Service & βελτίωση από την M.A.D. Performance

3708 Επισκέψεις στο άρθρο

Διαθέτει σύγχρονα μηχανήματα και έμπειρο προσωπικό

Ο γενικός κανόνας λέει, ότι το αυτοκίνητο χρειάζεται service περίπου μια φορά το χρόνο ή όταν συμπληρώσει 15000-20000 χιλιόμετρα το ανώτερο. Σωστότερο, όμως, είναι να εξετάζουμε και άλλους παράγοντες όπως η μάρκα ή το μοντέλο του οχήματος και να λαμβάνουμε υπόψη μας τις υποδείξεις του εκάστοτε κατασκευαστή.

Αν ήρθε οπότε η ώρα του, πήγαινει το  στην Μ.Α.D. Performance, η οποία βρίσκεται στο χώρο της συντήρησης και βελτίωσης αυτοκινήτων εδώ και πολλά χρόνια με μεγάλη επιτυχία.

Στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στη Νέα Ιωνία θα βρείτε σύγχρονα μηχανήματα και έμπειρο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό. Ο συνδυασμός λοιπόν της μεγάλης εμπειρίας  με αξιόπιστη και σύγχρονη τεχνολογία είναι το μεγάλο όπλο της εταιρίας, έτσι ώστε να πραγματοποιήσουν μία τέλεια επισκευή σύμφωνα πάντα με τις προδιαγραφές των εργοστασίων κατασκευής των αυτοκινήτων.
Επιπλέον στην M.A.D. Performance μπορείτε να πραγματοποιήσετε βελτιώσεις στο αυτοκίνητο σας, να διαλέξετε ανταλλακτικά από μία μεγάλη γκάμα ή και να εξοπλιστείτε με διάφορα αξεσουάρ.
Αναλυτικότερα στην Μ.A.D. Performance θα βρείτε τις εξής υπηρεσίες:
  • Service
  • Ανταλλακτικά
  • Βελτιώσεις
  • Αξεσουάρ