ΔΕΗ blue: Κέρδισε χρόνο & χρήμα

ΔΕΗ blue: Κέρδισε χρόνο & χρήμα

2855 Επισκέψεις στο άρθρο

Γιατί η ΔΕΗ blue διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο φορτιστών στην Ελλάδα με AC αλλά και DC φορτιστές, από 22kW έως και ταχυφορτιστές υψηλής ισχύος 180 kW, με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην κιλοβατώρα και το βλέμμα στη βιώσιμη ανάπτυξη, που μας φέρνουν πιο κοντά στην ηλεκτροκίνηση.

Grammes Restaurant Cafe
PLAKA PARKING

Η ΔΕΗ ως ηγέτης στην ενέργεια, φέρνει την ηλεκτροκίνηση πιο κοντά

Χωρίς αμφιβολία, στη διεθνή αγορά αυτοκινήτου το τοπίο έχει διαμορφωθεί  κι αυτό, σίγουρα είναι ηλεκτρικό. Προς το παρόν, σχεδόν όλοι οι κατασκευαστές αυτοκινήτων έχουν μπει στο «παιχνίδι»  του εξηλεκτρισμού της γκάμας τους, αλλά τι γίνεται με τις υποδομές φόρτισης;

Οι υποδομές φόρτισης στη χώρα μας αναπτύσσονται με αρκετά γρήγορο ρυθμό, με ολοένα και περισσότερους σταθμούς να «ξετρυπώνουν» σε περισσότερα σημεία. Αυτό αποδεικνύει το ότι πλέον ένα ταξίδι με ηλεκτρικό αυτοκίνητο, είναι όχι μόνο εφικτό να πραγματοποιηθεί αλλά και αρκετά εύκολο να γίνει χωρίς κανένα πρόβλημα.

Παρά τις διεθνείς «αναταράξεις» στον τομέα της ενέργειας, η ΔΕΗ ως ηγέτης της αγοράς δουλεύει μεθοδικά προς την υλοποίηση της δέσμευσης της να φέρει την ηλεκτροκίνηση πιο κοντά και να την κάνει προσιτή σε όλους μέσω της ΔΕΗ blue.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Το πιο εκτεταμένο δίκτυο φορτιστών στην Ελλάδα – 1.000 ως το τέλος του έτους!

Η ΔΕΗ blue έχει στήσει το πιο εκτεταμένο δίκτυο δημοσίως προσβάσιμων σταθμών φόρτισης πανελλαδικά, προσφέροντας μέσω της αναβαθμισμένης εφαρμογής ΔΕΗ blue app, νέες προσωποποιημένες υπηρεσίες που κάνουν τη φόρτιση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου ακόμα πιο εύκολη.

Η ΔΕΗ blue επιστρατεύοντας τις απαραίτητες στρατηγικές συνεργασίες καταφέρνει να διευρύνει την παρουσία της γεωγραφικά, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά την ηγετική της θέση, ως ο μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή, διαθέτει ένα δίκτυο που αποτελείται από 750 σημεία φόρτισης ενώ στόχος της εταιρείας είναι μέχρι το 2025 να έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο 10.000 δημόσια προσβάσιμων φορτιστών!

Οι δημοσίως προσβάσιμοι σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων της ΔΕΗ blue βρίσκονται σε όλα τα σημεία που χρειάζεται και κινείται ο οδηγός. Σε εμπορικά καταστήματα, πρατήρια υγρών καυσίμων, αεροδρόμια, λιμάνια & άλλα σημεία ενδιαφέροντος.
 

Και Ταχυφορτιστές DC στο δίκτυο ΔΕΗ blue

Η φόρτιση με εναλλασσόμενο ρεύμα AC και χαμηλότερες ισχύς εξόδου είναι ιδανική για τις «απλές» φορτίσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Όταν όμως διανύεις μεγάλες αποστάσεις -όπως στην περίπτωση ενός ταξιδιού- που δεν έχεις άφθονο χρόνο για αναμονή- θα χρειαστείς ένα ταχυφορτιστή και  ένα μεγάλο δίκτυο υπερταχείας φόρτισης.
 
Για να μην περιμένεις «με τις ώρες», στο δίκτυο της ΔΕΗ blue θα βρεις ταχυφορτιστή με απόδοση ισχύς εξόδου 50 kW. Αυτό σημαίνει πως ένα ελεκτρικό αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί μπαταρία 50 kWh, θα χρειαστεί περίπου 45 λεπτά για μια πλήρη φόρτιση από το 20 στο 80% σε ένα τέτοιο φορτιστή. Ιδιαίτερα στα ταξίδια, αρκετά χρηστικοί γίνονται οι φορτιστές υπερταχείας φόρτισης, οι οποίοι αποδίδουν μέγιστη ισχύ εξόδου στα 120(υπάρχουν εκδόσεις με 2 εξόδους που αποδίδουν 60 kW& 60 kW η κάθε μια)και 180 kW. Με ένα τέτοιο φορτιστή, το ίδιο αυτοκίνητο αναφοράς με μπαταρία 50 kWh θα φορτίσει σε περίπου 22 λεπτά με έναν φορτιστή 120 kW και  15 λεπτά σε ένα φορτιστή με 180 kW.

Βέβαια, μια τέτοια φόρτιση είναι δυνατή μόνο για τα μοντέλα που έχουν υποδοχή που μπορούν να δεχτούν τέτοια υψηλά επίπεδα ρεύματος και όχι για όλα τα ηλεκτρικά που κυκλοφορούν στην αγορά.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ

  • ΑΒΡΑΑΜ-ΤΣΑΜΚΟΣΟΓΛΟΥ

    ΑΒΡΑΑΜ-ΤΣΑΜΚΟΣΟΓΛΟΥ

    Η εταιρία Αβραάμ Τσαμκάσογλου & Σία ΕΕ συνεργάζεται με γνωστά εγοστάσια και παρέχει μια ευρεία γκάμα προϊόντων για αυτοκίνητα και φορτηγά. Επιπρόσθετα, η εταιρία του κ. Τσαμκάσογλου & Σία δραστηριοποιείται ενεργά στον τομέα της ηλεκτροκίνησης. 
     210 5576392 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ELPARTS

    ELPARTS

    Στην elparts.gr θα βρείτε μίζες - δυναμό και όλα όσα χρειάζεστε για την επισκευή τους. Όλα φυσικά είναι εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευής και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. 
     2352061220 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • CADENCE HELLAS

    CADENCE HELLAS

    Στο κατάστημα της Cadence Hellas θα βρείτε αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής ποιότητας, όπως ενισχυτές, ηχεία, συναγερμούς, multimedia και συστήματα ασφαλείας. Επίσης θα βρείτε μπαταρίες και λάμπες φωτισμού led, hid και hid xenon.
     2104636275 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • AUTOPLANET

    AUTOPLANET

    Στην AutoPlanet θα βρείτε αυτό που χρειάζεστε για το αυτοκίνητό σας. Ανταλλακτικά, μπαταρίες, λιπαντικά, υαλοκα/στήρες, φώτα και άλλα αξεσουάρ. Μπείτε στο autoplanet.gr και πάρτε έκπτωση 30% σε όλες τις λάμπες, όπως και υαλοκαθαριστήρες έως και 24% φθηνότερα.

     2118000881 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • THINK GARAGE

    THINK GARAGE

    Τα εργαλεία της Topdon μπορείτε να τα βρείτε στην ελληνική αγορά μέσω της Thnik Garage, η οποία τα αντιπροσωπεύει. ​Η Τhink Garage από το 1998 δραστηριοποιείται στον χώρο του αυοτκινήτου και συγκεκριμένα στον τομέα της συμβουλευτικής.
     2105696990 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • Autospark

    Autospark

    Προϊόντα κορυφαίας ποιότητας. Λάμπες, αξεσουάρ, διακόπτες αισθητήρες και όχι μόνο. Χαμηλές τιμές, άμεση εξυπηρέτηση.  Πώληση χονδρική και λιανική.

     2310452220 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ