Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Πότε πρέπει να έχετε στο αυτοκίνητο αλυσίδες χιονιού & χιονοκουβέρτες

Πότε πρέπει να έχετε στο αυτοκίνητο αλυσίδες χιονιού & χιονοκουβέρτες

AUTOPLUS ACCESSORIES A.E.E.E.E.
PLAKA PARKING

Οι αλυσίδες χιονιου και οι χιονοκουβέρτες, είναι το πιο βασικό αξεσουάρ αυτοκινήτου για το χειμώνα. Σε συνθήκες χιονιού και πάγου θα σας εξασφαλίσουν πρόσφυση και συνεπώς ασφάλεια κατά τις μετακινήσεις σε χιόνι και πάγο.
 

Υποχρεωτικές οι Αλυσίδες Χιονιού και οι Χιονοκουβέρτες σύμφωνα με το ΦΕΚ 1144 ΒΆ 14.03.2022

Σύμφωνα με το ΦΕΚ 1144 ΒΆ 14.03.2022 ο εφοδιασμός με αντιολισθητικές αλυσίδες ή ανάλογα αντιολισθητικά μέσα όπως χιονοκουβέρτες, είναι υποχρεωτικός τη χρονική περίοδο από Οκτώβριο έως και Απρίλιο κάθε έτους και όταν οι επικρατούσες συνθήκες το επιβάλλουν. Επιπλέον ο οδηγός του αυτοκινήτου, θα πρέπει να είναι σε θέση να γνωρίζει την σωστή τοποθέτησή τους και να φροντίζει για την συντήρησή τους σε καλή και λειτουργική κατάσταση. 
Η τήρηση των αντιολισθητικών μέσων, καθίσταται υποχρεωτική, μόνο και εφόσον εκδοθούν αποφάσεις από τις αρμόδιες αρχές (Αστυνομικές Διευθύνσεις, Διευθύνσεις Τροχαίας, Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας), σύμφωνα με το άρθρο 52 του Κώδικά Οδικής Κυκλοφορίας, που προβλέπει ότι οι επικρατούσες καιρικές συνθήκες επιβάλλουν οι οδηγοί να φροντίζουν για τον εφοδιασμό των οχημάτων που οδηγούν με κατάλληλα αντιολισθητικά συστήματα.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  • ACC12.GR

    ACC12.GR

    Το acc12.gr αποτελεί κομμάτι της εταιρίας Sabbas Car Accessories, η οποία εδρεύει στην Κομοτηνή.
    Θα βρείτε μία πλήρη γκάμα προϊόντων εξοπλισμού και ειδικών αξεσουάρ για το αυτοκίνητο σας.
     2531026023 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

    ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

    Η PSM δραστηριοποιείται στα ηλεκτρικά αυτοκινήτων. Διαθέτει μπαταρίες όλων των τύπων με 2 χρόνια εγγύηση και δωρεάν τοποθέτηση, συναγερμούς και Ράδιο-cd αυτοκινήτων. Όλα είναι κατασκευασμένα από κορυφαίες εταιρίες και θα τα βρείτε σε χαμηλές τιμές.
     2108830861 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΣΙΑ

    ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΣΙΑ

    Μεγάλη γκάμα προϊόντων για το εσωτερικό και το εξωτερικό του αυτοκινήτου. Αεροτομές, προβολείς, μπαγκαζιέρες και ό,τι άλλο χρειαστείτε σε χαμηλές τιμές.

     2109241721 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΝΙΚΗΤΑΣ

    ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΝΙΚΗΤΑΣ

    Η ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΝΙΚΗΤΑΣ είναι η ηγέτιδα εταιρεία αποθήκευσης και διανομής κρυστάλλων αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Ειδικεύεται στην εισαγωγή και διανομή όλων των τύπων κρυστάλλων επιβατικών και φορτηγών αυτοκινήτων για Ευρωπαϊκά, Ασιατικά και Αμερικάνικα μοντέλα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα,  με διαθεσιμότητα που αγγίζει το 100%.

     2109228481 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ