Ασφαλείς διαδρομές & καλύψεις ξεκινώντας από 8 € τον μήνα από την Allianz Direct

Ασφαλείς διαδρομές & καλύψεις ξεκινώντας από 8 € τον μήνα από την Allianz Direct

7663 Επισκέψεις στο άρθρο

Αν ψάχνεις αξιόπιστη ασφάλεια, κάλυψη σε ό,τι μπορεί να συμβεί στον δρόμο και οικονομία ταυτόχρονα, λύσεις υπάρχουν! Αυτή την περίοδο η Allianz Direct προσφέρει αξιόπιστες λύσεις για ασφαλείς διαδρομές. Κρατήσου. Σε καλύπτει με μόλις 8 ευρώ τον μήνα.

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

Ποτέ άλλοτε ένα ασφαλιστικό πακέτο για το αυτοκίνητό δεν ήταν τόσο αξιόπιστο, αλλά και τόσο οικονομικό ταυτόχρονα. Το πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου από την Allianz, Auto Direct, προσφέρει τις καλύψεις που θέλετε για το αυτοκίνητό σας, με τιμή που ξεκινά από 8 ευρώ το μήνα.

Κοινοποίησέ το »

Αuto Direct - Go, Accelerate ή Full Speed

Το Auto Direct σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε τρία προγράμματα ασφάλισης ανάλογα τα «θέλω και μπορώ» σας (ανάγκες και διαθέσιμο budget). 

Συγκεκριμένα, διαλέγετε ανάμεσα στα Go, Accelerate και Full Speed. Και τα τρία περιλαμβάνουν τις προβλεπόμενες από το νόμο και απαραίτητες σε όλους μας καλύψεις. Τα Accelerate και Full Speed περιλαμβάνουν και άλλες χρήσιμες, σε πολλές περιπτώσεις,  καλύψεις όπως κλοπή (ολική ή μερική), θραύση κρυστάλλων, αλλά και ιατρική υποστήριξη.

Με τα πακέτα Auto Direct μπορείτε να ασφαλιστείτε για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε, επιλέγοντας σε 3μηνο, 6μηνο ή 12μηνο συμβόλαιο. 

Αν διαλέξετε την ετήσια κάλυψη, η Allianz σας προσφέρει έως και 19% έκπτωση, στο συμβόλαιό σας! 

Αξίζει να λάβετε υπόψη πως  μπορείτε και μόνοι σας, να υπολογίσετε τα μηνιαία σας ασφάλιστρα (ανάλογα με το πακέτο επιλογής σας) εύκολα και γρήγορα, μέσα σε 60΄΄, online, στην ιστοσελίδα της Allianz Direct.  Φυσικά η πληρωμή των ασφαλίστρων, γίνεται και με μηνιαίες άτοκες δόσεις, εφόσον χρησιμοποιήσετε την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα για την πληρωμή των ασφαλίστρων.

 

Roadside Assistant – Αχρείαστη μα εξαιρετικά χρήσιμη, εφαρμογή!

Σημαντική και άμεση η υπηρεσία οδικής βοήθειας, την οποία μπορείτε και έχετε μέσα από τα πακέτα ασφάλειας της Allianz Direct. 

Φανταστείτε πως έπαθε το αυτοκίνητό σας κάποια βλάβη ενώ ταξιδεύετε. Σε όλους έχει συμβεί! Και; Τι πρέπει να κάνετε; 

Άντε να πιάσετε στο τηλέφωνο την οδική βοήθεια και να προσπαθήσετε να εξηγήσετε σε ποιο ακριβώς σημείο βρίσκεστε. Με την Alianz RSA τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά! Ο σχεδιασμός της έχει ελαχιστοποιήσει προς όφελος του ασφαλισμένου, τις διαδικασίες ενημέρωσης, σε περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης.  

Με το app Allianz RSA , εσείς ως ασφαλισμένος, μπορείτε να ειδοποιήσετε την Οδική Βοήθεια, από όπου και αν βρίσκεστε, με το πάτημα ενός κουμπιού. Έτσι κερδίζετε χρόνο & ηρεμία, αφού δεν χρειάζεται να κάνετε κλήσεις σε τηλεφωνικό κέντρο για  φροντίδα ατυχήματος, ενώ η εφαρμογή από μόνη της προσδιορίζει το που ακριβώς βρίσκεστε και στέλνει την απαραίτητη βοήθεια. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από App Store αν έχετε iphone, ή από Google Play αν το κινητό σας είναι android.

Είπαμε, νέα εποχή! Και στην ασφάλιση επιβατικού αυτοκινήτου.
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

  • ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    H Υδρόγειος Ασφαλιστική διαθέτει μακρά τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην ασφάλιση οχημάτων και παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, ειδικά σχεδιασμένων να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.
     2109477200 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • EUROINS

    EUROINS

    Απαντώντας σε κάθε σύγχρονη ασφαλιστική ανάγκη, τα ασφαλιστικά προϊόντα της EUROINS προσφέρουν ευελιξία, άμεση υποστήριξη, προνομιακή τιμολόγηση και έξυπνες τεχνολογίες. Be safe με τα ασφαλιστικά προϊόντα της Euroins.
     2109764307 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΕΥΡΩΠΗ

    ΕΥΡΩΠΗ

    Ευρώπη Ασφαλιστική με ουσιαστικές και ολοκληρωμένες λύσεις καλύπτει υπεύθυνα και με σεβασμό κάθε Προσωπική και Επαγγελματική ασφαλιστική ανάγκη.


     210 3230707 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • NOS Insurance

    NOS Insurance

    Το όνομα NOS σημαίνει ΕΜΕΙΣ και αποτυπώνει τη σχέση με την οποία συνδέονται οι συνεργάτες και οι πελάτες μαζί μας, εκπροσωπώντας την εταιρεία QEL (Qatar Insurance Company Europe LTD).

     210 9309300 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • SKYLINE INSURANCE

    SKYLINE INSURANCE

    Η Skyline Insurance προσφέρει από το 2004 τις καλύτερες τιμές για ασφάλιση αυτοκινήτου, από όλες τις κορυφαίες εταιρείες ασφαλίσεων στην Ελλάδα.
     2105777595 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ