Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Τι σημαίνει αξιόπιστο Συνεργείο με εγγυημένες υπηρεσίες

Τι σημαίνει αξιόπιστο Συνεργείο με εγγυημένες υπηρεσίες

14378 Επισκέψεις στο άρθρο

Τι αναδεικνύει ένα συνεργείο και το κάνει τόσο καλό και με πιστό κοινό; Σίγουρα εκείνο που διαθέτει πολυετή εμπειρία, εξειδικευμένο προσωπικό, σύγχρονες εγκαταστάσεις κι εξοπλισμό, «καθαρά λόγια» και λογικές τιμές.

ΒΕΚΡΗΣ ΔΗΜ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ (AUTOUNIT)
ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

Τα παραπάνω είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που δημιουργούν φανατικούς πελάτες, αλλά ταυτόχρονα και μία σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στον κάτοχο ενός αυτοκινήτου και στο συνεργείο. Ειδικά όταν μιλάμε για premium αυτοκίνητα, των οποίων η συντήρηση και η φροντίδα τους θα πρέπει να είναι ανάλογη.
 

Η υψηλή τεχνογνωσία και εξειδίκευση κάνουν τη διαφορά

Ας γίνουμε όμως πιο συγκεκριμένοι. Ένα «καλό» συνεργείο θα πρέπει να διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία και εξειδίκευση πάνω στην μάρκα που επισκευάζει, ενώ παράλληλα πρέπει να επενδύει και να εξελίσσει την γνώση της τεχνικής του ομάδας. Όμως όπως σοφά λέει κι ο λαός, «τον καλό τον μάστορα κάνουν τα εργαλεία», το συνεργείο πρέπει να διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις και εξοπλισμό προκειμένου να διαγνώσει σωστά το πρόβλημα του αυτοκινήτου, αλλά να βρει και λύση, εύκολα, γρήγορα και πάνω από όλα, χωρίς ταλαιπωρία.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Καθαρά λόγια κι όχι… αερολογίες

Όντας κι εμείς πελάτες σε συνεργείο αυτοκινήτου, επιζητούμε πάντα τα «καθαρά λόγια» κι όχι τα λόγια του… «αέρα». Τι εννοούμε; Οι τεχνικοί θα πρέπει πάντα να κάνουν πρώτα αυτά που έχει ζητήσει ο πελάτης, κι ύστερα σε συνεννόηση με αυτόν να προχωρήσουν σε περαιτέρω εργασίες. Επιπλέον, το προσωπικό είναι πρόθυμο να εξηγήσει αναλυτικά, πληρέστατα και με «απλά ελληνικά», ποιο είναι το πρόβλημα του αυτοκινήτου, ποιο εξάρτημα πρέπει να αλλαχθεί και γιατί, καθώς και ποια διαδικασία θα ακολουθήσει.
 

Ανταλλακτικά – Εκεί κερδίζεται η εμπιστοσύνη

Για το τέλος αφήσαμε το μεγάλο «φλέγον» ζήτημα των συνεργείων, αυτό των ανταλλακτικών. Ένα συνεργείο που σέβεται τους πελάτες του, θα τοποθετήσει ανταλλακτικά -μόνο στην περίπτωση που χρειάζονται- για τα οποία πρώτα έχουν συμφωνήσει.


Με αυτά τα στοιχεία έχει αναδειχθεί το εξειδικευμένο συνεργείο Q.S BMW Service στην Ηλιούπολη, δημιουργώντας πιστό κοινό που εμπιστεύεται στα χέρια του το αυτοκίνητό του.  Ένα συνεργείο με πολυετή πορεία και εμπειρία στο χώρο του service και εξειδίκευση στις μάρκες BMW & MINI.

 

Σελίδα 2Q.S BMW Service Παναγιωτόπουλος