6 φωτογραφίες »

Το Kia Stonic είναι σπορτίφ και στο εσωτερικό του. Τα πλαστικά είναι σκληρά, αλλά παρουσιάζουν πολύ καλή συναρμολόγηση.

Εσωτερικό: Kamiq σε ποιότητα & χώρους

190.087 Επισκέψεις στο άρθρο (7/6/2020)

Νεανική και σύγχρονη είναι η εικόνα στο εσωτερικό και των τριών αυτοκινήτων ικανοποιώντας και σε επίπεδο εξοπλισμού ακόμα και από τις βασικές εκδόσεις.

Το Kia Stonic προβάλλει και εδώ έναν έντονα νεανικό διάκοσμο που προέρχεται από το Rio, ενώ η οθόνη αφής των 7 ιντσών «γεμίζει» όμορφα το πάνω μέρος της κονσόλας. Καλή εργονομία και «σωστή» θέση οδήγησης συμπληρώνουν την όμορφη εικόνα του, η οποία συνεχίζεται και όσον αφορά την ποιότητα, αφού παρά την αποκλειστική χρήση σκληρών υλικών παρουσιάζει κορυφαίο επίπεδο συναρμολόγησης και προσεγμένο φινίρισμα.

Το εσωτερικό του SEAT Arona εστιάζει στο νεανικό χαρακτήρα του μοντέλου και το πετυχαίνει τόσο σχεδιαστικά όσο και μέσω του σύγχρονου διακόσμου του. Η οθόνη αφής των 6,5 ιντσών στην κεντρική κονσόλα αποτελεί και εδώ το high-light όσον αφορά στην εικόνα. Όπως και στο Stonic έτσι και στο Arona υπάρχει μια σαφής οδηγοκεντρική προσέγγιση τόσο ως προς την εργονομία όσο και τη θέση οδήγησης και αυτή συμπληρώνει ευχάριστα την γενικότερη αίσθηση του εσωτερικού του. Αντίστοιχα, όπως και στα περισσότερα μοντέλα της κατηγορίας, τα πλαστικά στο ταμπλό είναι σκληρά, όμως παρουσιάζουν πολύ καλή υφή και κρατάνε το επίπεδο ποιότητας ψηλά.

Η Skoda πάει ένα βήμα πιο πέρα το θέμα της απτής ποιότητας μέσω του Kamiq αφού αυτό είναι ένα από τα ελάχιστα αυτοκίνητα της κατηγορίας που διαθέτει μαλακά καλής ποιότητας υλικά στο ταμπλό. Αυτός είναι και ο λόγος που το κάνει να ξεχωρίζει σε σχέση με τα άλλα δύο κυρίως, αφού αισθητικά έχει πιο συγκρατημένο προφίλ. Είναι πάντως καλαίσθητο κι αυτό και διαθέτει τον απαραίτητο σύγχρονο διάκοσμο με την οθόνη αφής των 6,5 ιντσών να «αιωρείται» στο πάνω μέρος της κονσόλας.

¶λλος ένας τομέας που ξεχωρίζει το Kamiq είναι αυτός των χώρων  αν και η εικόνα και των άλλων δύο μοντέλων στον τομέα είναι πάρα πολύ καλή. Το Kamiq επωφελείται των μεγαλύτερων διαστάσεων του (κυρίως σε μήκος και μεταξόνιο) αλλά και της καλύτερης εκμετάλλευσης των εσωτερικών χώρων που παραδοσιακά συνοδεύει τις προτάσεις της Skoda, για να προσφέρει καλύτερα επίπεδα χώρων για τα κεφάλια και τα πόδια των πίσω επιβατών. Ο χώρος αποσκευών πάντως έχει όγκο 400 λίτρων όπως και στο μικρότερο SEAT Arona.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

AUTOFIT PASXA
skoda