Audi Smart Packs: Τα έξυπνα πακέτα συντήρησης της μάρκας για τα οχήματα άνω των 4 ετών.

Audi Smart Packs: Τα έξυπνα πακέτα συντήρησης της μάρκας για τα οχήματα άνω των 4 ετών.

Τα έξυπνα πακέτα της Audi για οχήματα 4+

10248 Επισκέψεις στο άρθρο

Έξυπνα πακέτα συντήρησης από την Audi. Για δυο κατηγορίες οχημάτων και με διαφορετικές παροχές. Εγγυήσεις και εξειδικευμένη εργασία άλλα και όφελος στην αξία των ανταλλακτικών. Για να δούμε τα Smart Packs που προσφέρει η Audi.

Η Audi αποτελεί μια μάρκα, η οποία δημιουργεί αυτοκίνητα που χαρακτηρίζονται από το ποιοτικό και premium αίσθημα που μεταδίδουν στον κάτοχο τους (τόσο στην κατασκευή, όσο και στο κομμάτι της οδηγικής εμπειρίας).

Ωστόσο, αυτό που διακρίνει ένα καλό από ένα κορυφαίο αυτοκίνητο είναι η διάρκεια, το κατά πόσο ένα όχημα μπορεί να διατηρήσει τα υψηλά επίπεδα ποιότητας και πολυτέλειας και μετά τα πρώτα χρόνια χρήσης.

Όταν ,δηλαδή, αυτοκίνητο και οδηγός περάσουν την αρχική περίοδό-«μήνας του μέλιτος» και η ανάγκη για περισσότερη συντήρηση και μέριμνα για την υγεία του αυτοκινήτου αρχίσει να γίνεται πιο επιτακτική.

Ένα κορυφαίο αυτοκίνητο, λοιπόν, δεν πρέπει να είναι απλά ποιοτικό πριν την αγορά και κατά την αρχική χρήση, άλλα να διαθέτει και μια σειρά από υπηρεσίες μετά την αγορά που θα βοηθήσουν τον κάτοχο να  διατηρήσει το όχημα του στην κατάσταση που ήταν όταν το πρωτοαγόρασε.

Να κάνει, δηλαδή, τον κάτοχο να νιώθει  πως η μάρκα του διαθέτει έναν πολυδιάστατο και πλήρη σχεδιασμό after sales υπηρεσιών που θα τον στηρίζει και θα είναι δίπλα του σε κάθε συνθήκη. Και όχι μόνο τα πρώτα χρόνια μετά την αγορά, άλλα για όσα χρόνια ο κάτοχος αποφασίσει πως θέλει να συνεχίσει με το αυτοκίνητο του.

Μια από τις μάρκες που υποστηρίζει τους κατόχους της ανεξαρτήτως της ηλικίας των οχημάτων τους, είναι η Audi. Αυτό πιστοποιείται και από τον σχεδιασμό της καθώς η δημοφιλής γερμανική μάρκα διαθέτει τα έξυπνα πακέτα εργασιών Audi Smart Packs για όλα τα οχήματα ηλικίας 4 ετών και άνω.

Με πλήρεις καλύψεις και μοναδικές προσφορές, άλλα και τα ποιοτικά γνήσια ανταλλακτικά και την υψηλή εξειδίκευση του εξουσιοδοτημένου δικτύου της μάρκας.

Για να δούμε, πιο αναλυτικά, τα smart packs της Audi για οχήματα ηλικίας 4 ετών και άνω.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES