Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Οδική βοήθεια, Νομική κάλυψη, Ηλικία αυτοκινήτου & ασφαλιζόμενου

    Οδική βοήθεια, Νομική κάλυψη, Ηλικία αυτοκινήτου & ασφαλιζόμενου

    13052 Επισκέψεις στο άρθρο

    Οδική βοήθεια - Νομική κάλυψη: Είναι δύο διαφορετικές παράμετροι, καθεμιά από τις οποίες χρειάζεται τη δική της προσοχή. Διότι αν το ασφαλιστήριο συμβόλαιό σου γράφει «Οδική βοήθεια συνεπεία ατυχήματος» σημαίνει ότι αν «μείνεις» λόγω μπαταρίας, δεν δικαιούσαι οδική.
     
    Έπειτα, είναι η νομική βοήθεια, δηλαδή η υπηρεσία της νομικής προστασίας που παρέχεται από τις εταιρείες, αφού προστατεύει νομικά τους ασφαλισμένους σε κάθε περίπτωση εμπλοκής τους σε τροχαίο ατύχημα. Μάλιστα, επιλύει διάφορα νομικά ζητήματα σε σχέση με το όχημά μας, ενώ μάς καλύπτει και σε περίπτωση ποινικής μας δίωξης.
     
    Ηλικία ασφαλιζόμενου & ηλικία αυτοκινήτου
    Τέλος, πρέπει να ξέρεις ότι πολλές ασφαλιστικές εταιρείες έχουν περιορισμούς στο ποια αυτοκίνητα και ποιους ασφαλιζόμενους καλύπτουν. Οι περιορισμοί αυτοί αφορούν την ηλικία και τον χρόνο κατοχής διπλώματος. Για παράδειγμα, ορισμένες εταιρείες δεν κάνουν ασφάλειες σε παλιά αυτοκίνητα, άλλες πάλι δεν καλύπτουν μεγάλους σε ηλικία οδηγούς, νεαρούς (π.χ. κάτω των 23 ετών) ή οδηγούς που δεν έχουν ορισμένο χρόνο κατοχής διπλώματος (π.χ. 1 έτος).

    Σελίδα 1Ασφάλιση αυτοκινήτου - Αυτά τα ψιλά γράμματα πρέπει να προσέξεις
    Σελίδα 2Μικτή ασφάλιση: Να ξέρεις αν θα σου βάλουν γνήσια ανταλλακτικά
    Σελίδα 3Τα ψιλά γράμματα σε μερική & ολική κλοπή
    Σελίδα 4Θραύση κρυστάλλων: Αν χρειαστεί αλλαγής παρμπρίζ, αλλάζουν και τις κάμερες από τα συστήματα υποβοήθησης;
    Σελίδα 5Φυσικά φαινόμενα, ζημιές από τρομοκρατικές ενέργειες κ.ά.
    Σελίδα 6Οδική βοήθεια, Νομική κάλυψη, Ηλικία αυτοκινήτου & ασφαλιζόμενου
    ERGO A.A.E.
    ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΥΡΟΙΝΣ Α.Ε.

    προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

    • ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

      ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

      H Υδρόγειος Ασφαλιστική διαθέτει μακρά τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην ασφάλιση οχημάτων και παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, ειδικά σχεδιασμένων να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.
       2109477200 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
    • EUROINS

      EUROINS

      Απαντώντας σε κάθε σύγχρονη ασφαλιστική ανάγκη, τα ασφαλιστικά προϊόντα της EUROINS προσφέρουν ευελιξία, άμεση υποστήριξη, προνομιακή τιμολόγηση και έξυπνες τεχνολογίες. Be safe με τα ασφαλιστικά προϊόντα της Euroins.
       2109764307 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
    • SKYLINE INSURANCE

      SKYLINE INSURANCE

      Η Skyline Insurance προσφέρει από το 2004 τις καλύτερες τιμές για ασφάλιση αυτοκινήτου, από όλες τις κορυφαίες εταιρείες ασφαλίσεων στην Ελλάδα.
       2105777595 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
    • NOS Insurance

      NOS Insurance

      Το όνομα NOS σημαίνει ΕΜΕΙΣ και αποτυπώνει τη σχέση με την οποία συνδέονται οι συνεργάτες και οι πελάτες μαζί μας, εκπροσωπώντας την εταιρεία QEL (Qatar Insurance Company Europe LTD).

       210 9309300 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
    • ERGO

      ERGO

      Η ERGO Ασφαλιστική, θυγατρική του διεθνούς ασφαλιστικού και αντασφαλιστικού ομίλου της Munich Re, δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά 30 χρόνια, με την υποστήριξη και την τεχνογνωσία μιας διεθνούς ασφαλιστικής δύναμης.
       210 370 5300 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ