ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Πρώτο σε άνεση & κατανάλωση καυσίμου, νο.2 σε τιμή αγοράς

 Σχολιάστε 
(18/10/2024)
Πρώτο σε άνεση & κατανάλωση καυσίμου, νο.2 σε τιμή αγοράς

Είναι το πιο άνετο & το πιο αθόρυβο στην κύλιση στο δρόμο (69 dB)

Το Sailun Atrezzo ZSR2 είναι διαθέσιμο σε 17 μεγέθη και σε διαστάσεις 17-20 ίντσες. Κάθε διάσταση έχει δείκτη πρόσφυσης στο βρεγμένο Wet A, όπως δηλαδή προτείνει και το AutoΤρίτη Test Center. Ίδιος σε όλες τις διαστάσεις είναι και ο δείκτης οικονομίας καυσίμου, Fuel B εν προκειμένω. Αυτό σημαίνει ότι το συγκεκριμένο λάστιχο είναι κατασκευασμένο από πιο σκληρή γόμα, προκειμένου να πετυχαίνει μεγάλη οικονομία καυσίμου. Ο συγκεκριμένος στόχος επιτυγχάνεται σύμφωνα με τα αποτελέσματα του test, καθώς το αυτοκίνητο αναφοράς που φορούσε τα Sailun Sailun Atrezzo ZSR2 είχε την χαμηλότερη κατανάλωση ανάμεσα στα 16 λάστιχα της διαδικασίας (5,7 λτ./100 χλμ.), σε ισοβαθμία με τα Bridgestone Turanza 6 και Hankook Ventus Prime 4.
 
Ταυτόχρονα, το Sailun Atrezzo ZSR2 ήταν και το πιο άνετο οδηγικά, σύμφωνα πάντα με τα αποτελέσματα του διεθνούς test. Η άνεση σε ένα λάστιχο προκύπτει από τον εξωτερικό θόρυβο κύλισης, που στην περίπτωση του Sailun είναι μικρότερος από όλα τα λάστιχα (69 dB). Η συγκεκριμένη τιμή παραγόμενου εξωτερικού θορύβου αφορά όλες τις διαστάσεις του Atrezzo ZSR2, ενώ σύμφωνα με τους testers, το Sailun Atrezzo ZSR2 αντέχει για 38.000 χιλιόμετρα, δηλαδή έχει περίπου 2 χρόνια «ζωής».

Είναι VFM αφού ανήκει στα 2 φθηνότερα (τιμή), ανάμεσα στα 16 της δοκιμής

Τέλος, ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα είναι η χαμηλή τιμή του. Πιο συγκεκριμένα, το Sailun Atrezzo ZSR2 είναι το 2ο φθηνότερο από τα 16 που συμμετείχαν στο test (τιμές εξωτερικού). Και στην Ελλάδα, πάντως, το Sailun έχει πολύ χαμηλή τιμή, καθώς κοστίζει 81 ευρώ/λάστιχο, χωρίς τοποθέτηση (215/55 R17). Θυμίζουμε πως επίσημος αντιπρόσωπος των Sailun ελαστικών στην Ελλάδα είναι η ΑΓΟΡΑ Δ.Κ., η οποία καλύπτει τα μοντέλα της με εμπορική εγγύηση αντικατάστασης για 1 χρόνο ή 15.000 χιλιόμετρα.
 
Στο διεθνές test μαζί με το Sailun Atrezzo ZSR2 συμμετείχαν ακόμη (αλφαβητικά) τα Bridgestone Turanza 6, Continental PremiumContact 7, Debica Presto UHP2, Dunlop Sport Maxx RT2, Falken Ziex ZE310 Ecorun, Fulda SportControl 2, Goodride Solmax 1, Goodyear EfficientGrip Performance 2, Hankook Ventus Prime 4, Kumho Ecsta HS52, LingLong Sport Master, Michelin Primacy 4+, Nexen N' Fera Primus, Semperit Speed Life 3, Vredestein Ultrac.
 

Σελίδα 1Πόσο καλά φρενάρει το θερινό λάστιχο επιδόσεων Sailun Atrezzo ZSR 2;
Σελίδα 2Πρώτο σε άνεση & κατανάλωση καυσίμου, νο.2 σε τιμή αγοράς
Σελίδα 3Ό,τι πρέπει να ξέρετε για να αγοράζετε λάστιχα που σας καλύπτουν
Mercedes
moto