Πανάκριβα & νοθευμένα καύσιμα; Έ αυτό παραπάει…
Πανάκριβα & νοθευμένα καύσιμα; Έ αυτό παραπάει…
  • Πανάκριβα & νοθευμένα καύσιμα; Έ αυτό παραπάει…
  • Πανάκριβα & νοθευμένα καύσιμα; Έ αυτό παραπάει…

Πανάκριβα & νοθευμένα καύσιμα; Έ αυτό παραπάει…

8921 Επισκέψεις στο άρθρο

Δύο βενζινάδικα με νοθευμένα καύσιμα εντοπίστηκαν στην Αθήνα από τους ελέγχους του ΣΔΟΕ. Διέθεταν νοθευμένη αμόλυβδη σε ποσοστό 80%. Δείτε που βρίσκονται.

mousakian 102021
BOUDAKA MAHMOUD ABDULWAHAB-MAXMOUT EXHAUST

Με αφορμή αυτή την είδηση και την ακρίβεια της εποχής (όπου η τιμή των καυσίμων έχει απογειωθεί), διαβάστε και μέρος των σχολίων αναγνωστών μας που η ακρίβεια σε συνδυασμό με τέτοια φαινόμενα τους “στέλνει στα κάγκελα” (όχι αδικαιολόγητα)..

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Η είδηση - Εντοπίστηκαν 2 πρατήρια με νοθευμένα καύσιμα

Τα πρατήρια υγρών καυσίμων που εντοπίστηκαν να έχουν στις δεξαμενές τους νοθευμένα καύσιμα ανακοίνωσε η Περιφέρεια Αττικής, έπειτα από τους ελέγχους που έλαβαν χώρα από τις αρμόδιες αρχές, οι οποίες φυσικά αφού επέβαλλαν το απαιτούμενο πρόστιμο (570.000 ευρώ)  απαγόρευσαν τη διακίνηση και χρήση του προϊόντος στην ελληνική αγορά. Διαβάστε περισσότερα με 1 κλίκ εδώ.
 

Στα κάγκελα ο κόσμος – Διαβάστε σχόλια ακολούθων μας στα Social media

Mπαράζ σχολίων μετά την δημοσίευση της είδησης και «ύφος» που καταδεικνύει πως το κοινό έχει αρχίσει, δικαιολογημένα κατά την άποψη μας,  να ξεπερνάει τα όρια ανοχής (και αντοχής). Αντοχής οικονομικής και ανοχής στα φαινόμενα νοθείας και αισχροκέρδιας.
Αλλά ρίξτε 1 ματιά σε ένα δείγμα από τα σχόλια και θα καταλάβετε μόνοι σας.

Kλείσιμο επί τόπου, να δεις το ξανά κάνουν, τα λαμόγια,

Πάλι το κράτος κονομησε εμάς απλά μας το είπαν αυτοί από την νοθεία έχουν βγάλει πολύ περισσότερα κλείσιμο τελείως πάρτε του την άδεια

Άμα τα κέρδη είναι περισσότερα από το πρόστιμο σίγουρα θα ξαναγίνει! Κ άμα τους πιάσουν … Δεν είδα πουθενά πως θα αποζημιωθούν οι καταναλωτές ! Αυτοί δεν είναι χαμένοι, τι μόνο το κράτος ;

Το 90% Νοθευμένα καύσιμα έχουν αλλα δεν τα κλεινουν μια και εξω.Μα ο αλλος εχθες μου εβαλε 4.2λιτρα ενω το τεποζιτο παίρνει μονο 3.8λιτρα στο παπι.Και εχω βαλει κανονικη βενζίνη ανόθευτη που ταμαξι το δουλευα επι 1 εβδομάδα στα κοκκινα κ επεσε μονο 1/4 μ… 

Πιο αυστηρές ποινές να τελειώνουμε με αυτούς

Κλείσιμο ... δεν αισχροκερδούν απλά. Καταστρέφουν κινητήρες!

Είσαι το Autotriti,και ρωτάς αν είναι σωστά τα πρόστιμα, πλάκα κάνεις...οι συγκεκριμένοι "Επαγγελματίες"δεν πρέπει να τους αφήσουν ούτε στα αυτοκίνητα τους να εφοδιαστούν βενζίνη..

Νά ελέγξουν τα βενζινάδικα θα μαζέψουν πολύ χρήμα...

Έβαλα ερχόμενος από Κόρινθο Αθήνα βενζίνη σε μεγάλη φίρμα βενζινάδικο σε κανονική τιμή και μετά από λίγο πριν φθάσω Αθήνα άναψαν τα λαμπάκια του και από τότε εδώ και 5 μήνες άλλαξε η λειτουργία του κινητήρα με ένα ελαφρύ τρέμουλο!

Ελάτε από τον Βόλο. Γίνεται πανικός και βγαίνουν πάντα "καθαροί" σε γενόμενους ελέγχους.

Περιοχή αεροδρομίου στην Θεσσαλονίκη το 2006 θυμάμαι έβαλα 100οκτανια (και καλά!) σε corolla 1600 δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του και δεν έβγαζε πάνω από 160χλμ/ωρα και ρούφηξε ολόκληρο ντεπόζιτο για διαδρομή 200 χλμ!!!!
 

Συνέχεια του άρθρου >>>

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »