Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
NOS INSURANCE SERVICES: Η ασφάλεια αυτοκινήτου που αξίζει το όχημά σας
NOS INSURANCE SERVICES: Η ασφάλεια αυτοκινήτου που αξίζει το όχημά σας
NOS INSURANCE SERVICES: Η ασφάλεια αυτοκινήτου που αξίζει το όχημά σας
  • NOS INSURANCE SERVICES: Η ασφάλεια αυτοκινήτου που αξίζει το όχημά σας
  • NOS INSURANCE SERVICES: Η ασφάλεια αυτοκινήτου που αξίζει το όχημά σας
  • NOS INSURANCE SERVICES: Η ασφάλεια αυτοκινήτου που αξίζει το όχημά σας

NOS INSURANCE SERVICES: Η ασφάλεια αυτοκινήτου που αξίζει το όχημά σας

1082 Επισκέψεις στο άρθρο

Όλες οι επιλογές για την ασφάλεια αυτοκινήτου που αξίζει το όχημά σας από τη NOS Insurance Services. Μάθετε περισσότερα εδώ!

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΥΡΟΙΝΣ Α.Ε.

Στη σημερινή εποχή, η ασφάλεια αυτοκινήτου αποτελεί μία αναγκαιότητα που δεν μπορούμε να παραβλέψουμε, αφού ούτως ή άλλως είναι υποχρεωτική από τον νόμο. Ποιες είναι όμως οι πιο αξιόπιστες λύσεις για εσάς και το όχημά σας; Η NÕS INSURANCE SERVICES είναι εδώ για να σας προσφέρει κάθε πληροφορία για την ασφάλεια του οχήματός σας και να βρει για εσάς το συμβόλαιο που σας ταιριάζει.

Βασική VS Μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου: Ποια χρειάζεται το αυτοκίνητό σας;

Η επιλογή ανάμεσα σε βασική και μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου μπορεί να φαίνεται δύσκολη, αλλά αν κατανοήσετε τις διαφορές τους, η επιλογή γίνεται πιο εύκολη. Η βασική ασφάλεια αυτοκινήτου καλύπτει τις βασικές ανάγκες, όπως ευθύνη έναντι τρίτων, ενώ η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου προσφέρει επιπλέον καλύψεις. Η NÕS INSURANCE SERVICES, ως αξιόπιστη ασφαλιστική εταιρεία, μπορεί να σας καθοδηγήσει στη σωστή επιλογή, εξασφαλίζοντας ότι θα έχετε την καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου που αξίζει το όχημά σας.
Τι καλύπτει η απλή ασφάλεια αυτοκινήτου;
Η απλή ασφάλεια αυτοκινήτου περιλαμβάνει κάλυψη για ευθύνη έναντι τρίτων σε περίπτωση ατυχήματος. Αυτή η επιλογή είναι ιδανική για όσους επιθυμούν μία βασική προστασία χωρίς πολλά έξοδα. Είναι η πιο οικονομική ασφάλεια αυτοκινήτου, που μπορεί να σας εξασφαλίσει τα βασικά.

Τι καλύπτει η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου;
Η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου περιλαμβάνει όλες τις καλύψεις της απλής ασφάλειας και επιπλέον προσφέρει προστασία για ζημιές στο δικό σας όχημα, ανεξάρτητα από το ποιος ευθύνεται για το ατύχημα. Αυτή η επιλογή είναι ιδανική για όσους θέλουν πλήρη προστασία για το όχημά τους και αξίζει να την εξετάσετε αν επιθυμείτε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο σε κάθε περίπτωση.

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Συμβουλές για να διαμορφώσετε το σωστό συμβόλαιο στη NÕS INSURANCE

Η NÕS INSURANCE SERVICES είναι η ασφαλιστική εταιρεία που προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας. Ανάλογα με τις ανάγκες και τις συνθήκες σας, μπορείτε να διαμορφώσετε το κατάλληλο συμβόλαιο. Η NÕS είναι εδώ για να σας καθοδηγήσει με βάση το όχημα, την εμπειρία σας, τον τόπο διαμονής σας, αλλά και το budget σας.
 

Ασφάλειες «κομμένες και ραμμένες» στις ανάγκες σας

Ασφάλεια αυτοκινήτου για φυσικές καταστροφές: Επιλέξτε ένα συμβόλαιο που περιλαμβάνει προστασία από φυσικές καταστροφές, ιδανικό για περιοχές με αυξημένη επικινδυνότητα.
Ασφάλεια αυτοκινήτου για κλοπή:Το αυτοκίνητο είναι  απαραίτητο μέσο μετακίνησης για πολλούς από εμάς, για αυτό είναι απαραίτητο ένα συμβόλαιο με την κάλυψη της κλοπής.
Ασφάλεια αυτοκινήτου για υβριδικά και ηλεκτρικά: Οι ειδικές απαιτήσεις αυτών των οχημάτων απαιτούν εξειδικευμένες καλύψεις που η NÕS INSURANCE μπορεί να παρέχει.
 

Ασφάλειες «κομμένες και ραμμένες» στους χρόνους σας

Μηνιαία ασφάλεια: Θέλετε ασφάλεια αυτοκινήτου για 1 μήνα; Κανένα πρόβλημα. Η μηνιαία ασφάλιση συμφέρει αν χρειάζεστε ασφάλεια για σύντομο χρονικό διάστημα.
Τρίμηνη ασφάλεια: Θέλετε ασφάλεια αυτοκινήτου για το καλοκαίρι ή για συγκεκριμένη περίοδο; Η Τρίμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου είναι η καλύτερη επιλογή για προσωρινές ανάγκες.
Εξάμηνη ασφάλεια: Αν αυτό που ψάχνετε είναι η ευελιξία, τότε η εξάμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου είναι για εσάς, ώστε να μπορείτε να αξιολογείτε εκ νέου ό,τι χρειάζεστε για το συμβόλαιό σας.
Ετήσια ασφάλεια: Και για εσάς που θέλετε σταθερότητα και μακροχρόνια ασφάλεια, η ετήσια ασφάλεια είναι ιδανική για μακροπρόθεσμη κάλυψη.
*ισχύουν προϋποθέσεις, όροι και εξαιρέσεις.

Γιατί επιλέγοντας NÕS INSURANCE, επιλέγετε το καλύτερο για το αυτοκίνητό σας

Η NÕS INSURANCE SERVICES, με πάνω από 2.000 συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα, προσφέρει ένα τεράστιο δίκτυο ειδικών που μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη του αυτοκινήτου σας. Παρέχουμε γρήγορη οδική βοήθεια και προσφορές για ασφάλεια αυτοκινήτου με εκπτώσεις σε πολύτεκνους, άνεργους, ένστολους και αγρότες. Επιλέγοντας NÕS INSURANCE SERVICES, διασφαλίζετε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή κάλυψη για το όχημά σας, με την υποστήριξη μιας ασφαλιστικής εταιρείας που σας κοιτάει κατά πρόσωπο.

Η NÕS INSURANCE SERVICES παρέχει σε εσάς & το αυτοκίνητό σας την κάλυψη που σας αξίζει και είναι η ασφαλιστική εταιρεία που μπορείτε να εμπιστευτείτε για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας. Με χρόνια εμπειρίας στις ασφαλιστικές υπηρεσίες, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις που καλύπτουν κάθε ανάγκη.
Επικοινωνήστε με τη NÕS Insurance σήμερα για να διαμορφώσουμε το κατάλληλο ασφαλιστικό πακέτο για εσάς και το όχημά σας. Ασφαλίστε το αυτοκίνητό σας μαζί μας και απολαύστε την ηρεμία που σας αξίζει.