• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Αρκετά ελαφρύτερο από το προηγούμενο μοντέλο, το νέο Micra είναι πιο "ζωντανό" στο δρόμο.

Το νέο Yaris παρέμεινε μικρό και ευέλικτο. Παράλληλα, από σχεδιαστικής άποψης, έγινε περισσότερο ενδιαφέρον.

MADE IN JAPAN

22.807 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/1/2013

Χιλιάδες νέοι οδηγοί, έμαθαν να οδηγούν στο τιμόνι ενός Toyota Yaris ή ενός Nissan Micra. Aλλοι τόσοι έχουν ωριμάσει, με δύο κορυφαίους εκπρόσωπους της κατηγορίας των μικρών.

 
Η λαϊκή, ολίγον κλισέ, αλλά απόλυτα κατατοπιστική φράση είναι ότι: "δεν σπάνε, δεν χαλάνε, τα κάνουν όλα και συμφέρουν"! Είναι αξιόπιστα, ευέλικτα, οικονομικά και με την εξελικτική τάση... γιγαντισμού των μικρών αυτοκινήτων, είναι πλέον και ευρύχωρα. Είναι τα αυτοκίνητα που -σε όλες τις γενιές τους- επιλέγουν  οι περισσότερες σχολές οδηγών, για τα μαθήματα στους νέους, ενώ έχουν κάνει θραύση, στην ελληνική επαρχία (κυρίως στα νησιά), ως ενοικιαζόμενα.

Πέρα, όμως, από τον... εκπαιδευτικό-πρακτικό χαρακτήρα τους, το Toyota Yaris και το Nissan Micra, είναι δύο από τα πιο καλοπουλημένα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς, που στις πιο σύγχρονες γενιές τους, εκφράζουν απόλυτα, όλα όσα ζητά ο υποψήφιος αγοραστής της κατηγορίας, σε τιμές πραγματικά ανταγωνιστικές. 

Από τη μία, λοιπόν, η πληρότητα (γκάμα κινητήρων, τεχνολογία) του 3ης γενιάς Toyota Yaris, από την άλλη η απλότητα του 4ης γενιάς Nissan Micra. Ό,τι κι αν επιλέξεις, δεν βγαίνεις χαμένος.