Eξατμίσεις & καταλύτες από έναν μέτρ του κλάδου!

5354 Επισκέψεις στο άρθρο

Η PAPADOPOULOS RACING από το 1968 (!) παρέχει άριστες υπηρεσίες στο χώρο της εξάτμισης. Ειδικός στη βελτίωση. Επισκευάζει και συντηρεί εξατμίσεις και καταλύτες αυτοκινήτων. Τεχνογνωσία και αγάπη για το αυτοκίνητο που δημιουργούν πλεονέκτημα!

Grammes Restaurant Cafe
PLAKA PARKING
Πλεονέκτημα που πολλαπλασιάζει την δύναμη της συμβουλευτικής του προς τον πελάτη που χρειάζεται τις υπηρεσίες του. Αλλά ας δούμε κάποια tips (συμβουλές) του γνωστού Top Expert της αγοράς.  

Όσον αφορά την βελτίωση της εξάτμισης, οι περισσότεροι αναρωτιούνται, "πως θα καθορίσω τι ακριβώς μου χρειάζεται» (άρα και πόσο θα πληρώσω γι αυτό)…
Το πιο βασικό σε αυτή την ερώτηση είναι το ποιο είναι το αυτοκίνητο που διαθέτει ο πελάτης. Επίσης το πόσο  θα κερδίσει από την βελτίωση της εξαγωγής του. Σημειώστε πως υπάρχουν κινητήρες που με ένα ολοκληρωμένο σύστημα  κερδίζουν και 10% της αρχικής ιπποδύναμης και άλλοι κινητήρες που με το ζόρι φθάνουν στο 2 – 4% .

Επίσης, "Τι ρωτάω –Τι κοιτάω–Τι προσέχω –Τι συγκρίνω"  σε ότι μου προτείνουν.
Για το αυτοκίνητο που θα βελτιώσουμε προσέχουμε τα εξής:
- να μην ξεφεύγει από τα όρια καυσαερίων που ορίζει ο νόμος (φθηνός καταλύτης)
- τα υλικά κατασκευής , με προϋπόθεση να είναι σε inox 304 (για αντοχή στο  χρόνο)  
- τον θόρυβο που θα εκπέμπει το σύστημα εξαγωγής που θα βάλουμε (ώστε να μην είναι
  δυνατός και μας κουράζει).


Πως γλιτώνω λεφτά (στην αγορά , στη χρήση)
Για να μην ξοδεύουμε άδικα λεφτά, θα πρέπει να ξέρουμε τι θέλουμε να κερδίσουμε από μία βελτίωση. Αρα και πόσο βαθειά θα μπει το χέρι στην τσέπη (γι αυτήν την επένδυση). Με την σωστή έρευνα στην αγορά επιλέγουμε τον expert που έχει «όνομα», εμπειρία και που θα μας καλύψει με την μέγιστη εγγύηση και την σωστή δουλειά του.

Τον expert που έχει δείγματα δουλειάς του που «μιλάνε γι αυτόν» !!!


Στη συνέχεια ελέγχουμε και την τιμή (αν αφορά Value for money πρόταση) !

Στην PAPADOPOULOS RACING

Η εταιρεία PAPADOPOULOS RACING με την μακρόχρονη πείρα της επιλέγει και σας προτείνει την καλύτερη λύση σε ότι έχει σχέση με το σύστημα εξαγωγής καυσαερίων του αυτοκινήτου σας (ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ – ΚΑΤΑΛΥΤΕΣ ) παρέχοντας πάσης φύσεως επισκευή – αντικατάσταση – μετατροπή ή βελτίωση.   

Στοχεύοντας την δική σας ικανοποίηση, την οδική σας ασφάλεια και βεβαίως την προστασία του περιβάλλοντος, η εταιρεία PAPADOPOULOS RACING συνδυάζει την άριστη ποιότητα υλικών από τις καλύτερες εταιρίες της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής αγοράς και την άριστη τοποθέτηση στο όχημα σας προσφέροντας μοναδικά αποτελέσματα σε προσιτές τιμές.
 
Είναι και αποκλειστικοί αντιπρόσωποι των αγωνιστικών καταλυτών FIA και των καταλυτών HJS, τους οποίους θα τους βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Σημειώστε πως θα βρείτε επίσης:
 
 - Βελτιωτικούς καταλύτες Racing Brain H6S120 με εγγύηση 3 χρόνων
-  Βελτιωτικές εξατμίσεις Racing παντός τύπου για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων
-  Χειροποίητες εξατμίσεις Catback – Downpipe
–  Απολήξεις τελικών (μπούκες).
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - TUNING - ΒΕΛΤΙΩΣΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ