Mega Αφιέρωμα: Κορυφαίες 10 υπηρεσίες της after αγοράς.

Mega Αφιέρωμα: Κορυφαίες 10 υπηρεσίες της after αγοράς.

10 Τοp after sales υπηρεσίες

13599 Επισκέψεις στο άρθρο

After sales σημαίνει top εξυπηρέτηση και μετά την αγορά αυτοκινήτου. Δέκα δημοφιλείς μάρκες της αγοράς φροντίζουν να προσφέρουν πλήθος λύσεων στους κατόχους τους. Από πλάνα συντήρησης και κορυφαίες εγγυήσεις μέχρι γνήσια ανταλλακτικά και ψηφιακές υπηρεσίες. Για να δούμε 10 Top after sales υπηρεσίες.

Η κατοχή (και πριν από αυτό η αγορά) αυτοκίνητου αποτελεί μια πολυδιάστατη υπόθεση. Πέρα από τις οποίες προτιμήσεις που μπορεί να έχει ο καθένας για τα οδηγικά χαρακτηριστικά του αυτοκίνητου, μια από τις πρώτες παραμέτρους που πρέπει να λάβει υπόψη του είναι και το after sales πακέτο υπηρεσιών της μάρκας του.

Ουσιαστικά, μιλάμε για το πρόγραμμα υπηρεσιών μετά την αγορά , τις υπηρεσίες  δηλαδή με τις οποίες η κάθε μάρκα προσφέρει στον κάτοχους,  ώστε να διατηρούν το αυτοκίνητο του σε υψηλά επίπεδα λειτουργίας, να χουν το κεφάλι τους ήσυχο και να κρατάνε την αξία του ψηλά.

Οι επιτυχημένες μάρκες καταφέρνουν να εξοπλίζουν τα μοντέλα τους με ένα ικανότατο και πλήρες πακέτο υπηρεσιών που στοχεύει τόσο στο να κρατά τα επίπεδα ικανοποίησης κατόχου σε υψηλά επίπεδα όσο και στο να χτίσει μια ειλικρινή σχέση εμπιστοσύνης με τον πελάτη .

Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουν την ευχάριστη εξυπηρέτηση του κάτοχου τους σε πρώτο επίπεδο άλλα και την εδραίωση ενός κατόχου- οπαδού-διαφημιστή της μάρκας  , ο οποίος γνωρίζει από πρώτο χέρι την αξιοπιστία και την προστασία που προσφέρει και είναι έτοιμος να το διαδώσει και να το μεταφέρει στον κοινωνικό του περίγυρο.

Από τι ακριβώς όμως χαρακτηρίζεται ένα κορυφαίο πρόγραμμα υπηρεσιών;

Λεπτομερή και ολοκληρωμένα πλάνα συντήρησης, εγγυήσεις πολλών ετών που προσφέρουν ασφάλεια και προστασία , ένα πλήρως εκπαιδευμένο/εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει τις απαραίτητες γνώσεις για το κάθε όχημα, πρόσφορα ποιοτικών γνήσιων ανταλλακτικών που ταιριάζουν απόλυτα στα μοντέλα αποτελούν υπηρεσίες-κλειδιά για την ικανοποίηση ενός κατόχου  με τις after υπηρεσίες μιας μάρκας.

 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Σε αυτό το σημείο πρέπει να σημειωθεί το πώς η ξαφνική εισβολή της πανδημίας στη ζωή μας άλλαξε πολλά από όσα θεωρούσαμε δεδομένα στο τρόπο με τον οποίον προσεγγίζουμε τις υποχρεώσεις μας και δίνουμε λύσεις στα ζητήματα που μας απασχολούν.

Η ψηφιοποίηση ήταν μια από τις άμεσες αλλαγές που είδαμε να συμβαίνουν στις ζωές μας και αυτό παρατηρήθηκε και στον σχεδιασμό του κλάδου των after υπηρεσιών αυτοκίνητου.

Πολλές εταιρείες προσαρμόστηκαν στην νέα εποχή λανσάροντας μια σειρά από ανέπαφες και απομακρυσμένες υπηρεσίες που βασίζονται σε ψηφιακή αλληλεπίδραση κατόχου και εξουσιοδοτημένου συνεργείου.

Οι ψηφιακές αυτές υπηρεσίες ήρθαν για μείνουν, καθώς διευκολύνουν σημαντικά ορισμένες υποχρεώσεις συντήρησης αυτοκίνητου και έρχονται να σταθούν δίπλα και να συνεργαστούν με τις παραδοσιακές after υπηρεσίες .
Εμείς σήμερα σας παρουσιάζουμε δέκα μάρκες που πρωτοστατούν και με τον after sales σχεδιασμό τους, περιγράφοντας μία από τις υπηρεσίες τους .

Top 10 after-υπηρεσίες από δημοφιλείς μάρκες αυτοκινήτου
-Kαλύτερη εγγύηση της αγοράς η Ford, top digital υπηρεσίες η VW
-Κινητικότητα Mobilo από Mercedes, Online Service από Audi!
- Έξυπνα πακέτα συντήρησης από Skoda, after care 5+ από SEAT
-Mopar ανταλλακτικά και αξεσουάρ για FIAT και Jeep
-Ασφαλιστικά πακέτα Smart,  συντήρηση EasyCare από Alfa Romeo
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES