετακίνησης έως και 50% αλλά και μείωση των ρύπων του αυτοκινήτου κατά 30%.
          Για να είστε σίγουροι πως η μετατροπή αυτή θα είναι επιτυχημένη θα πρέπει να επιλέξετε ένα συνεργείο με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό. Η 5ετής παρουσία της εταιρείας  ECOΚΙΝΗΣΗ στο χώρο του υγραερίου τους έχει δώσει την απαραίτητη εμπειρία ώστε να είναι βέβαιο πως θα σας φέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα.
           
          ECOΚΙΝΗΣΗ
          Διεύθυνση: Μαρίνου Αντύπα 14, Ηλιούπολη Αττικής
          Τηλέφωνο: 210 97 34 811

          Κοινοποίησέ το »

          προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)