Με 3 μόλις λεπτά φόρτισης για 100 χιλιόμετρα αυτονομία. Με τον Terra 360 της ABB

Με 3 μόλις λεπτά φόρτισης για 100 χιλιόμετρα αυτονομία. Με τον Terra 360 της ABB

2803 Επισκέψεις στο άρθρο

Αυτονομία 100 χιλόμετρα σε μόλις 3 λεπτά! Αυτό μπορεί να προσφέρει ο Terra 360, ο νέος φορτιστής της ABB. Ο μόνος ως τώρα με δυνατότητα να φορτίζει ως και 4 ηλεκτρικά αυτοκίνητα ταυτόχρονα.

mousakian 102021
ΕΛΑΣΥΝ Α.Ε.Ε Εμπορική & Τεχνική Εταιρία

Πως θα σας φαινόταν ένας φορτιστής που θα φορτίζει έως και τέσσερα ηλεκτρικά οχήματα ταυτόχρονα και θα προσφέρει αυτονομία έως και 100 χιλ με μόλις 3 λεπτά φόρτισης;  Χρήσιμο έτσι δεν είναι; 

Η ABB τον προσφέρει! Ο λόγος για τον Terra 360, έναν υπερσύγχρονο all-in -one φορτιστή ηλεκτρικών οχημάτων, που υπόσχεται την μέχρι στιγμής ταχύτερη φόρτιση.

Πρόκειται για έναν αρθρωτό φορτιστή, που όπως είπαμε μπορεί να εξυπηρετήσει ταυτόχρονα έως και 4 οχήματα με δυναμική κατανομή ισχύος. Έχει την δυνατότητα να φτάσει τα 360kw σε ισχύ και μπορεί να προσφέρει μία πλήρη φόρτιση σε μόλις 15 λεπτά ή αυτονομία 100km σε 3 λεπτά

Αν σκέφτεστε να το αποκτήσετε, ο  Terra 360 θα είναι διαθέσιμος στις ευρωπαϊκές αγορές στο τέλος του έτους.

“Η ζήτηση για υποδομές φόρτισης EV, ειδικά σταθμούς φόρτισης που είναι γρήγοροι, βολικοί και εύχρηστοι, είναι υψηλότερη από ποτέ. Ο  Terra 360, με επιλογές φόρτισης που ταιριάζουν σε ποικίλες ανάγκες, είναι το κλειδί για την ικανοποίηση αυτής της ζήτησης και την επιτάχυνση της υιοθέτησης της ηλεκτροκίνησης παγκοσμίως” δήλωσε ο Frank Muehlon, Πρόεδρος του τμήματος Ε-Mobility της ABB, ενώ ο Theodor Swedjemark, Chief Communications and Sustainability Officer  τόνισε: “Με τις οδικές μεταφορές να αντιπροσωπεύουν σχεδόν το ένα πέμπτο των παγκόσμιων εκπομπών CO2, η ηλεκτροκίνηση είναι ζωτικής σημασίας για την επίτευξη του στόχου του Παρισιού για το κλίμα. Θα δώσουμε επίσης το παράδειγμα μετατρέποντας ολόκληρο τον στόλο μας με περισσότερα από 10.000 οχήματα σε οχήματα με μηδενικές εκπομπές”.

Αναφορικά, η ABB, από το 2010 και την ¨γέννηση¨της ηλεκτροκίνησης έχει πουλήσει παραπάνω από 460.000 φορτιστές σε περισσότερες από 88 χώρες παγκοσμίως.
 

Κοινοποίησέ το »

Κοινοποίησέ το »