Ξέρεις πως θα γλιτώνεις λεφτά (και χρόνο) σαν κάτοχος ηλεκτρικού αυτοκινήτου;

Ξέρεις πως θα γλιτώνεις λεφτά (και χρόνο) σαν κάτοχος ηλεκτρικού αυτοκινήτου;

Αναπόφευκτα, οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν στραφεί στα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα.

Αναπόφευκτα, οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν στραφεί στα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα.

  • Ξέρεις πως θα γλιτώνεις λεφτά (και χρόνο) σαν κάτοχος ηλεκτρικού αυτοκινήτου;
  • Αναπόφευκτα, οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν στραφεί στα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα.

Save Money Coaching και στην Φόρτιση Ηλεκτροκίνητου!

2608 Επισκέψεις στο άρθρο

Αρέσει ή δεν αρέσει σε πολλούς, το μέλλον της αυτοκίνησης έχει ήδη διαμορφωθεί και βαδίζει σε ηλεκτρικά «μονοπάτια». Αρκετοί είναι οι πολέμιοι της ηλεκτροκίνησης με επιχειρήματα όπως ότι τα ηλεκτρικά είναι ακριβά, ότι δεν υπάρχουν υποδομές φόρτισης κλπ., όμως δεν είναι ακριβώς έτσι. Ας βάλουμε λοιπόν τα πράγματα στη θέση τους!

mousakian 102021
ΕΛΑΣΥΝ Α.Ε.Ε Εμπορική & Τεχνική Εταιρία

Πως θα γλιτώσεις χρήματα με ηλεκτρικό αυτοκίνητο;

Η κοινωνία και η ανθρωπότητα εξελίσσεται και μαζί της και η αυτοκίνηση, εξυπηρετώντας νέες ανάγκες και θέτοντας νέους στόχους. Η ηλεκτροκίνηση αποτελεί το νέο στοίχημα στην ιστορία του αυτοκινήτου, με το βλέμμα σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον και οι κατασκευαστές φαίνεται πως κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος.
 


Αναπόφευκτα, οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν στραφεί στα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα.

Αναπόφευκτα, οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν στραφεί στα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Τα ηλεκτρικά δεν είναι τόσο ακριβά όσο νομίζεις

Ναι, ένα από τα μεγαλύτερα επιχειρήματα των πολέμιων της ηλεκτροκίνησης είναι πως τα ηλεκτρικά οχήματα είναι ακριβά. Εννοείται πως κάθε νέα τεχνολογία όταν εμφανίζεται στην αγορά, κοστίζει και ακριβά, μέχρι να γίνει αρκετά διαδεδομένη και να μειωθεί αισθητά το κόστος λόγω της αυξημένης ζήτησης. Η ζήτηση λοιπόν των ηλεκτρικών ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο (και θα ανέβει κι άλλο), αφού είναι η νέα τάση στο χώρο του αυτοκινήτου αλλά και το μέλλον αυτής, αν αναλογιστεί κανείς πως το 2030-2035 είναι ο χρονικός ορίζοντας των εσωτερικών κινητήρων καύσης. Αναπόφευκτα δηλαδή, οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν στραφεί στα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα.

Ήδη, σχεδόν όλες οι μάρκες έχουν ξεκινήσει τον εξηλεκτρισμό της γκάμας τους, προσφέροντας πολυάριθμες επιλογές ηλεκτρικών σε όλες τις κατηγορίες, ενώ για όσους διστάζουν ακόμα να κάνουν το επόμενο βήμα, τα plug-in υβριδικά είναι εκεί για να καλύψουν το κενό. Τι γίνεται όμως με τα «πριζάτα» αυτοκίνητα και τις υποδομές φόρτισης; Υπάρχει στην Ελλάδα επαρκές δίκτυο φόρτισης για να καλύψει τις ανάγκες; Αξίζει η επιδότηση για αγορά ηλεκτρικού;

Οι πάροχοι στο «παιχνίδι» της φόρτισης

Εταιρείες - πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος έχουν μπει κι αυτές δυναμικά στο παιχνίδι της ηλεκτροκίνησης, σε έναν «αγώνα» για το ποιος έχει το μεγαλύτερο δίκτυο, τους περισσότερους ταχυφορτιστές και τις ανταγωνιστικότερες τιμές κιλοβατώρας, παρά την ενεργειακή κρίση που μαστίζει την παγκόσμια αγορά. Ο μόνος κερδισμένος από αυτή τη μάχη είναι ο καταναλωτής. Ας πάμε όμως να γνωρίσουμε τους «παίκτες».

ΔΕΗ blue: Ο ηγέτης στην παροχή ηλ. ρεύματος με το μεγαλύτερο δίκτυο δημοσίων προσβάσιμων φορτιστών στην Ελλάδα, ενώ είναι η μόνη που προσφέρει και 180άρηδες ταχυφορτιστές.

nrg: Με το δίκτυο incharge παρέχει πρωτοποριακές λύσεις ηλεκτροκίνησης και αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην Ελλάδα.

Blink: πάνω από 350 σημεία φόρτισης σε  κομβικά σημεία Super Markets, Γυμναστήρια, Ξενοδοχεία κλπ. με το δίκτυο Blink Charging.

Συνέχεια του άρθρου >>>

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ

  • Autospark

    Autospark

    Προϊόντα κορυφαίας ποιότητας. Λάμπες, αξεσουάρ, διακόπτες αισθητήρες και όχι μόνο. Χαμηλές τιμές, άμεση εξυπηρέτηση.  Πώληση χονδρική και λιανική.

     2310452220 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • AUTOPLANET

    AUTOPLANET

    Στην AutoPlanet θα βρείτε αυτό που χρειάζεστε για το αυτοκίνητό σας. Ανταλλακτικά, μπαταρίες, λιπαντικά, υαλοκα/στήρες, φώτα και άλλα αξεσουάρ. Μπείτε στο autoplanet.gr και πάρτε έκπτωση 30% σε όλες τις λάμπες, όπως και υαλοκαθαριστήρες έως και 24% φθηνότερα.

     2118000881 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • THINK GARAGE

    THINK GARAGE

    Τα εργαλεία της Topdon μπορείτε να τα βρείτε στην ελληνική αγορά μέσω της Thnik Garage, η οποία τα αντιπροσωπεύει. ​Η Τhink Garage από το 1998 δραστηριοποιείται στον χώρο του αυοτκινήτου και συγκεκριμένα στον τομέα της συμβουλευτικής.
     2105696990 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • CADENCE HELLAS

    CADENCE HELLAS

    Στο κατάστημα της Cadence Hellas θα βρείτε αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής ποιότητας, όπως ενισχυτές, ηχεία, συναγερμούς, multimedia και συστήματα ασφαλείας. Επίσης θα βρείτε μπαταρίες και λάμπες φωτισμού led, hid και hid xenon.
     2104636275 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ELPARTS

    ELPARTS

    Στην elparts.gr θα βρείτε μίζες - δυναμό και όλα όσα χρειάζεστε για την επισκευή τους. Όλα φυσικά είναι εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευής και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. 
     2352061220 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΑΒΡΑΑΜ-ΤΣΑΜΚΟΣΟΓΛΟΥ

    ΑΒΡΑΑΜ-ΤΣΑΜΚΟΣΟΓΛΟΥ

    Η εταιρία Αβραάμ Τσαμκάσογλου & Σία ΕΕ συνεργάζεται με γνωστά εγοστάσια και παρέχει μια ευρεία γκάμα προϊόντων για αυτοκίνητα και φορτηγά. Επιπρόσθετα, η εταιρία του κ. Τσαμκάσογλου & Σία δραστηριοποιείται ενεργά στον τομέα της ηλεκτροκίνησης. 
     210 5576392 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ