Peugeot: Κάνε service χωρίς να βγεις από το σπίτι (+vid)

1619 Επισκέψεις στο άρθρο

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot δίνει την δυνατότητα πανελλαδικά να κάνετε service το αυτοκίνητο σας χωρίς να βγείτε από το σπίτι. Κλείνετε ραντεβού online και έχετε δωρεάν παραλαβή και παράδοση του αυτοκινήτου από το σπίτι, αλλά και αυτοκίνητο αντικατάστασης για να καλύψετε τις ανάγκες σας.

Η διαδικασία είναι απλή και δεν υπάρχει καμία έξτρα οικονομική επιβάρυνση για εσάς:
  1. Κλείνετε ραντεβού online στον επίσημο επισκευαστή της επιλογής σας από το smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή σας μέσω της υπηρεσίας Online Booking ή καλώντας στο 210 6700 008​
  2. Οι άνθρωποι της Peugeot παραλαμβάνουν το αυτοκίνητο απο το σπίτι σας την ημέρα του προγραμματισμένου ραντεβού​
  3. Σας παραδίδουν ένα σχολαστικά απολυμασμένο αυτοκίνητο εξυπηρέτησης​, το οποίο μετά την απολύμανση παραμένει για περισσότερες από 12 ώρες σταθμευμένο πριν το πάρετε ώστε να μην υπάρχει κανένας κίνδυνος για εσάς
  4. Με το πέρας των εργασιών στο αυτοκίνητό σας, οι άνθρωποι της Peugeot σας επιστρέφουν το αυτοκίνητό σας στο σπίτι, αφού πρώτα το έχουν απολυμάνει σχολαστικά.
Σημειώστε επίσης πως, ο υπάλληλος της Peugeot που θα σας το μεταφέρει τηρεί όλα τα μέτρα προστασίας που ορίζονται, χρησιμοποιώντας γάντια προστασίας, μάσκα, προστατευτικό κάλυμμα τιμονιού, μοχλού ταχυτήτων, χειροφρένου, κάθισματος και πατάκι δαπέδου.​

Πως μπορείτε να πληρώσετε
Μόλις ολοκληρωθεί η οποιαδήποτε εργασία συντήρησης ή επισκευής στο αυτοκίνητό σας, θα λάβετε απο τον εξουσιοδοτημένο επισκευαστή της Peugeot ένα ενημερωτικό e-mail σχετικά με το συνολικό κόστος. Η πληρωμή μπορεί να γίνει​ με τρεις τρόπους:
  • μέσω τραπεζικού λογαριασμού (e-banking)​
  • με POS κατά την παράδοση του αυτοκινήτου, όπου είναι διαθέσιμο ​
  • με άλλον τρόπο, κατόπιν συμφωνίας σας με το συνεργείο
Αναλυτικότερα τώρα, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας www.peugeot.gr και πιο συγκεκριμένα στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα «Frontida Peugeot», οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν τον εξουσιοδοτημένο διανομέα Peugeot που προτιμούν από τον καναπέ του σπιτιού τους, μέσω υπολογιστή, τάμπλετ ή smartphone και να κλείσουν ραντεβού άμεσα για την παραλαβή του οχήματος από τον χώρο τους, χωρίς καμία έξτρα οικονομική επιβάρυνση. Παράλληλα, η Peugeot παρέχει δωρεάν αυτοκίνητο αντικατάστασης, για να εξυπηρετήσετε τις ανάγκες σας όσο χρόνο θα διαρκέσει το service του δικού σας αυτοκινήτου. Η επιστροφή του αυτοκινήτου σας θα γίνει με την ίδια διαδικασία, στο σπίτι σας και με την τήρηση όλων των ενισχυμένων μέτρων υγιεινής που υποδεικνύει ο Διεθνής Οργανισμός Υγείας και ο κατασκευαστής στην παρούσα συγκυρία. Σημειώστε πως, η διαδικασία παραλαβής, παράδοσης και η παροχή αυτοκινήτου εξυπηρέτησης πραγματοποιείται χωρίς οικονομική επιβάρυνση του πελάτη. Παράλληλα, για όσους επιθυμούν να επισκεφθούν από κοντά έναν εξουσιοδοτημένο επισκευαστή Peugeot, με την υπηρεσία online Service Booking στον ιστότοπο της μάρκας ή τηλεφωνικά στο 210 6700008 μπορούν να εξασφαλίσουν την ταχύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή συνωστισμού.

Διαβάστε ακόμη: Τι πρέπει να κάνω για να πάω στο συνεργείο;

Η «Φροντίδα Peugeot» ισχύει από 10 Απριλίου, σε όλο το δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Peugeot στην ελληνική επικράτεια. Τέλος, οι κάτοχοι αυτοκινήτων Peugeot μπορούν να ενημερωθούν για όλα τα προνομιακά προγράμματα συντήρησης οχημάτων 5ετίας και άνω στην ιστοσελίδα peugeot.gr και να επωφεληθούν από την μοναδική  υπηρεσία «Φροντίδα Peugeot».

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES