Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Power Clean - Πλυντήρια Μεταλλικών Εξαρτημάτων & Διαχείριση Επικίνδυνων Αποβλήτων

1419 Επισκέψεις στο άρθρο

Η εταιρεία Power Clean βασίζετε στην τεχνογνωσία αλλά και στην πολυετή εμπειρία που διαθέτει στον τομέα της απολίπανσης μεταλλικών εξαρτημάτων και στην κατασκευή ειδικών συσκευών καθαρισμού. Καθαρισμός DPF, ψυγείων, τεποζίτων & εξαρτημάτων με top εξοπλισμό !

 
Η  Power Clean ιδρύθηκε το 2006 από τον Πάνο Νικ. Νεκτάριο, πτυχιούχο  μηχανικό αυτοκινήτων, με έδρα την ΒΙ.ΠΕ. Ασπροπύργου.Η εταιρεία βασίζετε στην τεχνογνωσία αλλά και στην πολυετή εμπειρία που διαθέτει στον τομέα της απολίπανσης μεταλλικών εξαρτημάτων και στην κατασκευή ειδικών συσκευών καθαρισμού.

Η Power Clean αδειοδοτήθηκε το 2007 με πανελλαδική `Αδεια Συλλογής -  Μεταφοράς και το 2014 με άδεια Προσωρινής Αποθήκευσης Επικίνδυνων Αποβλήτων,  όπως διαλύτες, υγρά φρένων, απορροφητικά υλικά, φίλτρα λαδιού, αντιψυκτικά (paraflou) κ.α.

Ποιότητα Power clean

Η εταιρεία είναι σε θέση να δώσει κατευθύνσεις, προτάσεις αλλά και λύσεις, προσφέροντας ολοκληρωμένο σύνολο υπηρεσιών, που αφορά το πλυντήριο μεταλλικών εξαρτημάτων.

Τεχνολογία Power clean

Η Power clean είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Ιταλικής εταιρείας TEKNOX.

Η TEKNOX με την πρωτοπόρα τεχνολογία στα μηχανήματα δίνει λύσεις για την πλύση εξαρτημάτων.

Καθαριότητα Power clean 

Η Power Clean έχει εδραιωθεί ως αξιόπιστος συνεργάτης, με σύγχρονη αντίληψη, αλλά και ευαισθησία για το περιβάλλον.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ

Αναλαμβάνουν τον καθαρισμό από φίλτρα μοκροσωματιδίων (DPF), τεπόζιτα , τουρμπίνες , έμβολα κ.α. χρησιμοποιώντας τις πιο εξελιγμένες μεθόδους βασισμένες στη σύγχρονη τεχνολογία και στην πολυετή εμπειρία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ