Ασφαλιστικά πακέτα από τρεις «γίγαντες» του κλάδου: Groupama, Generalli και AIG

Ασφαλιστικά πακέτα από τρεις «γίγαντες» του κλάδου: Groupama, Generalli και AIG

Ασφάλιση αυτοκίνητου: 3 επώνυμα πακέτα που αξίζουν τα λεφτά τους

3370 Επισκέψεις στο άρθρο

Τρία από τα καλύτερα πακέτα ασφαλιστικών υπηρεσιών. Από 3 top ασφαλιστικές εταιρείες: AIG, Generali, Groupama. Ποιό πακέτο μου ταιριάζει περισσότερο; Να απευθυνθώ στο βασικό πακέτο ασφάλισης ή μήπως μου ταιριάζει περισσότερο το μεσαίο ή η μικτή ασφάλιση; Για να δούμε.

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

Επώνυμα ασφαλιστικά πακέτα με καλύψεις που αξίζουν τα λεφτά τους

- Κομμένο στα μέτρα σας το ευέλικτο Pilote Groupama
-Speed on από τον πολυεθνικό γίγαντα, Generali
-AIG: με κομπλέ βασικό πακέτο & πλήθος προαιρετικών καλύψεων

Η ασφάλιση των αυτοκινήτων δεν είναι μόνο υποχρεωτική δια νόμου αλλά και απαραίτητη στην καθημερινότητα μας. Μικρές ζημιές στο αμάξωμα μπορεί να προκληθούν από παντού: Από έναν νέο οδηγό που δεν υπολόγισε σωστά την απόσταση και «έξυσε» τον καθρέπτη σου μέχρι ξεπαρκαρίσματα και συγκρούσεις.
 
Για αυτόν τον λόγο, είναι υψίστης σημασίας να επιλέγουμε ένα πακέτο ασφάλισης που όχι μόνο μας καλύπτει σύμφωνα με το νομικό πλαίσιο, αλλά καλύπτει έμπρακτα και απόλυτα το όχημα, εμάς και τους άλλους, σε περίπτωση ζημιάς.
 
Ταυτόχρονα, η υπηρεσία ασφάλισης πρέπει να διακατέχεται από ένα αίσθημα επαγγελματισμού αλλά και εμπιστοσύνης, μια έκδηλη πρόταση να σας εξυπηρετήσει χωρίς υπεκφυγές αλλά σε ένα συνεργατικό και εγγυητικό πλαίσιο.
 
Τρεις κολοσσοί του ασφαλιστικού κλάδου έχουν φροντίσει να παρέχουν ολοκληρωμένες και σφαιρικές υπηρεσίες ασφάλισης αυτοκινήτων για να μπορείτε να οδηγείτε ξέγνοιαστοι, χωρίς το περιττό άγχος της αβεβαιότητας γύρω από την ασφαλιστική σας.
 
AIG, Generali και Groupama προσφέρουν ασφαλιστικά πακέτα που παρουσιάζουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Την επαγγελματική και ουσιώδη προστασία και ασφάλιση του οχήματος σας.
 
Για να δούμε τι ακριβώς  προσφέρουν τα πακέτα τους.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ασφάλεια αυτοκίνητου Pilote από την Groupama με …custom δυνατότητες

Το πρόγραμμα ασφάλισης της Groupama προσφέρει 3 διαφορετικά πακέτα ασφάλισης: Εco, Value και η μικτή Plus.

Το πρόγραμμα ασφάλισης της Groupama προσφέρει 3 διαφορετικά πακέτα ασφάλισης: Εco, Value και η μικτή Plus.

    Η Groupama είναι μια ασφαλιστική υπηρεσία που προσφέρει πακέτα υπηρεσιών με διαφορετικά προφίλ εξυπηρετώντας όλες τις επιθυμίες και τις ανάγκες των οδηγών. Από το βασικό πακέτο ECO μέχρι το πιο πλούσιο Value και το κορυφαίο PLUS, οι οδηγοί μπορούν να διαλέξουν το σύνολο υπηρεσιών που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες του οχήματος τους.
     
    Το βασικό πακέτο ΕCO περιλαμβάνει καλύψεις σχετικά με την αστική ευθύνη του οχήματος (Σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές) τόσο στην κίνηση όσο και όταν φυλάσσεται ενώ καλύπτονται και οι ζημιές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά του οχήματος. Στο πρόγραμμα διατίθεται επίσης φροντίδα ατυχήματος καθώς και προστασία από τις υλικές ζημιές αυτοκινήτου από ανασφάλιστο όχημα.
     
    Ταυτόχρονα, προσφέρεται και η υπηρεσία προστασίας Bonus Malus, ένα ολοκληρωμένο σύστημα που επιβραβεύει τους οδηγούς που δεν εμπλέκονται συχνά σε ατυχήματα ή δεν προκαλούν υλικές ζημιές με εκπτώσεις ή επιβαρύνει όσους προκαλούν συνεχείς ζημιές.
     
    Το πακέτο Value προσθέτει στις παραπάνω καλύψεις ακόμα περισσότερες υπηρεσίες. Αυτές περιλαμβάνουν νομική προστασία έως 3.200 ευρώ καθώς και κάλυψη από θραύση κρυστάλλων για ζημιές μέχρι και τα 1.000 ευρώ. Στο συγκεκριμένο πακέτο περιλαμβάνεται και κάλυψη για ενδεχόμενο πυρκαγιάς του οχήματος καθώς και για ζημιά που προκλήθηκε από τρομοκρατικές ενέργειες και έντονα φυσικά φαινόμενα.
     
    Τέλος, η ασφάλιση για ολική κλοπή του οχήματος είναι διαθέσιμη στο πακέτο Value.
     
    Στην κορυφή των ασφαλιστικών πακέτων βρίσκεται το πακέτο μικτής ασφάλισης PLUS. Αποτελεί το πακέτο με τις περισσότερες υπηρεσίες καθώς στις καλύψεις του πακέτου Value προστίθεται ακόμα προστασία από πράξεις δολιοφθοράς.
     
    Το ασφαλιστικό πρόγραμμα της Groupama περιλαμβάνει και πλήθος προαιρετικών καλύψεων που προσφέρουν προστασία από μερική κλοπή, προσωπικό ατύχημα οδηγού και κάρτα νοσηλείας.
     
    Προαιρετικά μπορεί να επιλεχθεί και παροχή οδικής βοήθειας( Mondial Assistance).
     
    Ιδιαιτέρως θετική κρίνεται η ευελιξία της προαιρετικότητας των υπηρεσιών της Groupama καθώς ο κάθε οδηγός μπορεί να δημιουργήσει το πακέτο που ταιριάζει στις δικές του ανάγκες. Έτσι αν θες το βασικό πακέτο  ECO αλλά ταυτόχρονα θα επιθυμούσες ασφαλιστική κάλυψη σε περίπτωση πυρκαγιάς, μπορείς να την επιλέξεις προαιρετικά, χωρίς να ανέβεις στο ασφαλιστικό πακέτο Value αλλά κατόπιν συμφωνίας και ειδικής προσφοράς του πακέτου ECO.
     

    Ασφαλιστικό πακέτο Speed - Speed 2 - Speed 3. Όλα “On” από τη Generali

    Πλήρης κάλυψη από τα πακέτα ασφαλίσης Speed on της Generalli. Πλήρες βασικό πακέτο Speed On 1 με αρκέτες εξτρά υπηρεσίες στο επίπεδο Speed on 2.

    Πλήρης κάλυψη από τα πακέτα ασφαλίσης Speed on της Generalli. Πλήρες βασικό πακέτο Speed On 1 με αρκέτες εξτρά υπηρεσίες στο επίπεδο Speed on 2.

      Η Generali είναι o πολυεθνικός κολοσσός που το 2021 έκανε και μία super χρονιά διεθνώς. Με πλήθος υπηρεσιών ασφάλισης για τα πάντα. Μεταξύ αυτών και η υπηρεσία ασφάλισης αυτοκίνητου Speed On, η οποία έρχεται με πλήθος προαιρετικών επιλογών.
       
      Το βασικό πακέτο υπηρεσιών Speed on περιλαμβάνει κάλυψη από την αστική ευθύνη προς τρίτους  κατά την κυκλοφορία του οχήματος (Υλικές Ζημιές, Σωματικές Βλάβες) αλλά και κατά την μεταφορά και την στάση σε φυλασσόμενους χώρους.
       
      Το πακέτο επίσης εξασφαλίζει φροντίδα ατυχήματος και κάλυψη προσωπικού ατυχήματος με όριο τα 10.000 , τα 15.000 ή τα 20.000 ευρώ( κατόπιν σχετικής συμφωνίας) ενώ παρέχει ρυμούλκηση, κάλυψη υλικών ζημιών από ανασφάλιστο όχημα,  τα νομικά έξοδα αλλά και την αντικατάσταση των αερόσακων.
       
      Στο βασικό πακέτο προσφέρονται και οι προαιρετικές επιλογές οδικής βοήθειας, αστικής ευθύνης προς τρίτους για ρυμουλκούμενο όχημα καθώς και κάλυψη θραύσης κρυστάλλων( όριο 1.000-3.000-5.000 ευρώ).
       
      Το πακέτο Speed on 2 προσθέτει πολλές εξτρά στάνταρ υπηρεσίες κάλυψης καθώς και ορισμένες προαιρετικές επιλογές. Συγκεκριμένα , καλύπτει ζημιές από πυρκαγιά άνευ αιτίας προκλήσεως καθώς και την αστική ευθύνη προς τρίτους λόγω πυρκαγιάς.
       
      Ταυτόχρονα, διατίθεται κάλυψη από κλοπή( ολική ή μερική) καθώς και ζημιές από φυσικά φαινόμενα ή κακόβουλες ενέργειες με επιλογή συμμετοχής ¤600 – ¤1.000 – ¤1.500 – ¤2.000. Τέλος, το πακέτο Speed On 2 προσφέρει υπηρεσίες ασφάλισης που σας καλύπτουν κατά την απώλεια των κλειδιών ή των απαραίτητων εγγράφων του αυτοκινήτου σας.  
       
      Στις προαιρετικές επιλογές, πέρα από παροχή οδικής βοήθειας και αστικής ευθύνης προς τρίτους από ρυμουλκούμενο όχημα, συναντούμε την προστασία της συμφωνημένης αξίας του οχήματος.
       
      Φυσικά, διατίθεται και το επίπεδο της μικτής ασφάλισης με επιλογή συμμετοχής ¤600 – ¤1.000 – ¤1.500 – ¤2.000 του πακέτου Speed on 3. Εδώ περιλαμβάνεται και μια έξτρα κάλυψη από ζημιές που ενδέχεται να προκληθούν στο όχημα εξαιτίας τρομοκρατικών ενεργειών.
       

      AIG: Standard πρόγραμμα ασφάλισης με πλήθος προαιρετικών επιλογών

      Πλήρες standard πακέτο με πρωτοποριακές και σφαιρικές καλύψεις από την AIG. Από προστασία σε κλοπή ή πυρκαγιά μέχρι κάλυψη ζημιών από ακατάλληλο καύσιμο και βλάβη στο ηχοσύστημα.

      Πλήρες standard πακέτο με πρωτοποριακές και σφαιρικές καλύψεις από την AIG. Από προστασία σε κλοπή ή πυρκαγιά μέχρι κάλυψη ζημιών από ακατάλληλο καύσιμο και βλάβη στο ηχοσύστημα.


         
        Ολοκληρωμένο πακέτο ασφάλισης και από την Γαλλική AIG, μια παγκόσμιου φήμης ασφαλιστική εταιρεία. Με αρκετές συνδυαστικές επιλογές και προσφορά πολλών εκπτώσεων ανάλογα με παραμέτρους που έχουν να κάνουν με το πόσο προσεκτικός είναι ο οδηγός ή το «πράσινο αποτύπωμα του οχήματος», η AIG προσφέρει ένα από τα πιο ελκυστικά πακέτα της αγοράς.
         
        Το πακέτο περιλαμβάνει αστική ευθύνη έναντι τρίτων για υλικές και σωματικές ζημιές, αστική ευθύνη πυρός καθώς και κάλυψη υλικών ζημιών από ανασφάλιστο αυτοκίνητο. Στάνταρ είναι επίσης η παροχή οδικής βοήθειας καθώς και η αντικατάσταση του οχήματος όταν άμεση επιδιόρθωση δεν είναι δυνατή.
         
        Παράλληλα, δίνεται μια σειρά από πρωτοποριακές καλύψεις που μπορεί να συμπεριληφθούν -κατόπιν συμφωνίας- στο βασικό πακέτο. Προβλέπεται αποζημίωση για αντικατάσταση κλειδιών και απώλεια εγγράφων, καλύψεις για τις ζημιές από το άνοιγμα των αερόσακων καθώς και αποζημίωση για περιπτώσεις φθοράς ή κλοπής.
         
        Υπάρχει η δυνατότητα για κάλυψη περιεχόμενου κατοικίας ενώ και πιο ειδικές καλύψεις όπως προστασία από ακατάλληλο καύσιμο ή βλάβης Radio/CD. Προφανώς, διαθέσιμη είναι και η επιλογή για μικτή ασφάλιση που προστατεύει από ίδιες ζημιές από κακόβουλες πράξεις καθώς και ολική καταστροφή του οχήματος από ίδιες ζημιές.
         

        Κοινοποίησέ το »
        Σχολίασέ το »