Έχεις μετρήσει πόσα δίνεις για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου; Αν δίνεις πολλά και δεν θες να το ξανακάνεις, δες το παρακάτω 10 tips, τα οποία θα σε βοηθήσουν να βρεις ένα special πακέτο σε μία πολύ

Έχεις μετρήσει πόσα δίνεις για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου; Αν δίνεις πολλά και δεν θες να το ξανακάνεις, δες το παρακάτω 10 tips, τα οποία θα σε βοηθήσουν να βρεις ένα special πακέτο σε μία πολύ καλή τιμή.

10 tips για να αγοράσεις την οικονομικότερη ασφάλεια αυτοκινήτου

15508 Επισκέψεις στο άρθρο

Η σωστή έρευνα αγοράς, η επιλογή σωστών καλύψεων και άλλοι 8 τρόποι σε βοηθούν να χαμηλώσεις το κόστος ασφάλισης!

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

Κοινοποίησέ το »

-Καλή έρευνα αγοράς – Digital searching
-Επιλέγεις καλύψεις που χρειάζεσαι (και όσες συμφέρουν)
-Eco & safety driving – συμφέρει (σε ανταμείβει η ασφαλιστική)
-Βάση αναφοράς σου η ηλικία του οχήματος σου (ετήσια απαξίωση)

Ψάχνεις αυτές με τις πολλές καλύψεις ή σε ενδιαφέρει μόνο η τιμή; Ποιο το πιο βασικό κριτήριο,
όταν επιλέγεις εσύ, Ασφάλιση αυτοκινήτου;
                
1.Κάνε ένα λεπτομερή έλεγχο σχετικά με τον ανταγωνισμό


Κάνε μία έρευνα αγοράς και δες μήπως ο ανταγωνισμός μπορεί να σου δώσει περισσότερες παροχές με λιγότερα χρήματα.

2.Διάλεξε μόνο τις καλύψεις που σου χρειάζονται για να μη πληρώνεις άδικα παραπάνω χρήματα

Οι καιροί αλλάζουν και μαζί αλλάζουν και οι ανάγκες μας σχετικά με την ασφάλιση του αυτοκινήτου μας. Για παράδειγμα πλέον κυκλοφορούν πολλά ανασφάλιστα οχήματα για αυτό καλό θα ήταν να έχουμε κάλυψη από ανασφάλιστο.

Από την άλλη αν έχεις καινούργιο αμάξι δεν χρειάζεσαι οδική βοήθεια απαραίτητα αφού συνήθως παρέχεται από την αντιπροσωπεία. Βέβαια, ο καθένας ξέρει καλύτερα από τους άλλους τις δικές του ανάγκες, επομένως προσαρμόζεις αναλόγως τις καλύψεις του ασφαλιστήριου συμβολαίου σου.

3.Όρισε σωστά τις κλίμακες απαλλαγής

Μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση της τελικής τιμής ενός ασφαλίστρου παίζουν οι κλίμακες απαλλαγής, όσον αφορά την κάλυψη πυρός/κλοπής και την κάλυψη μικτής. Μεγαλύτερη απαλλαγή σημαίνει χαμηλότερο ασφάλιστρο. Όρισε αυτή που δεν αυξάνει σημαντικά το κόστος της ασφάλισης, σύμφωνα με το δικό σου πορτοφόλι.

4.Έλεγξε αν ανήκεις σε κατηγορία που δικαιούται έκτπωση

Πολλές κατηγορίες ασφαλισμένων δικαιούνται εκπτώσεις (δημόσιοι υπάλληλοι, ένστολοι, άνεργοι κλπ.). Μάλιστα κάποιες ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν εκπτώσεις που φτάνουν έως και το 25% για συγκεκριμένες επαγγελματικές ομάδες. Ψάξε το!

5.Φρόντισε να ορίζεις πάντα την τρέχουσα τιμή αγοράς

Πάντα να ασφαλίζεις το όχημά σου στην τρέχουσα τιμή της αγοράς όχι υψηλότερη. Έτσι μειώνεται αρκετά το κόστος ασφάλισης.

6.Οδήγα προσεκτικά και θα σε ανταμείψει η ασφαλιστική

Όποιος προκαλεί ατύχημα το… πληρώνει. Από την άλλη όποιος δεν προκαλεί ατυχήματα επιβραβεύεται. Συνήθως παρέχεται έκπτωση σε ασφαλισμένους που στα τρία η πέντε προηγούμενα χρόνια συνεχούς ασφάλισης δεν έχουν προκαλέσει ατύχημα.

7.Η μεγάλη διάρκεια ασφάλισης ρίχνει το κόστος

Συνήθως τα ασφαλιστήρια με ετήσια διάρκεια είναι 3%-5% πιο χαμηλά από αυτά με εξάμηνη ή τρίμηνη διάρκεια.
 
8.Συγκέντρωσε όλα τα ασφαλιστήρια σου στην ίδια εταιρεία!

Μερικές ασφαλιστικές προσφέρουν έκπτωση σε όσους έχουν πολλά οχήματα ή πακέτα ασφάλισης (σπίτι, όχημα, υγείας) στην ίδια εταιρεία.

Συνέχεια του άρθρου >>>

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

  • ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    H Υδρόγειος Ασφαλιστική διαθέτει μακρά τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην ασφάλιση οχημάτων και παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, ειδικά σχεδιασμένων να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.
     2109477200 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • EUROINS

    EUROINS

    Απαντώντας σε κάθε σύγχρονη ασφαλιστική ανάγκη, τα ασφαλιστικά προϊόντα της EUROINS προσφέρουν ευελιξία, άμεση υποστήριξη, προνομιακή τιμολόγηση και έξυπνες τεχνολογίες. Be safe με τα ασφαλιστικά προϊόντα της Euroins.
     2109764307 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΕΥΡΩΠΗ

    ΕΥΡΩΠΗ

    Ευρώπη Ασφαλιστική με ουσιαστικές και ολοκληρωμένες λύσεις καλύπτει υπεύθυνα και με σεβασμό κάθε Προσωπική και Επαγγελματική ασφαλιστική ανάγκη.


     210 3230707 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • SKYLINE INSURANCE

    SKYLINE INSURANCE

    Η Skyline Insurance προσφέρει από το 2004 τις καλύτερες τιμές για ασφάλιση αυτοκινήτου, από όλες τις κορυφαίες εταιρείες ασφαλίσεων στην Ελλάδα.
     2105777595 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • NOS Insurance

    NOS Insurance

    Το όνομα NOS σημαίνει ΕΜΕΙΣ και αποτυπώνει τη σχέση με την οποία συνδέονται οι συνεργάτες και οι πελάτες μαζί μας, εκπροσωπώντας την εταιρεία QEL (Qatar Insurance Company Europe LTD).

     210 9309300 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ