Η Generali στον Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό Δείκτη Βιωσιμότητας Dow Jones

Η Generali στον Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό Δείκτη Βιωσιμότητας Dow Jones

2226 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Generali επιβεβαιώνει -για ακόμη μία φορά- τη θέση της στον Παγκόσμιο Δείκτη Βιωσιμότητας Dow Jones (DJSI) και στον Ευρωπαϊκό Δείκτη Βιωσιμότητας Dow Jones (DJSI Europe), ενισχύοντας την ηγετική της θέση όσον αφορά τα κριτήρια βιωσιμότητας, καθώς κατατάσσεται μεταξύ των πέντε κορυφαίων εταιρειών στον ασφαλιστικό τομέα παγκοσμίως.

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

Ο δείκτης αποτυπώνειτη συνεχή δέσμευση του Ομίλου να ενσωματώσει τη βιωσιμότητα στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, σύμφωνα με το στρατηγικό του στόχο να αποτελεί Lifetime Partner των πελατών και των συνεργατών του.

Κοινοποίησέ το »

 
Μεταξύ των σημαντικότερων δραστηριοτήτων, στο πλαίσιο της στρατηγικής "Generali 2021", ο Όμιλος έχει ήδη σημειώσει σημαντική αύξηση παραγωγής ασφαλίστρων, που προέρχονται από ασφαλιστικά προϊόντα με κοινωνική και περιβαλλοντική αξία, αγγίζοντας περίπου τα 17 δισεκατομμύρια ευρώ και έχει διαθέσει 6 δισεκατομμύρια ευρώ σε βιώσιμες επενδύσεις. Η Generali είναι επίσης μέλος της Net-Zero Asset Owner Alliance (NZAOA) και της Net-Zero Insurance Alliance (NZIA),οι οποίες στοχεύουν στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, προωθώντας σχετικές πρωτοβουλίες στον ασφαλιστικό τομέα.
 
Από το 1999 ο δείκτης Βιωσιμότητας Dow Jones αποτελεί παγκόσμιο σημείο αναφοράς για τη βιωσιμότητα, κατατάσσοντας κορυφαίες εταιρείες με βάση την ανάλυση Robeco SAM - η οποία στηρίζεται σε περιβαλλοντικά, και κοινωνικά κριτήρια καθώς και κριτήρια διακυβέρνησης - σε συνδυασμό με τη μεθοδολογία των δεικτών S & P του Dow Jones. Για την Generali, το ερωτηματολόγιο S&P CSA είναι ένα μέσο για τη συνεχή βελτίωση των πρακτικών και των επιδόσεων του Ομίλου στον τομέα αυτό.
 
 

Κοινοποίησέ το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

  • ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    H Υδρόγειος Ασφαλιστική διαθέτει μακρά τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην ασφάλιση οχημάτων και παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, ειδικά σχεδιασμένων να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.
     2109477200 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • EUROINS

    EUROINS

    Απαντώντας σε κάθε σύγχρονη ασφαλιστική ανάγκη, τα ασφαλιστικά προϊόντα της EUROINS προσφέρουν ευελιξία, άμεση υποστήριξη, προνομιακή τιμολόγηση και έξυπνες τεχνολογίες. Be safe με τα ασφαλιστικά προϊόντα της Euroins.
     2109764307 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΕΥΡΩΠΗ

    ΕΥΡΩΠΗ

    Ευρώπη Ασφαλιστική με ουσιαστικές και ολοκληρωμένες λύσεις καλύπτει υπεύθυνα και με σεβασμό κάθε Προσωπική και Επαγγελματική ασφαλιστική ανάγκη.


     210 3230707 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • NOS Insurance

    NOS Insurance

    Το όνομα NOS σημαίνει ΕΜΕΙΣ και αποτυπώνει τη σχέση με την οποία συνδέονται οι συνεργάτες και οι πελάτες μαζί μας, εκπροσωπώντας την εταιρεία QEL (Qatar Insurance Company Europe LTD).

     210 9309300 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • SKYLINE INSURANCE

    SKYLINE INSURANCE

    Η Skyline Insurance προσφέρει από το 2004 τις καλύτερες τιμές για ασφάλιση αυτοκινήτου, από όλες τις κορυφαίες εταιρείες ασφαλίσεων στην Ελλάδα.
     2105777595 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ